Görüş Bildir
Haberler
42 Yıldır Kayıp Olan ‘Power of the Daleks’ Animasyon Filmi Oluyor

42 Yıldır Kayıp Olan ‘Power of the Daleks’ Animasyon Filmi Oluyor

Ulaş
07.09.2016 - 19:51

Doctor Who’nun en ünlü kayıp bölümlerinden Power of the Daleks, çekimlerinin ellinci yılı şerefine BBC tarafından animasyon filmine dönüştürülüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk kez 1966 yılında, altı bölümden oluşacak şekilde yayınlanan Power ofthe Daleks (Daleklerin Kudreti), oldukça ünlü bir Doctor Who serüvenidir. İkinci doktor Patrick Troughton’ın ilk kez başrol oynadığı bu tam macera ne yazık ki günümüze kadar ulaşamamıştır.

1974 yılında tüm film negatifleri yok edilen diziden geriye sadece ses kayıtları ve fotoğraflar kalmış

BBC'de o yıllarda daha değerli görünen materyallere arşivlerinde yer açmak için bazı eski kayıtları çöpe atılırdı ve Power of the Daleks de bu uygulamanın kurbanı olmuş.

Kayıp Rıhtım'da yer alan habere göre; BBC bugün yaptığı bir açıklamayla dizinin ilk kez yayınlandığı tarihte, yani 5 Kasım’da Power of the Daleks animasyonunu izleyicilerle buluşturacağı müjdesini verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk etapta sadece BBC Store üzerinden dijital olarak sunulacak film daha sonra diğer ülkelerde de DVD olarak satışa sunulacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
196
87
35
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maria Galilei

ahhahah! sonunda! sonunda izleyebileceğiz adam akıllı

Anonim anonim

Doctor Who'nun son sezonunu izleyesim gelmedi hiç. 10 ve 11. doktordan sonra ısınamadım doktora. Amy'den sonra Clara da öyle

azraafk

Sonunda! Sesimi duyduğun için teşekkürler editörcüğüm. Exterminate! Hhvghvbjb