Görüş Bildir
Haberler
4 Yıldır Tutuklu KHK'lı Öğretmenin 16 Yaşındaki Oğlu Bahadır Odabaşı İntihar Etti

etiket 4 Yıldır Tutuklu KHK'lı Öğretmenin 16 Yaşındaki Oğlu Bahadır Odabaşı İntihar Etti

Türkiye Enes Kara'nın intiharını konuşurken Diyarbakır'da 16 yaşındaki bir genç daha canına kıydı. KHK'lı bir babanın oğlu olan Bahadır Odabaşı'nın ölümü sosyal medyada konuşuluyor. 

Diyarbakır’da yayın yapan Tigris Haber internet sitesinin haberine göre, 16 yaşındaki Bahadır Odabaşı’nın öğretmen olan babası 4 yıl önce FETÖ mensubu olduğu gerekçesiyle kamudaki görevinden ihraç edildi. 

Daha sonra hakkında açılan dava kapsamında tutukladı. 

Elazığ Cezaevindeki babasının durumunu atlatamayan Bahadır Odabaşı, 13 Ocak'ta “dışarı çıkıyorum” diye evden ayrıldı. Sabaha kadar haber alınamayan 16 yaşındaki Bahadır Odabaşı’nın, sabah saatlerinde apartman boşluğunda cenazesi bulundu. 

Sitenin kamera kayıtlarına göre, Bahadır Odabaşı, evden çıkmadı, “evden çıkıyorum” dediği saatlerde yaşadığı apartmanın 10’uncu katından apartman boşluğuna atlayarak intihar etti.

Nurettin Odabaşı'nın oğlunun cenazesine kelepçeli şekilde getirildiğini gösteren görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Bahadır Odabaşı'nın ölüm haberi sonrası pek çok paylaşım yapıldı.

Bahadır Odabaşı'nın ölüm haberi sonrası pek çok paylaşım yapıldı.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
begonvila

Haberi. gördüğümden beri adamın ağlaması kulağımdan gitmiyor, bu ne büyük bi acı, allah belanızı versin, tecavüzcü sapıkları kibarca götürürken bu acılı baba... Devamını Gör

Beatrize Vaksman

Hala ulkenin idaresindekileri alkislayanlar bu olumlerin vebalini tasiyor.

Captain Joe

16 yasina kadar oglum evladim diye yetistir, ne idugu belirsiz KHK yuzunden evladini topraga ver. Soylenecek tek birsey var, Allah hem bu dunyada hem obur du... Devamını Gör