Görüş Bildir
Haberler
30 Ocak Pazartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur, Kar Yağacak mı?

30 Ocak Pazartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur, Kar Yağacak mı?

Kubilay
29.01.2023 - 22:47

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmeye göre; Yurdumuzun genelinde hava, mevsim normallerine yaklaşıyor. Ocak ayının son günlerine girilirken pazartesi günü havanın nasıl olacağı da vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Pazartesi günü yağmur yağacak mı? İşte 30 Ocak Pazartesi İzmir, Ankara, İstanbul ve yurt geneli hava durumu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

30 Ocak Pazartesi Türkiye geneli hava durumu

30 Ocak Pazartesi Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur, diğer kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar, Siirt çevrelerinde kuvvetli yağmur şeklinde olması bekleniyor.

  • HAVA SICAKLIĞI: yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde 3 ila 5 derece azalması ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

  • RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta esmesi bekleniyor.

  • KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar, Siirt çevrelerinde kuvvetli yağmur şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek Ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

30 Ocak Pazartesi İstanbul hava durumu

30 Ocak Pazartesi İstanbul hava durumu

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu (Kocaeli, Sakarya ve Yalova) ile İstanbul'un kuzeyi bu akşam saatlerinde, Edirne çevreleri yarın sabah saatlerinde yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar genellikle hafif yağmur, Kocaeli ve Sakarya'nın yüksek kesimleri ile Edirne çevrelerinde Karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

  • HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri civarında ve yer yer altında seyretmesi bekleniyor.

  • RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

30 Ocak Pazartesi Ankara hava durumu

30 Ocak Pazartesi Ankara hava durumu

Bölge genelinin çok bulutlu,Düzce,Zonguldak,Bartın çevrelerinin aralıklı yağmurlu, Bolu ve Karabük çevrelerinin karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  • HAVA SICAKLIĞI: 3 - 5 derece düşmesi bekleniyor.

  • RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.

30 Ocak Pazartesi İzmir hava durumu

30 Ocak Pazartesi İzmir hava durumu

Kuzey ve iç kesimler çok bulutlu, kıyı kesimler parçalı bulutlu geçecek. Gece ve sabah saatlerinde ve iç ve kuzey kesimlerde pus yer yer sis hadisesi görülecek.

  • HAVA SICAKLIĞI: 2 ila 4 derece azalacak.

  • RÜZGAR: Kuzey-Kuzeydoğu yönlerden kuzeybatı kesimlerde orta ve kıyılarda zaman zaman kuvvetli, güneybatı kesimlerde hafif ara sıra orta kuvvette esecek.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın