Görüş Bildir
Haberler
4 Aylık Hamile Hazal'ı Öldüren Caniden Skandal Sözler: 'Kim Olsa Aynısını Yapardı'

4 Aylık Hamile Hazal'ı Öldüren Caniden Skandal Sözler: 'Kim Olsa Aynısını Yapardı'

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı 4 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü bıçaklayarak öldüren Kadir Meşe, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli, gazetecilere “Kim olsa aynı şeyi yapardı” dedi. Kadir Meşe, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hazal Alpyörük’ün, vücudunun çeşitli bölgelerinde 19 bıçak darbesi tespit edildi.

Olay, dün Hacıyusuf Mahallesi Vacihibey Caddesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan Kadir Meşe, 'kıskançlık' nedeniyle dini nikahla birlikte yaşadığı Hazal Alpyörük ile tartışmaya başladı. Meşe, mutfaktan aldığı bıçakla 4 aylık hamile olan Alpyörük'ü defalarca bıçakladı. 

Meşe olay yerinden kaçarken, komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hazal Alpyörük, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kadir Meşe ise olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Skandal sözler

Skandal sözler

Emniyetteki sorgusunda ifade vermediği ve 'susma hakkını' kullandığı öğrenilen Kadir Meşe, yoğun güvenlik önlemleri altında Bandırma Adliyesi'ne sevk edildi.

Hakim karşısına çıkarılan Meşe adliye girişinde gazetecilerin, “Hazal’ın hamile olduğunu biliyor muydun?” sorusuna yanıt vermezken, “Kim olsa aynı şeyi yapardı” dedi.

Bu arada Kadir Meşe'nin bıçak darbeleriyle ölen Hazal Alpyörük, bugün Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verilecek.

19 bıçak darbesi tespit edildi

19 bıçak darbesi tespit edildi

Kadir Meşe, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklandı. Hazal Alpyörük’ün, vücudunun çeşitli bölgelerinde 19 bıçak darbesi tespit edildi. Alpyörük’ün daha önce birlikte yaşadığı Kadir Meşe'nin yanı sıra onun annesi tarafından da dövüldüğü öne sürüldü. 

Öldürülen genç kadının amcası Önder Alpyörük, yeğeni ile Kadir Meşe'nin 7 ay önce aileleri tarafından görücü usulü ile tanıştırıldığını söyledi. Çiftin, dini nikah kıyarak birlikte yaşamaya başladığını ifade eden Önder Alpyörük, 'Kadir daha önce ayağından vurulduğu için aksayarak yürüyordu. Yeğenim güzel olduğu için Kadir bunu kompleks yapıp kıskanmaya başladı. Kıyafetlerine, gezmesine karışmış. Defalarca dövmüş. Hatta bir dönem evden çıkmasın, diye kapıyı bile üzerine kilitlemiş. Yeğenim 1 ay önce ailesinin yanına geri dönmüştü” dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pazartesi

Başkasıyla ilişkisi vardı, çocuğun başkasından olduğunu söyledi diye ağlar, hakimler de buna acır ağlar. O kadar namus der ama nikahsız birlikte yaşar.

isotlu-baklava

Neden ya neden? Kız çocukları bu kadar mı yük omuzlarınıza? Onlardan kurtulmak için görücü usulü, psikopat manyak bir adamla (hem de dini nikah adı verilen s... Devamını Gör

sensizsinema

Artık "çok pişmanım" bile demiyorlar farkında mısınız? Yani hani, pişman olmasalar da cezadan indirim almak için pişmanım derlerdi ya, bunlar artık ciddi bir... Devamını Gör

agbb

Sebep ceza alip almamalari degil ki.. Asil sebep yaptiklari seyin gayet normal oldugunu dusunmeleri ve kendilerinde bunu hak gormeleri.. Soyledigine baksaniz... Devamını Gör