Görüş Bildir
Haberler
3 Adımda Büyüleyici Göz Makyajı

3 Adımda Büyüleyici Göz Makyajı

Kadınon.com
08.09.2014 - 17:24 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 17:51

3 Adımda Büyüleyici Göz Makyajı

Gözlerimiz yüzümüzün en dikkat çekici, can alıcı bölgesidir. Bir kadının en önemli silahı bakışlarıdır. Ten renginize ve saçınıza uygun büyüleyici bir göz makyajı ile siz de etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz . Nasıl mı?

Kaynak: http://www.kadinon.com/guzellik/3-adi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte, püf noktaları

İşte, püf noktaları

1- Göz makyajın da en çok dikkat edilmesi gereken nokta, renktir. Bazı göz farları belirli göz renklerinde daha iyi görünür ama göz renginize uymayan, yanlış renk göz farı kullanırsanız, hem gözleriniz belirginleşmez hem de anlamlı bakışlarımız kaybolup gider. Size önerimiz, eğer ki açık renk gözleriniz varsa ; uçuk mavi, kahverengi ve bronz tonları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Koyu renk gözlere sahip olanlar ise; gri, mor, mavi ve yeşil renk göz farlarını kullanabilirler.

2- Eyeliner sürerken dikkat etmeniz gereken, önce gözlerinizin şeklini belirleyin , çok yuvarlak veya gözlerinizi birbirine yakın yapmamaya özen gösterin. Ardından kirpiklerinize şekil vermek için, kirpik şekillendiricinizi kullandıktan sonra kirpiklerinize rimelinizi uygulayın.

3- Kaşlarınızı hafifçe bir kalem yardımı ile doldurun, böylelikle kalınlaşan kaşlarınız ile tüm odak noktası gözlerinizde olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın