Görüş Bildir
Haberler
Survivor 23. Bölümde Çağrı Ve Dora Arasında Nefes Kesen Mücadele! Uğurtan Dora Kimdir?

Survivor 23. Bölümde Çağrı Ve Dora Arasında Nefes Kesen Mücadele! Uğurtan Dora Kimdir?

Müge Kakşi
23.01.2021 - 23:43

2021 Survivor 23Ocak 11. Bölüm bu akşam ekranlara geldi. Yarışmanın ilk dakikalarında araları gerilen Uğurtan Dora ve Çağrı Atakan dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Gün boyu büyük gerilim yaşayan Çağrı ve Dora parkura çıktı ve kıran kırana bir yarışın içine girdi. Müthiş mücadeleyi kaybeden isim ise Gönüllüler takımından Uğurtan Dora oldu. Peki Uğurtan Dora kimdir, Survivor Uğurtan Dora kaç yaşında ve nereli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uğurtan Dora Kimdir?

Uğurtan Dora Kimdir?

Survivor yarışmacısı Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 İstanbul’un Şişli semtinde doğmuştur. Uğurtan Dora 37 yaşındadır. 2000’de Saint Benoit Fransız Lisesi ortaokul bölümünden mezun olan Survivor Uğurtan Dora, 2004 yılında Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi’ni tamamladı. Survivor Uğurtan Dora, yüksek öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İktisat bölümünde yaptı.

Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yapan Dora, Yves Rocher’da 2013-2018 yılları arasında yönetici olarak görev aldı. Dora, 2000 yılında bu yana 50’dan fazla reklamda rol aldı.

Birçok spor dalıyla ilgili olan Survivor Uğurtan Dora; su topu, jimnastik, kürek, basketbol ve fitness’la uğraştı. Öte yandan Dora’nın, ENKA – TOFAŞ - Beykozspor’da lisanslı olarak basketbol geçmişi de bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın