Görüş Bildir
Haberler
30.08.2014 Günlük Burç Yorumları

30.08.2014 Günlük Burç Yorumları

Kadınon.com
30.08.2014 - 11:38 Son Güncelleme: 30.08.2014 - 11:44

30.08.2014 Günlük Burç Yorumları

Güçlü duyguların ve duygusal paylaşımların ön planda olduğu bir güne başlıyoruz. Olayları işimize geldiği gibi algılayabiliriz, önemli meseleleri sonraki günlere ertelememiz önem kazanacaktır. Günün ilk saatleri işlerimizde gecikmelerle ve belirsizliklerle karşılaşabiliriz. Yeni başlatacağımız girişimleri günün ikinci yarısına denk getirmemiz uygun olacaktır. Akşam saatlerinde eğlenceli etkinlikler ve keyif aldığımız konular ön plana çıkabilir. Yaratıcılığımız ve sezgilerimiz yüksek olacaktır.

Astro Sağlık Cinsel bölgemiz hassas olabilir, hijyene ekstra dikkat etmeliyiz.

Astro Moda Deri parçalar ve cesur kombinler tercih edebilir, gümüş aksesuarlara ve güneş gözlüklerine yer verebiliriz.

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç

Günün ilk yarısı işlerinizde gecikmeler ve belirsizlikler gündeme gelebilir. Önemli girişimlerinizi günün ikinci yarısına erteleyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili düşünceleriniz ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Boğa

Yeni günün ilk yarısı eksik bıraktığınız günlük işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Önemli kararlarınızı sonraki günlere ertelemeniz uygun olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkileriniz ve duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkmaya başlıyor.

İkizler

Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bugün, yeteneklerinizi şaşırtıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Günün ikinci yarısından itibaren hedefe yönelik hareket edebilir, merak ettiğiniz konuların derinine inmek isteyebilirsiniz. Sosyal aktiviteler gündemde olacaktır.

Yengeç

Evinizle ve aileniz ilgili konular gündemde olacaktır. Günün ilk yarısı eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Önemli kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Günün ikinci yarısı aşk ve eğlence hayatınız ön plana çıkmaya başlıyor.

Aslan

Yakın çevre ilişkileriniz gündemde olacaktır. Gün boyunca iletişim trafiğiniz ön plana çıkabilir. Önemli kararlarınızı ertelemelisiniz. Evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilir, size keyif veren konulara öncelik verebilirsiniz.

Başak

Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Önemli kararlarınızı sonraki günlerde almanız önem kazanacaktır. Günün ikinci yarısından itibaren sezgileriniz ve zihinsel faaliyetleriniz ön plana çıkmaya başlıyor.

Terazi

Kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik vereceğiniz bugün, kendinizi rahat bir şekilde ifade edebileceksiniz. Günün ikinci yarısından itibaren sahip olduğunuz değerler ve güvence ihtiyacınız ön plana çıkmaya başlıyor. Tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Akrep

Geçmişle ilgili düşünceleriniz gündemde olacaktır. Günün ikinci yarısından itibaren kendinizi daha iyi hissedebilir, kişisel ihtiyaçlarınızla ilgilenebilir, çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz. Tutkularınız ve sezgileriniz yoğun olacaktır.

Yay

Olayları görmek istediğimiz gibi algılamaya açık olacağımız bugün, önemli kararlar almamanız uygun olacaktır. Ruhsal ve manevi farkındalıklarınız yüksek olacaktır. Kendi içinize dönme ihtiyacı hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

Oğlak

Sizin için önem teşkil eden konuları sonraki günlerde gerçekleştirmeniz uygun olacaktır. Yanılsamalara açık olabileceğimiz bir gündeyiz. Eksik kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısından itibaren sosyal etkinlikler gündemde olacaktır.

Kova

Ödemeler ve başkalarından gelen gelirleriniz gündemde olacaktır. Günün ikinci yarısı hedefe yönelik hareket edebilir, merak ettiğiniz konuların derinine inebilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren konular ve hedefleriniz ön plana çıkabilir.

Balık

İlişkilerinizde önemli konuşmaları yapmak, önemli kararları almak açısından uygun bir günde değilsiniz. Günün ikinci yarısından itibaren duygusal ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Sevdiklerinizi korumak isteyebilirsiniz.

Miray Ertuğrul

Kaynak: http://www.kadinon.com/astroloji/3008...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın