Görüş Bildir
Haberler
YKS
2022 YKS Başvurusu Nasıl Yapılır? YKS Ücreti Ne Kadar? Son Başvuru Ne Zaman?

2022 YKS Başvurusu Nasıl Yapılır? YKS Ücreti Ne Kadar? Son Başvuru Ne Zaman?

Ömer ÖNDER
15.02.2022 - 17:45

Üniversite sınavına girecek olan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren YKS sınavı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. YKS sınavına başvuru yapacak olan milyonlarca öğrenci başvuruları nasıl yapacağını merak ediyor. YKS başvuru kılavuzunun yayınlanması ile merak edilen konular yanıt buldu. YKS başvuruları kadar öğrencilerin merak ettiği bir başka konuda YKS ücretlerinin ne kadar olduğu. Peki YKS ücretleri ne kadar? YKS sınavına nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YKS sınavı 2022 başvuruları öğrencilerin gündemini oluşturuyor. Milyonlarca adayı yakından ilgilendiren üniversite sınavı TYT, AYT ve YDT sınavlarının yer aldığı üç farklı oturumda gerçekleştirilecek olan YKS sınavı için başvurularının ne zaman başlayacağı adayların en çok aradığı konu. Peki YKS sınavına nasıl başvurulur?

2022 YKS Başvuruları Ne Zaman, Nasıl Yapılır?

2022 YKS Başvuruları Ne Zaman, Nasıl Yapılır?

2022 YKS başvurusu ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre girildikten sonra sorgulanabilecek. 18-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan YKS sınavı için başvurular 11 Şubat 7 Mart tarihleri arasında alınacak.

2022 YKS Başvuru Ücreti Ne Kadar?

2022 YKS Başvuru Ücreti Ne Kadar?

2022 YKS başvuru ücreti olarak her bir oturum için adaylardan 115 TL başvuru ücreti alınacak. Başvuru tamamladıktan sonra ücret ödeme için son tarih 8 Mart olarak belirlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın