Görüş Bildir
Haberler
2022 Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Sınav Takvimi Açıklandı mı?

2022 Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınavı Ne Zaman Yapılacak? Sınav Takvimi Açıklandı mı?

Ömer ÖNDER
13.05.2022 - 16:56

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında yaptığı açıklama sonrasında binlerce vatandaş tarafından konu ile ilgili ayrıntılar araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren MEB'den yapılacak olan açıklamaları bekliyor. Peki 2022 uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavının ne zaman yapılacağını araştıran vatandaşlar MEB tarafından yapılacak olan açıklamaları takip etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bugünü işaret etmiş ve takvimin açıklanacağını belirmişti. Peki uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hangi tarihte yapılacak?

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer uzman öğretmenlik sınavı ve başöğretmenlik sınavının hangi tarihlerde yapılacağını açıkladı. Uzman ve başöğretmenlik sınavı 19 Kasım'da gerçekleştirilecek. 19 Kasım tarihinde yapılacak olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavının sonuçları ise 12 Aralık tarihinde açıklanacak.

Eğitim programının başvuruları 01-10 Haziran 2022 tarihleri arasında başlayacak ve uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz-05 Eylül 2022, başöğretmenlik eğitimleri ise 18 Temmuz-19 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın