Görüş Bildir
Haberler
24. Dönemde TBMM'nin En Güzel 2 Kadın Milletvekili

24. Dönemde TBMM'nin En Güzel 2 Kadın Milletvekili

Mahmut Savurganoğlu
17.04.2015 - 02:34 Son Güncelleme: 18.04.2015 - 03:35

24. Dönem En Güzel Kadın Milletvekilleri

DemoRKATİK bir şekilde yönetilen Türkiye Cumhuriyeti'nde zaman zaman seçim yapıyoruz. Bu seçimlerde de kendimizden yola çıkarak, kendimize en yakın adayları seçiyoruz ya da öyle sanıyoruz. Dünyadaki DemoRKATİK ülkelerde de  böyle yapılıyor. Mesela bak elin Ukrayna'sında,Brezilya'sında, Venezuela'sında güzel ablalar, yakışıklı abiler milletvekili oluyor(abileri de bilmiyoruz da...). Sonuç olarak kendimize baktık, ama dev aynasında değil, birebir gösteren bir aynada. Ama sağdaki şey solda falan ya onları herhalde biliyorsunuzdur. Çünkü ben bilmiyorum sizi de biliyor farzediyorum. İşte kendimize baktık. Ortaya çıkan sonuca baktık. Yani araştırmalarımızın vardığı sonuçta bir göz gezdirirdik. Sonucu inceledik. Kaynayan suyu demliğe koyduk. İki çay içtik. Vicdansızlık mı ediyoruz diye düşündük. Etmiyormuşuz. Ve tamamen özgürmüşüz gibi bir yanılgıya kapılarak seçimlerde ortaya çıkan sonuçlara baktık, yopyoğun çalıştık, ipince eledik, sımsıkı dokuduk ve işte şimdi güzelleri sizinle paylaşıyoruz. Meclisimizin en güzel kadınlarını bu platformda deklare ediyoruz. Ve işte liste...

Not: Listede adaletsizlik var diyorsanız da yazın tartışam, ekleyem.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Emine Ülker Tarhan

2. Emine Ülker Tarhan

Listemize 2. sıradan giren bu kadın, hippi falandı galiba zamanında. Çünkü gözlüğü ve alımlı içten bakışları sizin içinizi ısıtmıyorsa hiçbir şey sizin içinizi ısıtamaz. Çok içten gülüyor falan. Sonra kendinden emin olsa bile çok alçakgönüllü. Yere düşen çalışma arkadaşlarını elini uzatarak kaldırıyor yerden ve gözleri gözlerime değince bayramım oluyor kutluyorum. Ha bi' de börtülü böcekli gruptaki adama benzemiyor mu sizce?

1. Zeynep Karahan Uslu

1. Zeynep Karahan Uslu

İşte emeğimizin karşılığını almamızı sağlayan dünyalar güzeli demek isterdim ama bizde yalan çok ama burada yok.  Bu kadın dünya güzeli değil, Türkiye güzeli de değil, ama meclis güzeli. Çok onurlu bakıyor böyle bulutlara arada. Bir de hani şu ana-babalarınızın oynadığı şekerli oyun var ya, ha işte o oyunda meclis rekoru bu hanımefendide bulunmakta. Whatsapp'ta da çok aktifmiş diye duyduk. Sürekli ses kaydı atıyormuş. Geçen yemek yiyeceğim, fişim yok idi. Fazla fişini paylaştıydı sağolsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0