Görüş Bildir
Haberler
21 Mart Yeni Ayı ve Pluton Geçişinin Burçlara Etkileri

etiket 21 Mart Yeni Ayı ve Pluton Geçişinin Burçlara Etkileri

Dr.Astrolog Şenay Devi
20.03.2023 - 08:04 Son Güncelleme: 20.03.2023 - 14:04

Koç Sezonu 2023 yeni bir döngüyü getiriyor yeryüzüne. Yepyeni bir dünya açılıyormuş gibi hissettiren inanılmaz derecede cesur, canlı ve taze enerjiler bizleri karşılıyor. 

20-21 Mart Ekinoksunda başlayan Koç Sezonu, 20 Nisan'a kadar devam ediyor. Bu süre zarfında, 21 Mart'ta güzel bir Koç Yeniayı, 23 Mart'ta 200 yılı aşkın bir süredir ilk kez Plüton Kova'ya hareket ediyor. 5 Nisan'da tatlı ve dengeleyici bir Terazi Dolunayı ve inanılmaz derecede güçlü enerjiler ile dolu 20 Nisan 2023 te Güneş Tutulması deneyimleyeceğiz. 

Bu Güneş Tutulması Koç burcuna düşüyor, yeni bir Tutulma döngüsünü başlatıyor ve yeni fırsatlar dalgasını ve tüm yıl deneyimleyeceğimiz en iyi tezahür enerjilerinden bazılarını getiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart'taki Koç Yeniayı, motivasyonunuzu artıracak ve daha parlak bir yönde ilerlemenizi sağlayacaktır. Doğum gününüz bu Yeni Ay'dan sonraki 3 güne denk gelirse, tüm yıl boyunca bu inanılmaz fırsat arayan enerjinin bir kısmına sahip olacaksınız. Arzu ettiğiniz fırsatları araştırmak için kullanın! Her şey mümkün! 5 Nisan'da Terazi Dolunayı, kalp meselelerini harekete geçirebilir ve sonunda hayatınızdaki önemli bir ilişki hakkında bir karar vermenizi sağlayabilir. Alternatif olarak, size yakın biriyle daha derin bir bağ kurmanız için sizi harekete geçirebilir. Belki de aradığınız kişi başından beri oradaydı. Kova burcundaki Plüton, ağınız ve topluluğunuzla ilgili sorunları karıştıracak. Başlatmak istediğiniz bir projeniz varsa, ağınız en değerli varlığınız olabilir. Koç Mevsimi sona ererken, 20 Nisan'da inanılmaz bir Güneş tutulması yaşıyoruz. Bu Güneş Tutulması, tüm yıl boyunca göreceğimiz en iyi tezahür enerjilerinden bazılarını getiriyor, bu yüzden biraz tohum ekin, dileklerinizi Evrene iletin ve ilerlemeniz için her şeyin nasıl hizaya girdiğini görün. Tüm sezon boyunca demlenen harika ve son derece yaratıcı bir enerji var, bu yüzden bunu kendi avantajınıza kullanın. Doğum gününüz 20 Nisan'daki Güneş tutulmasına yakınsa, önünüzdeki yıl sizin için oldukça yaratıcı bir yıl olacak ve muhtemelen hayallerinizin ve görselleştirmelerinizin birçoğunun gerçeğe dönüştüğünü göreceksiniz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Koç Sezonu, 21 Mart'ta Koç Yeniayı ile başlıyor. Bu Yeni Ay, yeni başlangıçlar ve yeni başlangıçlar için inanılmaz derecede güçlü bir enerji taşıyor. Kendinizi biraz motivasyonsuz ve halsiz hissediyorsanız, bu Yeni Ay enerjisi sizi harekete geçmeye ve elde etmek istediğiniz şeylerle topu yuvarlamaya teşvik edecek. Yeni bir iş aramanız gerekiyorsa veya fırsatlar arıyorsanız, bu Yeni Ay harekete geçmek için harika bir zaman. Fırsatın boşa gitmesine izin vermeyin, küçük bir eylem bile bu inanılmaz taze enerjiden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Bu güçlü Yeni Ay'dan kısa bir süre sonra Plüton Kova burcuna geçiyor, hayatımızda ilk kez. Pluto her yirmi yılda bir hareket eder, bu da onu çalışmak için ekstra nadir ve özel bir enerji haline getirir. Pluto bir dünya burcu olan Oğlak burcundadır, bu nedenle Kova burcunun hava burcuna geçmesi sizi biraz rahatlatabilir. Uzun bir dönüşüm yolculuğunun sonuna gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Nisan ayına girerken, 5'inde Terazi Dolunayı ile karşılanıyoruz. Bu Dolunay, bize bütünlük durumumuza dönmemizi hatırlatan bazı güzel şifa enerjilerini barındırıyor. Ardından 20 Nisan'da Koç burcunda bir Güneş tutulması ile Tutulma Sezonuna geçiyoruz. Bu, en güzel, en taze ve en ilham verici enerjinin bir kısmını getiren göz kamaştırıcı bir tutulma! Tohum ekmek ve ileriye doğru harekete geçmek için bu Yeni Ayı kullanın. Koç Sezonu boyunca pek çok ileri ivme vardır, ancak sona geldiğinde, Merkür, Boğa Mevsimi için tam zamanında geri gitmeye hazırlanacak. Koç Sezonunda daha erken harekete geçin, çünkü sona ulaştığımızda, tüm enerji güncellemelerine ara verip nefesimizi tutmamız gerekecek.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

26 Mart'ta Mars, nihayet Ağustos 2022'den beri bulunduğu İkizler burcunuzdan ayrılıyor. Mars, zodyak köşenizde motivasyonlarınızı ve enerji seviyelerinizi yeniden çalışarak çok çok uzun bir süre geçirdi. Ama şimdi gitti, hayatınızda bitmemiş veya belirsiz hissettiren her şeye çözüm ve kapanış getirmeye yardımcı oluyor. 21 Mart'taki Koç Yeniayı, kozmik gökyüzümüze taze enerji dalgaları getirerek, farklı düşünmemiz ve kendimiz için yeni projeler yaratmamız için bize ilham veriyor. Yaratıcı enerji yüksektir, bu nedenle, yaratmak veya yerden kaldırmak istediğiniz bir şey varsa, bu Yeni Ay harekete geçmek için mükemmel bir ilham kaynağı sunar. Nisan ayına girerken, 5'inde Terazi Dolunayı ile karşılanıyoruz. Bir hava burcuna düştüğü için, bu Dolunay'ın etrafındaki iyileştirici titreşimleri hissedeceksiniz. Bir ilişkide iyileşme yaşayabilir veya başkalarının yanındayken nasıl görünmeyi seçtiğiniz konusunda daha derin bir farkındalığa sahip olabilirsiniz. Bu Dolunayın ardından Tutulma Sezonuna geçiyoruz. Tutulmalar her zaman oldukça dönüştürücü bir zamandır. İlk tutulma Koç burcundaki Güneş Yeni Ay tutulmasıdır. 20 Nisan'da zirveye ulaşan bu Yeni Ay Güneş tutulması, niyetleri tezahür ettirmek ve belirlemek için harika bir enerjiye sahip.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Mars, 26 Mart'ta burcunuza girerek size bir enerji artışı sağlar ve daha organize olmanıza yardımcı olur. Motivasyonlarınızdan bazılarını yeniden düzenleme dürtüsü hissedebilir veya belki de sizi gerçekten neyin ileriye götürdüğünü düşünebilirsiniz. 21 Mart'taki Koç Yeniayı, güçlü bir ay ve tohum ekmek ve dünyaya ne koymak istediğinizi düşünmek için mükemmel bir zaman. Bunu burcunuzdaki Mars ile birleştirin ve bu Koç Sezonunda işleri halletmek ve bir şeyleri gerçekleştirmek için en iyi konumlardan birindesiniz! Nisan ayına girerken, 5'inde Terazi Dolunayı ile karşılanıyoruz. Bu Dolunaydan akan güçlü şifa enerjisi var. Bir tür iyileşme atılımı yaşamamız muhtemeldir veya hatta geçmişimizden gelen bu yaraların nihayet yumuşadığını ve daha yönetilebilir hale geldiğini fark edebiliriz. Nisan ayına girerken, tutulma mevsimine geçiyoruz. Sezonun ilk tutulması 20 Nisan'da ve bir Güneş Yeni Ay tutulması. Bu, yeni başlangıçlara ve taze fırsatlara kapı açacak çok güçlü bir tutulma. Tezahür etme yeteneğimiz bu Tutulma altında yüksek olacak, bu yüzden onu sizin için çalıştırın!

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Tüm sezon boyunca yanınızda çok fazla cesur, ateşli enerji var. Koç Sezonunun diğer tarafından yeni bir ışıltı ve taze bir ışıltı ile çıkacaksınız! 21 Mart'taki Koç Yeniayı, farklı düşünmemiz ve yaratıcı olmamız için bize ilham verebilecek yeni enerji dalgaları getiriyor! Tohum ekmek ve niyet belirlemek için bu Yeni Ayı kullanın, bu yıl deneyimleyeceğimiz en iyi şeylerden biri! Parlak Yeni Ay'dan kısa bir süre sonra, Pluto hayatımızda ilk kez Kova burcuna geçiyor. Kova burç çarkında karşınızda olduğu için bu enerjiyi ilişkilerinizde hissedecek ve en yakınlarınızda hissedeceksiniz. Plüton gücün gezegenidir, bu yüzden etrafınızı yeni ve güçlü insanlarla çevreliyor olabilirsiniz veya belki de kiminle ilişki kurmayı seçtiğinizi dikkatlice düşünmeniz gerekebilir. Kova burcundaki Plüton uzun bir yolculuktur, bu nedenle tam olarak neyin geleceğini tam olarak belirlemek zor olabilir. Nisan ayına girerken 5 Nisan'da Terazi Dolunayı yaşıyoruz. Bu Dolunay'a iliştirilmiş bazı güzel şifa enerjisi var, özellikle kalple ilgili konularda. Gerçek kalp şifasının burada gerçekleşmesi için bir fırsat var. Ardından, her zaman son derece dönüştürücü bir zaman olan Tutulma Sezonuna geçiyoruz. İlk tutulma 20 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek. Yolumuza daha parlak ve cesur bir enerji getiren Güneşli Yeni Ay tutulmasıdır. Bu Tutulma mükemmel tezahür potansiyeline sahiptir, bu yüzden bu hedefleri yazın ve onları Evrene sunun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Koç Sezonu, 21 Mart'ta Koç Yeniayı ile başlıyor. Bu Yeni Ay, tüm yıl boyunca göreceğimiz en parlak ve en taze enerjinin bir kısmını taşıyor. Hayatınızda biraz taze ve yeni ilham yaratmak için çalışarak bu Yeni Ayı kucaklayın. Bazı değişiklikler yapın, alanınızı tazeleyin ve hayatınıza yeni bir yaratıcılık getirmek için ihtiyacınız olanı yapın. Bu Yeni Ay'dan sonra, Pluto'nun Kova burcuna geçişini yaşıyoruz. Bu, 23 Mart'ta gerçekleşir ve bu yıl gerçekleşecek en ender ve en özel hizalamalardan biridir. Plüton, dünya burcu Oğlak burcundan çıkıp hava burcu Kova burcuna geçiyor, biraz rahatlama veya ince bir değişim getirebilir. Bu sıralarda sizin için hangi temaların ortaya çıktığına dikkat edin, hatta üzerinde çalıştığınız uzun süredir devam eden sorunların bir miktar kapandığını veya çözüldüğünü fark edebilirsiniz. Nisan ayına girerken, 5'inde Terazi Dolunayı yaşıyoruz. Bu Terazi Dolunayı, kalp meselelerini onarmak için kullanabileceğimiz bazı güçlü iyileştirici enerjiler taşır ve en yakın ilişkilerimizde bağları derinleştirmemize yardımcı olur. Biriyle aranızı düzeltmek veya geçmişinizden biriyle yeniden bağlantı kurmak istiyorsanız, bu Dolunay biraz destek sunuyor. Ardından, her zaman dönüştürücü bir dönem olan Tutulma Sezonu zamanına geçiyoruz. Tutulmalar bizi olmamız gereken yere koyma eğilimindedir ve oraya ulaşmamıza yardımcı olmak için ani değişiklikler veya karışıklıklar getirebilir. Yine de 20 Nisan'daki Koç burcu Yeni Ay Güneş tutulması iyi bir tutulma ve muhtemelen yolumuza bazı güzel fırsatlar ve bereketler getirecek. Tezahür ettiğiniz veya Evrene sunduğunuz şey büyüyecek, bu yüzden bazı bilinçli niyetler belirlediğinizden emin olun.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Koç, zodyak çarkında karşınızda oturuyor, bu nedenle bu Mevsime her zaman yakından bağlısınız. 21 Mart'taki Koç Yeni Ayı, hayatınıza yeni fikirlere veya yeni yaratıcı vizyonlara ilham verebilecek harika bir taze enerji getiriyor. Özel biriyle tanışmak veya kendinizi yeni bir şekilde ortaya koymak için motivasyonunuzu artırabilirsiniz. Yeni Ay'dan kısa bir süre sonra, Pluto hayatımızda ilk kez Kova burcuna giriyor. Bu 23 Mart'ta oluyor ve sadece birkaç ay sürecek olsa da, bize gelecek olanın tadına bakmamızı sağlayacak. Kova bir hava burcudur, bu nedenle Plüton'un Kova burcundaki hareketlerini hissedeceksiniz. Burada ne bekleyeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Pluto kişisel düzeyde bununla çok bağlantılı olduğundan, bu gün civarında herhangi bir güç değişimine veya gücünüzü nerede tutuyor olabileceğinize dikkat edin. Nisan ayına girerken burcunuzda bir Dolunay ile karşılanıyoruz! 5 Nisan'daki Terazi Dolunayı, kalbinizi açmaya yardımcı olan ve belki de herhangi bir hastalık veya sağlık sorunu hakkında yeni bir şekilde düşünmenizi sağlayan bazı güzel şifa enerjisi taşır. Sonunda bedeninizi sevip kabul edebileceğinizi hissedebilirsiniz veya belki de bir arkadaşınızdan veya sevdiğiniz birinden size gücünüzü ve içinizdeki ışıltıyı hatırlatan dokunaklı bir hediye alırsınız. Bu Dolunay çok yatıştırıcı, bu yüzden ışınlarının tadını çıkarın! Bu nazik Dolunay enerjisinin ardından parlak, cesur bir Güneş tutulması ile karşılanıyoruz! 20 Nisan'da zirveye ulaşan bu tutulma son derece dönüştürücü ve dünyanıza bazı ani haberler getirebilir.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Koç Sezonu, kesinlikle yolunuza yeni fırsatlar ve fikirler getirecek inanılmaz derecede ilham verici ve yaratıcı bir enerji taşır. Bir değişikliğe ihtiyacınız varsa, Koç Mevsimi size bir değişiklik getirebilir. 21 Mart'ta Koç Yeniayı altında sizi bulan yeni ilhamlara ve fırsatlara dikkat edin. Bu Yeni Ay, yeni bir yola kapı açarak yeni bir yönde bazı adımlar atmanıza yardımcı olur. Bu Yeni Ay'ın ardından, Plüton 23 Mart'ta Kova burcuna geçerek önümüzdeki on yıllar boyunca üzerinde çalışacağımız yepyeni bir döngüyü başlatıyor. Plüton sizin yönetici gezegeninizdir, yani ne zaman hareket etse -ki bu çok sık değildir- onu çoğu kişiden daha fazla hissedeceksiniz! Kova burcuna hareket eden Plüton, kişisel gücümüzle nasıl bağlantı kurabileceğimize ve uyum sağlayabileceğimize dair yeni bir döngü kuracak. Bu konuda daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz. Nisan ayına girerken, 5'inde zirveye ulaşan Terazi Dolunayımız var. Terazi Dolunayı, kalp meselelerini harekete geçirebilecek bir miktar iyileştirici enerji taşır. Acı veren bir ilişki yarasıyla uğraşıyorsanız, bu Dolunay biraz kolaylık getirebilir veya belki de her şeyi kesin olarak çözme ihtiyacı getirebilir. Ardından Tutulma Mevsimine varıyoruz. Sezonun ilk tutulması, 20 Nisan'daki Koç burcundaki Güneş Yeni Ay tutulmasıdır. Bu, niyet belirlemek için bir güç tutulmasıdır. Yaratıcı enerji her zaman yüksek olacak, bu yüzden her şeyin mümkün olduğunu bilin! Sezonun ilk tutulması, 20 Nisan'daki Koç burcundaki Güneş Yeni Ay tutulmasıdır. Bu, niyet belirlemek için bir güç tutulmasıdır. Yaratıcı enerji her zaman yüksek olacak, bu yüzden her şeyin mümkün olduğunu bilin! Sezonun ilk tutulması, 20 Nisan'daki Koç burcundaki Güneş Yeni Ay tutulmasıdır. Bu, niyet belirlemek için bir güç tutulmasıdır. Yaratıcı enerji her zaman yüksek olacak, bu yüzden her şeyin mümkün olduğunu bilin!

Yay Burcu

Yay Burcu

Koç Sezonunun başlangıcı, ateşli doğanızın içinde parlayacağı cesur, taze ve ilham verici bir enerji getiriyor! 21 Mart'taki Koç Yeniayı, yeni fırsatların kapılarını açar ve niyetlerimizi belirlemek ve hedeflerimize ulaşmak için adımlar atmak için harika bir enerji getirir. Eğer yerden kalkmak istediğiniz bir şey veya başlamak istediğiniz bir proje varsa bu Yeni Ay yanınızda olacak. Bu Yeniayı hayatınızın bir alanında harekete geçmek için kullanmaktan kesinlikle vazgeçmeyin. Bu Yeni Ay'ın ardından Pluto, hayatımızda ilk kez Kova burcuna giriyor. Bu 23 Mart'ta gerçekleşecek ve önümüzdeki on yıllarda ortaya çıkacak daha büyük bir döngünün yolunu açacak. Pluto'nun Kova burcuna geçişi hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyabilirsiniz. 5 Nisan, özellikle kalp meselelerinde bazı iyileştirici enerjiler taşıyan Terazi Dolunayı'nı getiriyor. İlişki sorunları yaşıyorsanız, bu Dolunay'ın işleri doruğa çıkardığını görebilirsiniz. Ayrıca bu Dolunayın size de yeni bir ilişki getirdiğini görebilirsiniz. Ardından, her zaman son derece dönüştürücü bir zaman olan Tutulma Sezonuna geçiyoruz. İlk tutulma bir Koç Yeni Ay Güneş tutulmasıdır. Yeni başlangıçlar için güçlü bir tutulma ve oldukça yaratıcı enerjiler taşıyor. Geleceğini görmemiş olabileceğimiz yeni olasılıkları ve fırsatları yolumuza getirmesi muhtemeldir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

21 Mart'ta Koç burcundaki Yeni Ay ile çok fazla enerji ve güven var, bu yüzden onu hedeflerinize ve hayallerinize doğru ilerlemek için kullandığınızdan emin olun. Neyi tezahür ettirmek istediğinizi bilinçli olarak düşünün ve Evrenin sizin tarafınızda olacağını bilin. Bu Yeni Ay fırsatlarla dolu olsa da, başka bir kozmik enerjiyi belki de aynı derecede güçlü hissedeceksiniz ve bu Plüton'un burcunuzdan çıkmasıdır. Yaşasın! Pluto 2008'den beri Oğlak burcunda ve hayatınızın her köşesini dönüştürmek için çalışıyor. Ama şimdi, 23 Mart'ta Plüton Kova burcuna geçiyor. Hala Oğlak burcuna girip çıkacak olsa da, Kova burcuna geçiş, omuzlarınızdan bir yük kalkmış gibi hissedecek. Pluto'nun hayatınızda uyguladığı yolculuk ne olursa olsun, kararlılığı ve tamamlanmışlığı hissedeceksiniz. Bu konuda daha fazla bilgi edinebilirsin. Nisan ayına girerken, 5 Nisan'da zirveye ulaşan Terazi Dolunayı var. Bu Dolunay, zihninizde oynamış olabilecek endişeleri, korkuları veya endişeleri onarmaya yardımcı olan bazı güçlü iyileştirici enerjiler taşır. Sandığınızdan daha güçlü ve yetenekli olduğunuzu ve işlerin korktuğunuz kadar kötü olmadığını fark edebilirsiniz. Bu Dolunayın ardından Tutulma Mevsimine geçiyoruz! Tutulmalar bizi her zaman olmamız gereken yere koyuyor ve 20 Nisan'daki Koç Yeni Ay Güneş tutulması size yeni kapılar açacak gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Pluto, önümüzdeki on yıllar boyunca kalacağı burcunuza girerken, Koç Sezonunda büyük değişiklikler sizi bekliyor! Plüton 23 Mart'ta Kova burcuna geçecek, ancak gelecek yıla kadar içeri ve dışarı hareket edecek. Pluto, dönüşümün ve kişisel gücün gezegenidir. Önümüzdeki yıllarda hayatınızda bir şeylerin dönüşmesi ve kendinizi yeni bir güce adım atarken bulmanız çok muhtemel. Pluto'nun ne getirebileceğini tahmin etmek her zaman zordur, ancak yakında çalışmaya başlayacağınızı ve bunların hepsinden yeniden doğacağınızı bilin. Plüton bazen biraz uğursuz görünen bir gezegen olabilir, ancak kim olduğumuzu sandığımızı yeniden keşfetmeye devam etmemiz için gerçekten bize rehberlik ediyor. Şimdi 21 Mart'ta Koç burcundaki Yeni Ay'a geri dönelim. Bu Yeni Ay, niyetlerinizi belirlemek için harika bir enerji taşıyor ve yolunuza yeni fırsatlar getirebilir. Koç Sezonu boyunca bu enerjiden çok fazla var, bu yüzden olasılıklara açık olun! Nisan ayına girerken, 5'inde Terazi Dolunayı var. Bu Dolunay, özellikle kalp meseleleri etrafında ve başkalarıyla olan bağlantılarımızda bazı güçlü şifa enerjilerini barındırıyor. Ardından, her zaman dönüştürücü bir zaman olan Tutulma Sezonuna geçiyoruz. İlk tutulma, 20 Nisan'daki Koç burcundaki Yeni Ay Güneş tutulmasıdır. Bu, yaratımlarımızı tezahür ettirmemize ve dünyaya yaymamıza yardımcı olabilecek oldukça yaratıcı enerjiyi barındırır.

Balık Burcu

Balık Burcu

Koç Sezonu, 21 Mart'ta Koç Yeniayı ile başlıyor. Bu Yeni Ay, yeni başlangıçlar ve yeni başlangıçlar için güçlü bir enerji taşıyor. Motivasyonumuzu artırabilir, yolumuza taze ilham getirebilir ve hedeflerimiz ve hayallerimiz için harekete geçmek için mükemmeldir. Olumlu yeni bir yönde adımlar atarak bu Yeni Ayı kendi avantajınıza kullandığınızdan emin olun. En küçük adımlar bile bu enerjinin altında sayılabilir. Bu Yeni Ay'dan sonra, ölüm ve yeniden doğuş gezegeni Pluto, hayatımızda ilk kez Kova burcuna giriyor. Pluto, zodyakın her burcunda yaklaşık 20 yıl geçirir, bu nedenle hareketi nadir ve özel bir şeydir! Kova burcundaki Plüton, burada okuyabileceğiniz yeni bir döngü yaratacak. Şahsen sizin için, Pluto'nun Kova'ya geçişinin sizi kariyerinizi güçlendirmeye yardımcı olabilecek bazı güçlü insanlarla bağlantıya soktuğunu görebilirsiniz. Nisan ayına girerken, 5'inde aktif hale gelen Terazi Dolunayı var. Dolunay, kalp meseleleri veya üzerinde çalıştığınız bir tutku projesi etrafındaki duyguları harekete geçirebilecek bazı derinden iyileştirici enerjiler içerir. Bu Dolunay altında bir şeylerin tamamlanması veya çözülmesi gerekebilir. Dolunayın ardından yılın her zaman oldukça dönüştürücü ve şaşırtıcı bir dönemi olan Tutulma Mevsimine giriyoruz. İlk tutulma, 20'undaki Koç burcundaki Yeni Ay Güneş tutulmasıdır. Bu Güneş Tutulması, yeni olasılıklara ve ilhamlara kapı açabilecek bazı oldukça yaratıcı enerjileri barındırıyor.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın