Görüş Bildir
Haberler
4 Ülkenin Konsolosluğu ve 1 Okul Kapandı! İşte İçişleri Bakanlığı'ndan İlk Açıklama

4 Ülkenin Konsolosluğu ve 1 Okul Kapandı! İşte İçişleri Bakanlığı'ndan İlk Açıklama

Abdullah Demir
02.02.2023 - 12:21 Son Güncelleme: 02.02.2023 - 13:41

İçişleri Bakanı Soylu dört ülkenin İstanbul konsolosluklarını kapatma kararı ile ilgili '60 milyon turist hedefi koyduğumuz günde, Türkiye'de yeni bir psikolojik harp başlatmanın eşiğinde olmuşlardır' dedi.

ABD, Almanya ve Fransa'nın Türkiye Büyükelçilikleri, beş gün önce Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakma eylemleri nedeniyle saldırılar olabileceği iddiasıyla Türkiye'deki vatandaşlarını uyarmıştı.

Ardından İngiltere, Hollanda ve Almanya’nın İstanbul başkonsoloslukları, güvenlik gerekçesiyle geçici sürüyle kapanma kararı aldı. Bugün de Franda benzer bir karara eşlik etti.

Bugün de Pierre Loti Fransız Lisesi geçici süre kapanma kararı verdiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

''Çok net ve açıktır her şey"

''Çok net ve açıktır her şey"

''Çok net ve açıktır her şey. İstikrarlı bir Türkiye olmasın da ne olursa olsun anlayışıyla hareket edilmektedir' diyen Soylu şöyle konuştu:

''Terör örgütlerini besleyenlerin kim olduğunu biliyoruz. PKK-PYD besleyen Amerika Birleşik Devleti'dir. Yıllardır parayla, lojistikle ve insan kaynağı ile besleyen Amerika ve Batı bir terör devleti kurdurma hayalinden vazgeçmiş değildir. Amerika ve Batı bizim bu coğrafyada bağımsız ve özgür olmamızı istememektedir. 

"Operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi de tutuklandı"

"Operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi de tutuklandı"

'60 milyon turist hedefi koyduğumuz günde, Türkiye'de yeni bir psikolojik harp başlatmanın eşiğinde olmuşlardır. Operasyonlarda 15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi de tutuklandı.

İstedikleri kişileri hapisten çıkaramayınca metnin altına imza atan büyükelçiler, Türkiye'ye hukuk operasyonu yapmak isteyen büyükelçiler, şimdi Türkiye'ye bir terör operasyonu gerçekleştirmeye çalışıyorlar. 

Farklı bir ülkenin istihbarat elemanı Türkiye'de bir kaç kişiye elemanlık teklif etmiş. O istihbarat elemanının kim olduğunu Türkiye Cumhuriyeti biliyor. Bu yapılanların bir tanesi biz yapsak, Türkiye'yi dünyaya terör devleti olarak anlatırlar. Çuvalın içine girip bizi ısırmaya çalışanları biliyoruz. 15 Temmuz'un arkasında da siz varsınız. Çok açık. Uluslararası bir operasyonla karşı karşıyayız.''

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
7
6
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren

bu açıklama yapan konsolosluklarin ülkelerinde eylem yaptırmak lazım görsünler ülkemizde terör ve kaos yaratmak nasıl oluyormuş gecmiste asalaya yapıldığı gibi

Katılıyorum. Kısas a Kısas yapmalıyız. Asala yı bitirdiğimiz gibi bunları da bitirmeliyiz.

ahmet altınata

Tamda seçim öncesi… gene dış mihrak.. gene bizi tüm düşmanlarımızdan kurtaran süper kahramanlar… şimdi herkes keriz, koşa koşa ampule basacaklar oyları… bu ... Devamını Gör

Mehmet Gazi

yaptıkları psikolojik harpmi yoksa, iktidarımız devam ettirebilmek için planladığınız provokatif eylemler öncesi aldıkları önlem mi? acaba... Artık kimse güv... Devamını Gör