Görüş Bildir
Haberler
28 Ekim’de Bankalar, Eczaneler, Hastaneler, Kargolar ve Devlet Daireleri Açık Olacak mı?

28 Ekim’de Bankalar, Eczaneler, Hastaneler, Kargolar ve Devlet Daireleri Açık Olacak mı?

Türkiye’de resmi tatillerden biri de 29 Ekim. Cumhuriyet’in kuruluşunun kutlandığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yurdun dört bir yanında kutlamalar yapılacak. 29 Ekim Cuma günü, 2021 yılı içerisindeki resmi tatillerden biri. Peki, 28 Ekim resmi tatil mi? 28 Ekim’de bankalar açık olacak mı? Yarın eczaneler, hastaneler, kargolar açık mı? İşte 28 Ekim Perşembe günü kurumların çalışma saatleri

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de 29 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıl dönümü coşku ile kutlanacak. Birçok ilde fener alayı oluşturulacak ve Cumhuriyet Bayramı heyecanı yaşanacak. Resmi tatiller içinde olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bu hafta cuma günü kutlanacak. 29 Ekim Cuma günü bankalar, kargolar, hastaneler, okullar ve devlet daireleri kapalı olacak. Eczaneler ise nöbet sistemi ile çalışacak. Peki, 28 Ekim tatil mi? 28 Ekim’de bankalar açık olacak mı? 28 Ekim’de kargolar çalışacak mı? İşte ayrıntılar…

28 EKİM’DE BANKALAR AÇIK MI?

29 Ekim Cuma gününün resmi tatil olması sebebiyle 28 Ekim Perşembe günü de yarım gün tatil olacak. Yarın (28 Ekim) bankalar, okullar, üniversiteler, kargolar ve devlet daireleri öğlene kadar hizmet verecek. Öğlenden sonra kapalı olacak.

Hastane ve Eczaneler Açık Olacak mı?

Hastane ve Eczaneler Açık Olacak mı?

28 Ekim’de hastanelerin poliklinik servisleri öğlenden sonra kapalı olacak, acil servisleri ise her zamanki gibi açık olacak.

Eczaneler de öğlene kadar normal olarak çalışacak. Öğlenden sonra ve takip eden üç gün boyunca ise nöbet sistemi ile hizmet verecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın