Görüş Bildir
Haberler
21 Mart 2023 Yeni Ayı, Bahar Ekinoksu ve Astroloji Günü Kutlu Olsun!

etiket 21 Mart 2023 Yeni Ayı, Bahar Ekinoksu ve Astroloji Günü Kutlu Olsun!

Dr.Astrolog Şenay Devi
21.03.2023 - 07:12 Son Güncelleme: 21.03.2023 - 10:12

Diriliş başladı, Anka Kuşu küllerinden yeniden doğuyor. 

Gökyüzünden mesajınız var: Affedecek, unutacak, dönüşeceğiz. İnsan görünümlü şeytanların oyununa gelmemek için geçmiş deneyimlerimizden dersler almalıyız…  Sezgilerimiz yüksek benliğimize rehberlik edecek şimdi kendimize izin verelim ve daha büyük bir güçle bağlantı kurmak için çaba gösterelim. Her şeyden önce, duygularımızla yüzleşelim ve çalışalım ki; dönüşüm, yeni başlangıçlar, aşk, huzur, adalet, başarı yaşamlarımızı taçlandırsın.

Ekinoks enerjisi ve Yeni Ay’la, gelin hep beraber şifalanmaya olsun niyetlerimiz. 

2023'ün en şanslı günü olan 21 Mart'tan neler beklenebileceğini ve bundan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını bilerek seçimlerinizi yapın.

1. Geçmişi affet ve kalbindeki yaraları iyileştirmek için sevdiklerine güven, sana sevgilerini sınırsızca vermelerine izin ver, kabul et. 

Geçmişe yönelik acılardan, kalp kırıklarından, öfkeden, kinden kurtulmak için çok güçlü enerjileri barındıran bir gündeyiz. Önce kendinizi affedin, sonra başkalarını affedin. Bunun hayatınızı nasıl değiştirdiğine hayran kalacaksınız! Yenilikler, özgürlükler ve sevginin hakim olup güzellikleri ile yaşamlarımızı sarıp sarmalaması için.

2. Dua edin, meditasyon yapın, spor yapın, yenilenin! 

3. Kendinize güvenin, kendinizi sevin ve kendinize değer verin. 

Burcunuza göre 2023'ün en şanslı günü olan 21 Mart'tan neler bekleyebilirsiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu

Koç Burcu

Sizin için parlama zamanı, Güneş koç burcunda ilerlerken Yeni Ay’da size eşlik ediyor ilk benlik ve kimlik evinizi harekete geçirerek, sizi gücünüze kucaklamaya ve kendinize inanmaya teşvik ediyor, Hayatınızdan en iyi şekilde yararlanmak için aciliyet duygunuzdaki çarpıcı bir artış, sizi yeni bir cesaret ve özgüven yoluna girmeye motive edebilir. Bu etki sizleri şimdi yaşamınızı yeniden yapılandırma zamanı.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Yeni ay ve ekinoks enerjisi ile hayatınızın derinden dönüştürücü bir aşamasının ortasındasınız. Ve şanslı gün olan 21 Mart'ta, kozmik sıfırlama haritanızın en derin kısmına, bilinçaltının 12. evine geldi, Bu, zorluklarınızı başarı hikayenizin başlangıcına dönüştürmeniz için size ilham verebilir. Hayatınızın anlatısını değiştirme gücüne sahip olduğunuzu hatırlamak önemlidir. Köklü ve kalıcı başlangıçlara hazırsınız rüyalarınıza yeteneklerinize güvenin ve ilerleyin.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

21 Mart'taki iyi şansınız, geleceğiniz için de olumlu olayların habercisi olabilir. Koç burcundaki yeni ay, geleceğe yönelik ilerleme de dahil olmak üzere Kova ile ilgili her şeyle ilişkili 11. evinizi aydınlatıyor. Geleceğiniz için yeni vizyonlara imza atın ve kendinizi etkili birinin huzurunda bulduğunuzda konuşun. Ne de olsa, Kova burcunun yönettiği 11. ev aynı zamanda topluluklar ve sosyal ağlarla da ilgilidir; bu nedenle, iyi bir talihin, destekleyici bir arkadaş şeklinde gelmesi olasıdır. Bu enerjileri doğru değerlendirmeyi seçin.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Kariyer gelişimi senin için önemli olabilir. Koç burcundaki yeni ayın 10. kariyer evinizde bulunacağını ve sizi bir iş hedefine veya hırsına doğru yeni adımlar atmaya yöneltiyor. Bu, küçük oynamanın ya da kendinizi oraya koymak için doğru anı beklemenin zamanı değil. 21 Mart'taki Yeni Ay Koç enerjisi, tamamen günü yakalamakla ilgilidir ve sizin için bunu yapmak, kariyer gelişimine yönelik somut bir adım atmanız anlamına gelebilir. Başarılı olmak ve kazanımlarınızı arttırmak için.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Spontanite lehinize çalışabilir. 2023'ün en şanslı günü güzellikleri getiriyor sizlere.  Gün sizin için en saf anlamıyla şans sunabilir: Koç burcundaki yeni ay, şanslı Jüpiter tarafından yönetilen dokuzuncu evinize etki edecek. Sadece seyahat, yüksek öğrenim ve zihnin genişlemesi, aynı zamanda iyi bir karma ve servet. 'Hayatı dolu dolu yaşamak ve sadece 'evet' demek için bir gün' diyor. Sevgine ve sevgiline sahip çık, sevginle iş hayatında yenilikçi ol, sorumluluk al ve kazan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu

Başak Burcu

Güvenlik açıklarını kucaklamanın zamanı geldi. Duymak için can attığınız iyi şanslar haberi gibi gelmese de, bu şanslı günde birine kendinizi açarak fayda sağlayabilirsiniz. Koç burcundaki yeni ay, içsel korkular, yakınlık, dönüşüm ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizi aydınlatıyor size ihtiyaç duyduğunuzda destek isteme veya geçmişte güveniniz kırıldıktan sonra bile birine güvenmeye başlama gücü verir. Mesleki konularda da, eğitim hayatınızda şans kapınızı çalmışken tereddütlere yer vermeden enerjiyi iyi değerlendirin.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Sevgili Terazi, ilişkiniz bu günün şanslı havasının alıcı tarafında olabilir. Koç burcundaki yeni ayın ortaklıklarla ilgili yedinci evinizi vurguladığı göz önüne alındığında, bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya tutkularınızı paylaşan biriyle romantik, platonik veya iş amaçlı yeni bir ilişki teklif etmek için ilham alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Her durumda, şimdi hayatınıza değer katanlarla bağlantı kurmak için verimli bir zaman.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler, günlük rutininizin işle veya kişisel bakımla ilgili bazı unsurlarının bu günde hız kazandığını görebilirsiniz. Kozmosun şanslı olaylarının altıncı günlük işler evinizde birleştiğini, belki de sizi işyerinde yeni liderlik sorumlulukları için elinizi kaldırmaya veya sabah veya gece rutininize sağlığı destekleyici bir adım eklemeye motive ediyor. Bu zamanlarda bu arenalarda ne kadar çok inisiyatif alırsanız, o kadar çok ödül alırsınız.

Yay Burcu

Yay Burcu

Sevinç, aşk ve yaratıcılık, bahar ekinoksu sizin için pozitif olarak faydalı olacak. 21 Mart'ın yeni başlangıç enerjisi, zevk ve romantizmle ilgili beşinci evinizde ortaya çıkıyor ve hayatınızda her ikisinden de aktif olarak daha fazlasını aramanız için size ilham veriyor. İster yeni bir yaratıcı fikir, ister bir süredir aşık olduğunuz bir kişi olsun, ilk adımı atmak için kendinizi güçlendirin. Bu gün kendinizi tutku ve özgürlükle ifade ederek beşinci evin iyi hissettiren titreşimlerini kucaklamanın büyük getiriler sağlayacağını bilmelisiniz.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Evde bir sorun varsa, onu iyileştirme şansına sahipsiniz bu Yeni Ay ile. Olumlu hislerinizin dördüncü evinize ve aile köklerinize ulaşarak, bu arenalarda size pek uymayan bir durum söz konusu olduğunda, özel yaşamınızda ve aile ilişkilerinizde iyileşmeler barışmalar sevgi ile yapılandırma gücü veriyor gökyüzü sizlere. İç huzurun, hayatın plana göre gitmesini beklemekten gelmediğini unutmayın  ve isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu

Kova Burcu

Sevgili Kovalar, şans eseri iyimser bir zihniyet değişikliği size çok şey kazandırabilir. Koç burcundaki yeni ay, iletişim, bilgi ve zeka ile ilgili her şeyi kapsayan Merkür tarafından yönetilen üçüncü evinizde etkili olacak. Ve sonuç olarak, 'Bir fikri bir plana dönüştürme ve bunun sizi nereye götüreceğini görme şansına sahip olabilirsiniz.' diyor. Bir şeyi deneyip başarısız olmak, onun peşinden gidip hayatınızın geri kalanını 'Ya eğer?' diye merak ederek geçirmekten daha iyidir. Şimdi bu bilinç ile harekete geçmelisiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

Günün kozmik olayları finansal kaynaklarla ilgili ikinci evinizi harekete geçirirken, parasal bir destek almanız kaçınılmazdır,  Genellikle istediğiniz şeyler hakkında hayal kurmak için çok zaman harcayabilirsiniz, ancak şimdi finansal hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek için harekete geçme zamanı. Bu gün parasal amaçlara yönelik çaba sarf etmek, önemli getiriler elde etmenizin anahtarı olabilir. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın