Görüş Bildir
Haberler
26 Ocak Günlük Burç Yorumları: Burçları Bugün Neler Bekliyor? Burçların Günlük Aşk, Sağlık, Para Yorumları....

26 Ocak Günlük Burç Yorumları: Burçları Bugün Neler Bekliyor? Burçların Günlük Aşk, Sağlık, Para Yorumları....

Astrolojik anlamda her gün farklı bir olay ile karşı karşıya kalıyoruz. Astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık yorumlarını kaleme alıyor. 26 Ocak Çarşamba günü Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Merkür, Oğlak burcuna geçerek retro hareketine hala devam ediyor. Hareketli günler geçiren gökyüzü bugün dikkat çekici değişikliklerle dolu. Peki 26 Ocak bugün burçları neler bekliyor? 26 Ocak koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlük burç ve yükselen burçlar her gün okunanlar arasında yerini alıyor. 12 burcun farklı yorumları, günlük yaşama da etki ediyor. Oğlak burcundaki Merkür-Plüton kavuşumu burçların bugünü nasıl yaşayacaklarını belirleyen astroloji olayı olarak dikkat çekiyor. 26 Ocak günlük burç yorumlarını sizin için derledik...

26 Ocak Günlük Burç Yorumları

26 Ocak Günlük Burç Yorumları

Sevgili Koç; Gözlerden uzaklaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Etrafınızdaki kişilerin söylediklerini ters anlamaya yatkınsınız. Agresif tavırlar sergilememeniz gerekiyor. Daha anlayışlı olmaya çaba sarf etmelisiniz. Kendinizi duygusal olarak toparlamayı başarırsanız her şeyin yolunda ilerleyeceğini göreceksiniz. İçsel huzursuzluklarınızın son bulması için ne gerekiyorsa yapın. Aşk hayatınızda duygularınızı açığa çıkarmaktan korkuyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiye daha planlı ve stratejik yaklaşacağınız bir gün geçireceksiniz. İş birliği olduğunuz kişilerle ortak paydada buluşmaya çalışın. Otoriter konumdakilerle iletişiminize dikkat etmeniz gerekiyor. Hata yapsanız bile üstesinden gelebileceğinizi bilmelisiniz. Kendinizi durduk yere strese sokup gününüzü zehir etmeyin.

Sevgili Boğa; Bugün, yakın çevrenizle ilgili bazı sıkıntılar meydana gelebilir. Onların dertleriyle uğraşmaktan kendinizi düşünemeyeceğiniz bir gündesiniz. Fikirlerinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara müsaade etmemeniz gerekiyor. Net olmaya ve düşüncelerinizi doğrudan açıklamaya çalışmalısınız. Çekingen yaklaşımlar sergilemeniz sonucunda insanların size olan güveni zedelenebilir. Her zaman kendinizden emin olmalısınız. Amaçlarınız doğrultusunda ilerlemeye devam etmelisiniz. Aşk hayatınızda partnerinize olan ilginiz onu bunaltabilir. Biraz daha geri çekilmeyi denerseniz ilişkinizin daha  yolunda ilerleyeceğini göreceksiniz. Hiçbir şey için acele etmemeniz gereken bir gündesiniz. İş hayatınızda da şu anki konumunuzdan memnun olmasanız bile başarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün olacak.

Sevgili İkizler; Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bu gelişmeler karşısında göstereceğiniz tepkinin belirleyici olacağını da bilmelisiniz. Kişisel inancınız size kendinizi çok daha güçlü hissettirecek. İsteklerinizin gerçekleştiğini gördükçe daha çok istemeye başlayabilirsiniz. Bugün iç sesinize kulak vermelisiniz. Bir şeyi yapmak istemiyorsanız kendinizi zorlamayın. Mantığınızı dinlemediğiniz için pişman olmayacağınızı bilmelisiniz. Kafanızın içindeki olumsuzlukları durdurmanız gerekiyor. Aslında her şey olması gerektiği gibi ilerliyor ancak siz biraz aceleci davranıyorsunuz. Özellikle aşk hayatınızda daha sakin kalmalı ve hata yapmamaya çalışmalısınız. Dengesiz tavırlar sergilememeniz gereken bir gündesiniz. Aşırıya kaçan davranışlardan uzak durun..

Sevgili Yengeç; Sosyalleşeceğiniz bir gündesiniz. Keyifli vakit geçireceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilirsiniz. Yoğun ve bol gelişme yaşayacağınız bir gün sizi bekliyor. Enerjinizdeki yükseklikten doğru anlamda yarar sağlamalısınız. Aşk hayatınızda mutluluğa adım adım yaklaşıyorsunuz. Doğru kişiyi bulduğunuza eminsiniz. Hata yapmamanız gerekmekte. Hisleriniz doğrultusunda hareket ettiğiniz sürece her şeyin yolunda ilerleyeceğini göreceksiniz. Aktif enerjiler alacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızda istemediğiniz durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelemeyeceğiniz herhangi bir durumun söz konusu olmayacağını bilmelisiniz. Sorumluluklarınızı unutmamanız gereken bir gündesiniz. Ödemeler ve borçlar konusunda sıkıntılar gündeme gelebilir.

