Görüş Bildir
Haberler
2023’te 4 Tutulma Gökyüzünü Kaplayacak ve Ay Düğümleri Gökyüzünün Kozmik Şifreleri Burç Değiştiriyor!

etiket 2023’te 4 Tutulma Gökyüzünü Kaplayacak ve Ay Düğümleri Gökyüzünün Kozmik Şifreleri Burç Değiştiriyor!

Dr.Astrolog Şenay Devi
15.03.2023 - 14:24 Son Güncelleme: 21.03.2023 - 21:13

Ay ve Güneş Tutulmaları çok önemlidir. İnsanlığın yazılı tarihi boyunca titizlikle gözlemlenmiş ve kayıt altına alınmıştır. Bitiş ve başlangıçlar yıkım ve yapılanmalar tutulma enerjilerinin yansımalarıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuzey Düğümü Koç'ta, Güney Düğüm Terazi'de 2023-2025

En dramatik değişimlerden biri, Düğümlerin Koç ve Terazi'ye geçtiği Temmuz 2023'te başlayacak. Ay Düğümleri, bazen önceliklerin yeniden dengelenmesi yoluyla yeni bir yön bulmamızın istendiği yaşam alanlarına işaret eder. 

Düğümler İkizler ve Yay'dayken, insanlık olarak hepimizin hareketlerini kısıtlamasını getiren Covid krizini yaşadık. Yay burcundaki Güney Düğümü ile uluslararası sınırlar kapandı ve bizden yakın çevremizde (İkizler burcundaki Kuzey Düğümü) çözümler bulmamızı istedi. 

Düğümler Boğa ve Akrep'e taşındığında, mali ve enerji krizi yaşadık. Paylaşılan kaynakların burcu olan Akrep'teki Güney Düğümü ile artık geleneksel enerji kaynaklarına güvenmemeyi ve kaynaklara kendi kendine güvenmeyi öğrendik.

Artık Düğümler kimlik, Koç ve Terazi burçlarında hareket ettiğine göre, birey olarak kim olduğumuz ile ilişkilerimiz ve sosyal ağlarımız arasında bir denge bulmamız isteniyor. 

Terazi'deki Güney Düğümü ile bazı uzun ortaklıklar ve ittifaklar sona erecek. Koç burcundaki Kuzey Düğümü bizden benzersiz sesimizi ve motivasyonlarımızı bulmamızı, sınırlar koymamızı, bireysel hedeflerimiz için mücadele etmemizi ve kendimizi ifade etmenin yeni yollarını bulmamızı isteyecek.

Ay Düğümleri tutulmaları getirir. 2023'te 4 tutulma gerçekleşecek!

Ay Düğümleri tutulmaları getirir. 2023'te 4 tutulma gerçekleşecek!

20 Nisan 2023'te 29° Koç burcunda güçlü bir Kuzey Düğümü Güneş tutulması yaşıyoruz. Bu bizim Koç/Terazi eksenindeki ilk tutulmamız ve önümüzdeki 1,5 yılda dikkatimizi çekecek yeni temaların farkına varmamızı sağlayacak. 

Kare Pluto ve Jüpiter ile kavuşumu, Tutulma geçmişten kurtulma ve yeniden başlama dürtüsüyle geliyor yaşamlarımıza. 

5 Mayıs 2023'te 14° Akrep burcunda Güney Düğüm Ay tutulması var. Geri giden Merkür'ün karşısında, Ay Tutulması, hayatımızın gereksiz yere karmaşık olan yönlerini çözmemizi ve gerçekten önemli olan şeylere odaklanmamızı isteyecek. 

14 Ekim 2023'te 21° Terazi'de Güney Düğüm Güneş tutulması var. Merkür ve 150'lik Uranüs ile kavuşumda olan Tutulma, birbirimizin farklılıklarına daha fazla eşitlik, kapsayıcılık ve saygı bulabilmek için bizi ilişkilerimizi yeniden yapılandırmaya davet ediyor. 

28 Ekim 2023'te 5° Boğa burcunda Kuzey Düğümü Ay tutulması var. Jüpiter'le kavuşum ve Mars'ın karşısında, Tutulma bizden kaynaklara yaklaşımımızı yeniden gözden geçirmemizi ve finansal geleceğimizin sorumluluğunu üstlenmemizi isteyecek. 

Özetlemek gerekirse, 2023 her şeyin değişip dönüştüğü bir yıl olarak hafızalarımıza kazınacak. 

Mart 2023 özellikle önemli bir aydır; bu, en önemli geçişlerin Jüpiter'in Kayron ile kavuşumu, Satürn'ün Balık burcuna girişi ve Plüton'un Kova burcuna geçiş yaptığı zamandır. İşte tam bu döngüde yeni bir gerçeklikle karşılaşacağız. 

Yılın 2. yarısında, önümüze çıkan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmemiz için bu değişikliklerde yönümüzü bulmamız için somut araçlar sunulacak. 2023 kesinlikle bizden derinden değişmemizi isteyecek yoğun bir yıl olacak. 

Bu değişiklikler ne kadar rahatsız edici gelse de, ne olursa olsun, bunun bizim en yüksek büyümemiz ve evrimimiz için olduğunu unutmayın. Tüm geçişler, kendimizin bir sonraki en iyi versiyonuna adım atmak için fırsatlardır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram

YouTube

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
6
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pisikolik

Harika bir yazi olmus, kendimizi ona gore ayaralmamiz lazim, tam bir rehper diyebilirim... Elinize saglik👏👏👏