Görüş Bildir
Haberler
2022 Cemre Düştü mü? İlk Cemre Ne Zaman Düşecek?

2022 Cemre Düştü mü? İlk Cemre Ne Zaman Düşecek?

Ömer ÖNDER
26.02.2022 - 11:05

Soğuk havaların sona ermesi ve havaların ısınması ile beraber bahar ayına geçmeyi bekleyen vatandaşlar ilkbaharın haberci olarak kabul edilen cemre düşmesinin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. Bahar ayının gelmesini bekleyen pek çok vatandaş 2022 yılında ilk cemrenin ne zaman düşeceğini merak ediyor. Peki cemre düştü mü? İlk cemre ne zaman düşecek? Havalar ne zaman ısınacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Havaların ısınmasını iple çeken pek çok vatandaş tarafından merak edilen konulardan birisi cemrenin ne zaman düşeceğidir. Bu yıl kış ayları önceki yıllara oranla daha sert geçmesi sonrasında birçok kişi havaların ısınacağı günü bekliyor. Havaların ısınmasının sembolü olan cemre düşmesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki ilk cemre ne zaman düşecek?

2022 Cemre Düştü mü?

2022 Cemre Düştü mü?

Cemre bilindiği üzere 7 gün arayla havaya, suya ve toprağa düşer. Böylelikle havalar ısınmaya başlar. İlk cemrenin düşüş tarihi yaklaşıyor.

İlk Cemre Ne Zaman Düşecek?

İlk Cemre Ne Zaman Düşecek?

İlk cemre 19-20 Şubat’ta havaya düştü. İkinci cemre 26-27 Şubat’ta suya ve üçüncü cemre 5-6 Mart’ta toprağa düşer.

Cemreler birer hafta arayla düşerek ilkbaharın gelmesine neden olur. 1. cemre havaya (19-20 Şubat), 2. cemre suya (26-27 Şubat), 3. cemre (5-6 Mart) toprağa düşer.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın