Görüş Bildir
Haberler
2021 MasterChef'te Mehmet Şef Yarışmacıyı Stüdyodan Kovdu! İşte MasterChef'te Yaşanan gergin Anlar...

2021 MasterChef'te Mehmet Şef Yarışmacıyı Stüdyodan Kovdu! İşte MasterChef'te Yaşanan gergin Anlar...

Müge Kakşi
14.09.2021 - 00:31

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef bu akşam heyecan dolu dakikalara neden oldu. En iyi künefe tatlısını yapmaya çalışan yarışmacılar kaptanlık oyunu için kıyasıya mücadele verdi. 13 Eylül akşamı yayınlanan yarışmada gergin anlar yaşandı. Mehmet Şef yarışma esnasında Hafsanur'a yukarıdan direktif veren Tunaha'na sinirlenerek stüdyodan kovdu. İşte MasterChef'te yaşanan o anlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

MASTERCHEF'TE MEHMET ŞEF TUNAHAN'I STÜDYODAN KOVDU

Masterchef Türkiye'de eleme adayı olan yarışmacılar Azize, İbrahim, Hamza, Mert, Dilara ve Safanur'nun mücadelesi nefes kesti. Yarışmacılar bir yandan tezgah başında siyez bulgurlu yemeği yapmak için uğraşırken Tunahan ise yukarıdan yorumlarda bulundu.

DAHA ÖNCE DE PEK ÇOK YARIŞMACIYI STÜDYODAN KOVDU

Programdaki şefler arasından en sert mizaca sahip olmasıyla tanınan Mehmet Şef, önceki sezonlarda da pek çok yarışmacıyı stüdyodan kovmasıyla gündeme gelmişti.

Safanur'u yemeği tattığı kaşığı atması konusunda uyaran Tunahan'ı duyan Mehmet Şef, bu duruma çok sinirlenerek 'Yemeğe karışan kim? ' diye sordu. Tunahan'ın kendisi olduğunu belirtmesi üzerine Mehmet Şef, 'Çık dışarı' diyerek yarışmayı stüdyodan kovdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Logical

Hafsanur mu?...