Görüş Bildir
Haberler
2020'nin Hangi Ayı Sana İyi Gelecek?

etiket 2020'nin Hangi Ayı Sana İyi Gelecek?

2019 belki senin için çok keyifli belki de çok berbat bir yıldı, bilmiyoruz. Ama yeni yıl demek, yeni umut demek! Bakalım 2020 yılında hangi ay sana iyi gelecek?

Keyifli bir yıl diliyoruz! 🎉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Öncelikle 2019 yılına bir puan ver!

1. Haydi başlayalım! Öncelikle 2019 yılına bir puan ver!

2. Söyle bakalım, 2019 yılı senin için tam anlamıyla nasıl geçti?

3. Bundan onlarca yıl sonra dönüp baktığında, 2019 yılının sana hatırlatacağı duygu bu muazzam klasik fotoğrafların hangisinde var sence?

4. 2020'de hangi bağımlılığından kurtulmuş olmak istiyorsun?

5. Peki, 2019'da en çok hangisinin eksikliğini hissettin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yıl hayallerin için gösterdiğin çabaya kaç puan verirsin? (0 en az, 5 en çok olacak şekilde)

7. 2019'u bir emoji ile anlatsaydın bunlardan hangisi olurdu?

8. Geldik son soruya. 2020'den ümitli misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ocak!

Ocak!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Ocak! Senenin ilk ayında senin için her şey yolunda gidecek. Yeni başlangıçlar yapacaksın ve bu başlangıçlar seni huzura ve başarıya götürecek! Bundan sonrası da artık sana kalmış. Bu mutluluğu kaybetme!

Şubat!

Şubat!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Şubat! Senenin ikinci ayı senin yüzünü güldürecek ay olacak. Yeni kısmetler, yeni fırsatlar karşına çıkacak. Buunları iyi değerlendir, sonradan pişman olmak istemiyorsan!

Mart!

Mart!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Mart! Kapıdan baktıran Mart ayı senin için bu senenin en verimli ayı olacak. Güzel gelişmeler ardı ardına gelecek. Umarız da öyle devam eder!

Nisan!

Nisan!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Nisan! Yağmurlarıyla meşhur nisan ayı senin için de mutluluk yağdırıyor olacak. Hayatında her şey yolunda gidecek ve müthiş bir keyif alacaksın. Aman bozulmasın!

Mayıs!

Mayıs!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Mayıs! 2019'un Mayıs ayı senin için çok çok iyi geçecek. Mutlu haberler gelecek, bir türlü tamamlanamayan işler tamamlanacak. Sonrasında ise iş sana düşüyor artık. Gerekeni yap!

Haziran!

Haziran!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Haziran! Yılın altıncı ayı senin için hayatının en güzel zamanlarını geçireceğin zamanlardan biri olacak. Bu ayda alacağın güzel haberlerin sonu gelmez umarız!

Temmuz!

Temmuz!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Temmuz! Yazın gelişiyle keyfin tamamen yerinde, hayattan inanılmaz zevk alan birine dönüşeceksin. Bunda tabii ki çevrene yeni dahil olan insan ve insanların da etkisi olacak. Mutluluklar dileriz!

Ağustos!

Ağustos!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Ağustos! Yazın sonuna gelirken hayatından mutluluk ve huzur eksik olmayacak. Ağustos ayı senin için bir rüya gibi geçecek. Aman bu rüyadan uyanma!

Eylül!

Eylül!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Eylül! Sonbaharın gelişiyle mutluluk da hayatına girecek. Yüzün hep gülecek. Eylül ayı sana ilaç gibi gelecek. Şimdiden keyif almanı diliyoruz!

Ekim!

Ekim!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Ekim! Yılın sonuna doğru sen de aradığın mutluluğu bulacaksın. Bulduğun zaman da onu bırakmayacaksın buna eminiz. Güzel haberler peşi sıra gelecek. Allah bozmasın!

Kasım!

Kasım!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Kasım! Yine aylardan kasıma geldiğimizde mutluluk gözyaşlarına boğulacaksın. Hayatın yüzüne güleceği bir ay olacak. Öyle de devam edeceğini umuyoruz!

Aralık!

Aralık!

Verdiğin cevaplara göre 2020'de sana iyi gelecek ay: Aralık! Mutluluğu bulmak için biraz fazla bekleyeceksin ama buna değecek eminiz. Aralık ayıyla beraber hayatında her şey yoluna girecek. İnan buna!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
580
334
206
136
86
67
64
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dunecka

Ocak ayı çıktı lütfen olsun.Bihter gibi ölüyorum.

Zehra Has

Ağustos'muş pehh !! O zamana kadar ölmezsem tabii ...

Ali Aliyev

Zaten Mayısta doğdum ve Sonucunda Mayıs çıkması mutlu etti 😉🤙🏻