Görüş Bildir
Haberler
26 Aralık 2018 Sivas'ta Okullar Tatil mi? Resmi Kurumlarda İzin Olacak mı?

26 Aralık 2018 Sivas'ta Okullar Tatil mi? Resmi Kurumlarda İzin Olacak mı?

Yurdun dört bir yanını saran kar yağışı nedeniyle valilikler birer birer açıklama yaparken, okulların tatil olduğu iller de açıklanmaya başladı. 26 Aralık 2018 Çarşamba günü, Sivas'ta eğitime yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26 Aralık 2018 yani yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Valilik resmi açıklama yaptı;

26 Aralık 2018 yani yarın Sivas'ta okullar tatil mi? Valilik resmi açıklama yaptı;

Sivas'ta yoğun kar yağışı beklentisi sebebiyle yarın Sivas genelinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı ve ani sıcaklık değişimi beklendiğinden, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verileceği söylendi.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personellerinin de izinli sayılacağı bildirildi.

Sivas Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sevgili çocuklar, gece yarısından itibaren şehrimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden il genelinde yarın ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime bir gün ara veriyoruz. Dışarı çıkmayacağınıza ve bol kitap okuyacağınıza inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı yarın, il merkezi, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerine bağlı tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde yarın taşımalı eğitime 1 gün süre ile ara verilmesi ve taşımalı eğitimle gelen öğrencilerin belirtilen tarihte 1 gün süre ile idari izinli sayılmalarına karar verildiği bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın