Görüş Bildir
Haberler
3 Gündür Kayıp Olan 18 Yaşındaki Cansu Kaya, Öldürülüp Dereye Atılmış!

3 Gündür Kayıp Olan 18 Yaşındaki Cansu Kaya, Öldürülüp Dereye Atılmış!

Hande öçalan
17.06.2015 - 23:01 Son Güncelleme: 18.06.2015 - 14:42

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, geçen pazar gününden itibaren kayıp olan ve 3 gün sonra kanalda cesedi bulunan 18 yaşındaki Cansu Kaya, gözyaşları içinde toprağa verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ortaca’da yaşayan Cansu Kaya, pazar günü, garson olarak çalıştığı restorandan, mesai bitiminin ardından ayrıldı. Kendisinden daha sonra haber alınamadı. Dalyan’da kaldığı apart otele gitmeyen Cansu'ya cep telefonundan da ulaşamayan yakınları meraklanıp, aramaya başladı. Jandarma ve polise de kayıp ihbarıyla başvuran yakınlarının endişeli bekleyişi, salı günü son buldu. 

Cansu'nun cesedi, arama çalışmalarına katılan ablası tarafından Dalyan’ın Çandır Geçişi Mevkii’ndeki su kenarında bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan gencin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Cinsel Zorlama Tespit Edildi

Cinsel Zorlama Tespit Edildi

Otopside Cansu Kaya’nın cinsel organında zorlama tespit edildiği ayrıca boğulduktan sonra suya atıldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, genç kızın son olarak görüldüğü erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu 3 kişi ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü.

Gelinlikle Uğurlandı

Gelinlikle Uğurlandı

Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından Cansu'nun cenazesi ise bugün yakınlarına teslim edildi. Evinin önüne getirilen naaşı saat 16.00’da kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. 

Cenazeye; yakınları, arkadaşları ve mahalle sakinleri katıldı, tabutuna gelinlik örtüldü. Tabutu öpen yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Son yolculuğuna uğurlanan Cansu'nun tabutunun üzerindeki gelinlik, mezarının üzerine kondu.

"Kardeşimi suyun üzerinde hareketsiz yatarken bulduk"

"Kardeşimi suyun üzerinde hareketsiz yatarken bulduk"

Kız kardeşinin sudaki cesedini bulan ve perişan haldeki 22 yaşındaki ablası, “Arkadaşlarımla Dalyan’a gittik. Arkadaşlarımla oluşturduğumuz ekiple, aramaya devam edecektik. O sırada suyun üzerinde hareketsiz duran birini gördük. Dalyan’daki tekneciler, hareketsiz duran kişiyi kıyıya çıkardı. Tanığım tekneci susun deyince o anda anladım sudaki kişi kız kardeşim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Ben kardeşimin öldürüldüğünden şüpheleniyorum. Faillerinin bir an önce bulunarak adalete teslim edilmesini ve en ağır cezanın verilmesini istiyorum” dedi.

Baba Suçluların Bir An Evvel Bulunmasını İstedi

Baba Suçluların Bir An Evvel Bulunmasını İstedi

50 yaşındaki babası, “Ben kızımın cinayete kurban gittiğini düşünüyorum. Bize verilen bilgilere göre şu anda 3 kişi sorguya alındı olarak biliyoruz. Eğer onlar değil de bir başkaları ise de bir an evvel suçluların ortaya çıkartılarak adalete teslim edilmesini ve cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

İHATaraf

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
5
4
2
1
1
1