Sevgili Aslan; Bugün, bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ne yapmak istediğinize bir türlü karar veremeyeceksiniz. İç sıkıntınızı gidermek isteyeceksiniz ancak nasıl olacağını bulamayacaksınız. Sevdiklerinizle bile vakit geçirmek istemeyeceğiniz bir günün içerisindesiniz. Etrafınızda ne olup bittiği umrunuzda olmayacak. Bu ruh halinden bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Yapıcı yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Olumsuzu düşünmeyi bırakmalısınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız var. Kendinize gereksiz yere yüklenmekten vazgeçmelisiniz. Disiplinli olduğunuz sürece iş hayatınızda da herhangi bir sorun yaşamayacağınızı bilmelisiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olun. 

Sevgili Başak: Bugün, sevdiklerinizle iletişim içinde olacaksınız. Bu durum da kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Başınıza ne gelirse gelsin yalnız olmadığınızın farkına varmalısınız. Kendinizi çevrenizdekilerden soyutlamamanız gerekiyor. Aşk hayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. İşler sizin istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak gidişatı değiştirmek de sizin elinizde. Bazı konuları inada bindirmemenizde fayda var. Terslikleri geride bırakmayı başarıp önünüze bakabildiğiniz sürece her şeyin yoluna ilerleyeceğini bilmelisiniz. Tavırlarınız her açıdan belirleyici olacak. Finansal olarak güçleneceğiniz bir gündesiniz. Elinize geçen parayı iyi değerlendirmelisiniz. Daha mantıklı hareket etmeye çalışmalısınız..

Sevgili Terazi; Hayal dünyasına dalabileceğiniz bir gündesiniz. Gerçeklikten kopmak istiyorsunuz. Bu da baskı altında olmanızdan kaynaklanıyor. Her şeyin dilediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsanız biraz daha çaba göstermelisiniz. Dengesizliklerin çözüme kavuşması için elinizden geleni yapmalısınız. Aşk hayatınızda yeni gelişmelerin gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Karmaşık durumların içerisine girmemenizde fayda var. Her olaya müdahalede bulunma isteğinizi durdurmanızda fayda var. İş hayatınızda fırsatlar sizi bulabilir. Daha aktif olmanız gereken bir gündesiniz. Kontrolü elden bırakmayın.

Sevgili Akrep; Bugün, daha pozitif ve iyimser yaklaşımlar ortaya koyacaksınız. Dengeleri gereğinden fazla zorlamamalısınız. İstekleriniz doğrultusunda ilerlerken hiçbir şeyi gözünüz görmüyor. Sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilememenizde fayda var. Var olan olumsuzlukları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda her şeyin yolunda ilerleyeceği gündesiniz. Partnerinizle aranızdaki uyum daha da artacak. İlişkisi olmayanları ise bugün güzel kısmet bekliyor! Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor. Maddiyatla ilgili konularda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Sevgili Yay; Bugün, ikili ilişkilerinizde çekimser tavırlar sergileyebilirsiniz. Yakın olduğunuz kişilerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Herkese mesafeli davranacağınız bir gündesiniz. Bu zamana kadar yaşadığınız kötü tecrübelerin cezasını sevdiklerinizden çıkarmamalısınız. Biraz kendinizle kalmanızda sorun yok. Ancak kalp kırıcı davranışlar sergilememelisiniz. Aşk hayatınızdaki aceleci tavrınız her şeyi daha da çıkmaza sürüklüyor. Elinizden geleni yapıp zamana bırakmalısınız. Duygu ve düşünceleriniz arasında dengeyi kurmaya çalışın. Sosyal hayatınızı iyileştirin. Kendinize ve isteklerinize vakit ayırmanız gereken bir gündesiniz. Olumsuz düşünceleri kafanızdan atmaya çalışın...

Sevgili Oğlak; Özgürlük isteğinizin üst seviyelere çıkacağı bir gündesiniz. Rahatınıza düşkünlüğünüzü en belirgin bir şekilde etrafınızdakilere göstereceksiniz. Kimsenin size en ufak bir konuda bile karışmasına katlanamayacağınız bir gündesiniz. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzuluyorsunuz. Aşk hayatınızda boşluktasınız. Ne hissettiğinizi ve ne istediğinizi bilmiyorsunuz. İlişkisi olanlar, sevginizden emin misiniz? Yoksa yalnız kalmamak için mi birliktesiniz? Bu soruları iyice düşünüp yanıtlamalı ve cevabına göre de bir karar vermelisiniz. Daha mutsuz olmamanız için bir adım atmanız gerekiyor. Artık harekete geçme zamanı!

Sevgili Kova; Bugün, genel olarak enerjik ve keyifli hissedeceksiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmekten korkmamalısınız. Pozitif etkiler aldığınız bugünden dilediğiniz gibi yarar sağlamaya çalışmalısınız. Sosyalleşmek size sandığınızdan çok daha iyi gelecek. Temkinli olduğunuz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Ancak her adımınızı atmadan önce de çok fazla düşünüp zaman da kaybetmemelisiniz. Mantığınızı devre dışı bırakmamalısınız. Aşk hayatınızda karşılaşacağınız sorunlara çok rahat bir şekilde çözüm bulacaksınız. Güzel bir gün sizi bekliyor!

Sevgili Balık; Bugün, etrafınıza karşı soğuk ve ilgisiz yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. İçinizde bulunduğunuz karmaşık durumları çözmeden önce gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Beklentileriniz doğrultusunda ilerlemekten vazgeçmemelisiniz. Motivasyonunuzu düşürebilecek ortamlardan uzak durmalısınız. Keyfinizi kaçırmamanız gereken bir gün. .

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın