Görüş Bildir
Haberler
2021'den Hangi Ünlü Gibi Çıkıyorsun?

2021'den Hangi Ünlü Gibi Çıkıyorsun?

2021'e bi' girişimiz bi' de çıkışımız oldu. Bir sürü şey sığdırdığımız koca bir yılı geride bırakıyoruz. Peki senin 2021 yılın nasıl geçti? Dur onu biz söyleriz... 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bu yılını puanlamanı istesek...

4. Peki bu yılda başına gelmiş en güzel şey ne?

5. Seç birini.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki 2021'i bir replik ile anlat desek...

6. Peki 2021'i bir replik ile anlat desek...

7. 2021 sana ne öğretti peki?

8. Son olarak imkanın olsa yeni yıla bu yerlerden hangisinde girmek isterdin?

Sen 2021'den Firdevs Yöreoğlu gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den Firdevs Yöreoğlu gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den tam anlamıyla Firdevs Yöreoğlu gibi çıkıyorsun. Bu yıl sana pek dokunmamış desek yeridir. Yaşadığın olumsuzluklar tabii ki olmuş ama onları çok kolay bir şekilde atlatabilmişsin. Ruh sağlığını biraz çevrenin biraz da kendi çabanla korumuşsun. Zaten her zaman güçlü yapını ön planda tutan sen için aslında çok fazla yıpranmış bir yıl geçirmemişsin. Bunları sen hafifletmişsin. Bazen alttan almayı bilerek bazen görmezden gelerek bazen ise umursamayarak bu yılı gayet sağlam ve umutlu bitiriyorsun. Yeni yıl senin için gerçekten büyük umutlar demek. Beklentilerin ve isteklerin büyük... Sıfırdan bir şeye başlıyormuşsun gibi hissedip, hayatına düzen vermeye ve yeni kararlar almaya çalışacağın bir yıl seni bekliyor olacak. Zaten pek darbe almadan çıktığın 2021 yılında full motivasyonlu bir şekilde 2022 yılına geçmeyi bekliyorsun. Şanslı, mutlu ve dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl diliyoruz.

Sen 2021'den Serdar Ortaç gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den Serdar Ortaç gibi çıkıyorsun.

Sen 2021 yılından Serdar Ortaç gibi çıkıyorsun. Bol karmaşalı ve düşünceli geçirdiğin, aslında pek anlamlandırmadığın bir yılın sonuna gelmişsin. Sürekli bir şeylerin peşinde koşarken kendini bulmuş ve nereye sürüklendiğini bir türlü anlayamamışsın. Serdar Ortaç'ın bu modu senin 2021 yılının tam anlamıyla karşılıyor. Üzüntülü, düşünceli, kararsız hallerin ile iyi kötü bir yılın sonuna gelmenin biraz da rahatlığıyla, şu an daha iyi hissediyor olabilirsin. Yeni yılın önceki yılları aratmamasını diliyorsun. Daha huzurlu ve ne istediysen gerçekleştirebilecek bir yıl hayal ediyorsun. Bunun için de çabalayacağın kesin. Zorlu süreçlerden geçerken, belki ileriye dönük baktığında aklında sadece 'Şu an yoruluyorum ama daha iyi yerlere gelmek veya daha iyi bir gelecek kurmak için yoruluyorum.' düşüncesi yer alıyor. 2022'den tek isteğin unutulmaz bir yıl olması. Sana bol şanslı ve eğlenceli bir yıl diliyoruz.

Sen 2021'den Bihter Ziyagil gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den Bihter Ziyagil gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den Bihter Ziyagil gibi çıkıyorsun. Yorucu ve anlamsız bir yıldan sonra senin için gelecek yılın pek bir anlamı yok. Umudunun sonuna kadar tükendiği ve 'Ne gelirse gelsin, yeter ki şu yıl bitsin.' dediğin çırpınışlarına biz şahidiz. Hem çevrendeki yeni kişiler, hem yapmak istediklerin hem de kararların açısından pek parlak bir yıl geçirmemişsin. Böyle olunca da 2021 yılının başından sonuna kadar hep bir hüsran hep bir üzüntüyle karşılaşmışsın. Sonuna kadar umudunu yitirmemeye çalışsan, her gün bu safer farklı bir şey olacak diye uyansan da bu pek öyle olmamış. Yeni yıldan farklıların bol olacağı ve asla unutmayacağın bir yıl olmasını istiyorsun. Umutsuzluğun devam etse de yeni yılın ilk ayların da kendini bulacağın ve 'Rüyada mıyım?' diye soracağın bir yıla başlamış olacaksın. Dilek dilemeyi ve hayatına bütün güzellikleri çekmeyi unutma. Sana yeni yılda bambaşka deneyimler ve güzellikler diliyoruz.

Sen 2021'den Mete gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den Mete gibi çıkıyorsun.

Sen 2021'den Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Mete'si olarak çıkıyorsun. Delirmene ve artık çığlık atarak sokaklarda koşacağına çok az kaldığını hissettik. 'Ne yıldı be' diyeceğin 'Artık bitse de kurtulsam.' diyeceğin bir yıl geçirdin. Tanıştığın herkes sınav niteliğinde, sanki seni sınamaya gelmiş gibiydi. Hayretler içerisinde izlediğin, 'Bir gün olsun yüzüm gülmeyecek mi?' dediğin yılın ardından yeni bir şeyler ve en çok da mutluluk arıyorsun. Ne aşkta ne işte şansının pek olmadığı bir yıl geçirdin. Kısacası olmasa da olur dediğin yılın sonunda 2022'ye hazırsın diyebiliriz. Yeni yıl sana aradığın her şeyi getirecek. 2021'den ne bulamadıysan 2022'den onu bulacaksın. Umarım o kadar yıkıntıdan sonra hayatına güzellikleri katmaya hazırsındır. Sana bol aşklı ve mükemmel kariyerli bir yıl diliyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
30
17
11
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
g.g

Mete gibi çıkacakmışım. Gidip çakmağı bulayım bari hazır dursun.

Özlem53

Firdevs Yöreoğlu gibi çıkıyorum 😂

YğmrK.

Testi cozmeden once ne gerek var Bihter Ziyagil gibi cikiyorum zaten diyodum,sagol onedio gerçekten Bihter Ziyagil gibi cikiyomusum, yanıltmadın😀

Ayça Terzi

Aynen ben de