Görüş Bildir
Haberler
21 Ocak Cuma Günü Bolu ve Sakarya'da Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı?

21 Ocak Cuma Günü Bolu ve Sakarya'da Okullar Tatil mi? Kar Tatili Var mı?

CansinA
20.01.2022 - 13:49

Yurdun genelinde etkili olan yoğun kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle 19 Ocak ve 20 Ocak'ta bazı illerimizin valiliklerinden peş peşe eğitim-öğretime ara verildiğine dair açıklamalar gelmişti. Öğrencilerin ve velilerin gözü yine valiliklerden gelecek açıklamalarda. Peki 21 Ocak Cuma günü içim Bolu ve Sakarya illerinin valilikleri eğitim-öğretime yeniden ara verilecek mi? Kar tatili bir gün daha sürdürülecek mi? Bolu ve Sakarya'da eğitim devam ediyor mu? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün Bolu ve Sakarya'da eğitime kar engeli gelmişti. Valiliklerin arka arkaya yaptıkları açıklamalarla iki ilimizde yoğun kar yağışları ve soğuklardan dolayı eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmişti. Bugün yine hem velilerin hem de öğrencilerin gözü yeniden valiliklere çevrildi. 21 Ocak Cuma günü okullarda kar tatili olacak mı? Eğitim-öğretime bir gün daha ara verilecek mi?

Gözler Sakarya ve Bolu Valiliklerinde

Gözler Sakarya ve Bolu Valiliklerinde

Sakarya ve Bolu Valiliklerinden henüz konuyla ilgili resmî bir açıklama gelmedi. Bolu ve Sakarya'da okullar ile ilgili açıklama yapıldığında haberimiz güncellenecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın