Görüş Bildir
Haberler
25 Ekim MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? İşte MasterChef Yeni Kırmızı Mavi Takımlar...

25 Ekim MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? İşte MasterChef Yeni Kırmızı Mavi Takımlar...

Müge Kakşi
26.10.2021 - 01:24

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef bu akşam ekranlarda izleyici karşısına çıktı. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı yarışmada kaptanlık oyunu sonrası takım kadroları belli oldu. Bu akşam yarışmacılardan çiğ köfte yapması istenirken haftanın mavi takım kaptanı seçildi. Seçilen isim ise kırmızı takım kaptanını seçti. Peki, 2021 MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? 25 Ekim MasterChef yeni kadroları nasıl oldu? Tüm soruların cevapları haberimizin içeriğinde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

25 Ekim MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

25 Ekim MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye’de onuncu hafta kaptanlık oyunu ile başladı. Son on üçe kalan yarışmacılar, mavi takım kaptanı olmak için gecenin en iyi çiğ köftesini yapmaya çalıştı. Adıyaman, Şanlıurfa, Konya, Gaziantep, Diyarbakır, Kahramanmaraş usulü çiğ köfteler yapıldı. Verilen sürenin bitimiyle şefler, tadım yaparak kaptanlık oyununu kazanan ismi belirlemeye çalıştı. Şefler, en başarılı olan Azize, Ateş ve Burcu'yu öne çağırdı. Üç isim arasında en iyi çiğ köfteyi yapan Ateş, ilk defa kaptanlık oyununu kazandı ve Mavi takım kaptanı oldu.

KAPTANLAR DÜELLOSUNU (AVANTAJI) KİM KAZANDI?

MasterChef 2021’de bu akşamın son oyunu kaptanlar düellosu olacak. Mavi takım kaptanı ile Kırmızı takım kaptanı, takımlarına avantajı kazandırmak için mutfağa bir kez daha girecek. Bu haftaki avantaj oyun öncesinde açıklandı. Avantaj oyununu kazanan takım kaptanı oynanacak oyun öncesi menüyü belirleme hakkı elde edecek.

Şefler, takım kaptanları Ateş ve Pelin'e 2 buçuk kilo hamsi verdiler. Hamsileri 10 dakika içinde parçalamadan en çok çıkaran isim avantajı kazanacak. Mavi takım 278 gram hamsi ayıklarken, kırmızı takım 246 gram ayıkladı. Buna göre mavi takım kaptanı Ateş avantaj oyununu kazandı.

MasterChef Mavi ve Kırmızı Takım

MasterChef Mavi ve Kırmızı Takım

MasterChef’te bu akşam yapılacak kaptanlık oyunu sonucunda Mavi takım kaptanı Ateş oldu. Mavi takım kaptanı Ateş, onuncu haftada rakibi olacak Kırmızı takım kaptanını Pelin seçti. Sonrasında iki kaptan arasında yarışmacı seçimi başladı.

MAVİ TAKIM: Ateş (Kaptan), Hasan, Araz, Tahsin, Burcu, Mert, Safanur

KIRMIZI TAKIM: Pelin (Kaptan), Eren, Sergen, Azize, Emre, Dilara

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın