Görüş Bildir
Haberler
2019 Yılında Vizyona Girecek Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz 15 Süper Kahraman Filmi

2019 Yılında Vizyona Girecek Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz 15 Süper Kahraman Filmi

theolonius
14.12.2018 - 13:00

Seneler ilerledikçe sinemada daha çok süper kahraman filmleri görür olduk. 2018 senesi bu konuda çok iyi filmler izletti bize. 2019 yılı da yine milyonların merakla beklediği filmlere sahne olacak. Buyurun hep beraber bakalım:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hellboy: Rise of the Blood Queen

1. Hellboy: Rise of the Blood Queen

Yönetmen koltuğuna senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği The Descent ve Doomsday filmlerinden aşina olduğumuz  Neil Marshall'ı oturtan çizgi roman uyarlamasında cehennemden gelen ünlü çizgi roman karakterini de Stranger Things oyuncularından David Harbour canlandırıyor. Mike Mignola‘nın hayal gücü sayesinde ortaya çıkan karakterin yeni beyazperde macerasında senaryoyu Mignola ile birlikte Andrew Cosby ve Christopher Golden üstleniyor.

Kaynak

2. Captain Marvel

2. Captain Marvel

Film, Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikçe kimi görüntüler hatırlamaya başlar. Geçmişte gezegenimizde yaşadığını ve burada bir hayatı olduğunu hatırlamaya başlayan genç kadının güvenebileceği tek kişi ise SHIELD çalışanı Nick Fury'dir. Geçmişini keşfettikçe kendine dair bilmediği yeni detayları keşfeden süper kahraman, bir yandan da şekil değiştiren düşmanları Skrull ırkı ile onu ölümden kurtararak kendileri gibi güçlü yapan erdemli Kree ırkı arasındaki savaşta önemli bir rol oynamaktadır. İki ırkın Dünya gezegeni üzerindeki savaşında bir taraf seçmek zorunda kalan Carol, bir süper kahraman olmanın gerçek anlamını keşfedecektir.

Kaynak

Fragman

3. Shazam!

3. Shazam!

14 yaşındaki Billy Batson (Asher Angel) birçok koruyucu ailenin yanından kaçmış kimsesiz bir çocuktur. Kendisini yanına alan son ailede başka kimsesiz çocuklarla bir araya gelir, en yakın arkadaşı ise engelli Freddy'dir (Jack Dylan Grazer). Bir gün metroda yolculuk ederken karşısına çıkan antik çağlardan kalma büyücü, Billy'e adını söylediği anda yetişkin bir süper kahramana dönüşme gücü verir. Shazam (Zachary Levi) olarak güçlerini keşfetmeye çalışan Billy, bir yandan da kötü kalpli Dr. Thaddeus Sivana'yı (Mark Strong) durdurmakla uğraşacaktır.

Kaynak

Fragman

4. Spider-Man: Far From Home

4. Spider-Man: Far From Home

Sevilen oyuncular büyük merakla beklenen Spider-Man Far From Home filminin tam olarak neyi konu edeceğini şu sözlerle açıklandı: “Spider-Man Far From Home filminde Elementals adında yaratıklar göreceğiz. Bunlar elementlerden oluşan ve dünyayı tehdit eden yaratıklar olacak. Enteresan bir şekilde Mysterio, Elementals konusunda fazlasıyla bilgiye sahip olacak. Üstelik onların dünyada bir an önce gitmesini isteyecek. Bunun üzerine Nick Fury, Mysterio’nun yardımını isteyecek. Çünkü bu canlıları anlayan tek kişi o olacak. Böylece Spider-Man ve Mysterio birlikte çalışmaya başlayacak. Fakat ikilinin kazanması için Spider-Man’in yöntemlerini biraz değiştirmesi gerekecek.” 

Kaynak

Fragman

5. The New Mutants

5. The New Mutants

Charles Xavier'in okulundan mezun olan bir grup mutant kahramanın hikayesini anlatan filmde yönetmenliği Josh Boone üstleniyor.

Kaynak

Fragman

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Joker

6. Joker

Favori çizgi roman kötü adamımız Joker bir kez daha beyaz perdeye geliyor. Eleştirmenler tarafından yerden yere vurulsa da, gişede 746,8 milyon dolar ile iyi bir iş çıkaran Suicide Squad: Gerçek Kötüler'de seyirci karşısına çıkan kurgusal karakter sonunda kendi solo filmine kavuşuyor. Beyaz perde tarihi boyunca Batman filmlerinin en ilgi çekici kötü adamı olarak Jack Nicholson, Heath Ledger gibi başarılı oyuncularla ölümsüzleşen Joker'in solo filminde, kurgusal karakter beyaz perdedeki son temsilcisi tarafından canlandırılacak.

Kaynak

7. Untitled Terminator Reboot

7. Untitled Terminator Reboot

Terminatör 2'nin devamı olarak çekilen film Temmuz ayında vizyona girecek.

Kaynak

Fragman

8. Star Wars: Episode IX

8. Star Wars: Episode IX

Star Wars efsanesinin yeni filminde Luke Skywalker (Mark Hamill), Snoke (Andy Serkis) ve Maz Kanata (Lupita Nyong’o) yeni bir uzay macerası ile geri dönüyorlar. Yönetmenliğini Colin Trevorrow’un yaptığı filmin senaryosunu ise Jurassic World ve Kong: Kafatası Adası senaristi Derek Connolly yazmış.

Kaynak

9. Justice League Part II

9. Justice League Part II

DC öykü evrenini kapsamlı bir biçimde perdeye yansıtma projesinin en önemli ayaklarından biri olan Justice League’in devam halkası olan filmde Batman, Superman, Wonder Woman, Flash ve Aquaman gibi süper “yıldızlar” tekrar bir araya geliyor. Yönetmenliğini Zack Snyder’in üstlendiği filmin senaryosunu ise Chris Terrio kaleme alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher gibi isimler yer alıyor.

Kaynak

10. Glass

10. Glass

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetmenliğini M. Night Shyamalan'ın üstlendiği film, Universal Pictures yapımı.

Kaynak

Fragman

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Godzilla: King of the Monsters

11. Godzilla: King of the Monsters

2014 yapımı Godzilla'nın devam filmi niteliğinde olan “Godzilla: King of Monsters”in yönetmen koltuğunda Michael Dougherty oturuyor. Filmde Godzilla'nın Mothra, Rodan ve ezeli düşmanı olan üç başlı King Ghidorah ile çatışması ve bu esnada insanlığın var oluşunun dengesini bozması konu ediliyor. Senaryosunu Max Borenstein ve Zach Shields ikilisinin kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda ise Millie Bobby Brown, Sally Hawkins, Vera Farmiga, Bradley Whitford, Anthony Ramos gibi isimler yer alıyor.

Fragman

Kaynak

12. Masters of the Universe

12. Masters of the Universe

Sony Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni nesil He-Man filminin senaryosu şimdilik Jeff Wadlow ve Terry Rossio'ya emanet. 1987'de yapılan ilk Evrenin Hakimi (Master of Universe) filminden farklı bir yapım olarak projelendiren yapım 90'lı yıllarda televizyon ekranında seyrettiğimiz He-Man efsanesini yeniden beyaz perdeye taşıyacak.

Kaynak

Fragman

13. Pokémon Detective Pikachu

13. Pokémon Detective Pikachu

Başarılı özel dedektif Harry Goodman esrarengiz bir şekilde kaybolur ve 21 yaşındaki oğlu Tim babasına neler olduğunu öğrenmek için kolları sıvar. Bu araştırmada Tim’e babasının eski Pokémon ortağı Dedektif Pikachu yardım eder. Pikachu esprili ve sevimli olduğu kadar iyi bir dedektiftir. Eşsiz bir şekilde birbirleriyle anlaşabildiklerini fark eden Tim ve Pikachu bu karmaşık sırrı çözmek için heyecan verici bir macerada güçlerini birleştirir. İnsanların ve Pokémonların birlikte yaşadığı Ryme Şehri’nin neon ışıklı sokaklarında ipuçları arayan ikili maceraları sırasında türlü türlü Pokémonlarla karşılaşır ve bu huzurlu hayatı yok edebilecek ve tüm Pokémon evrenini tehdit eden şoke edici bir komployu açığa çıkarır. Ryan Reynolds’ın sevimli Pokémon Pikachu’ya sesiyle hayat verdiği fantastik animasyon macerasının yönetmen koltuğunda “Köpekbalığı Hikayesi”, “Canavarlar Yaratıklara Karşı” ve “Goosebumps: Canavarlar Firarda” filmleriyle tanınan Rob Letterman oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”tan tanıdığımız Justice Smith, “Big Little Lies” dizisinden Kathryn Newton, Oscar adaylığı bulunan Ken Watanabe gibi isimler yer alıyor.

Kaynak

Fragman

14. X-Men Dark Phoenix

14. X-Men Dark Phoenix

X-Men ekibinin karşısında şimdiye kadarki en zorlu ve güçlü düşmanları vardır; içlerinde biri olan Jean Grey. Uzaydaki bir kurtarma görevi sırasında, Jean gizemli kozmik bir güç tarafından darbe alır. Neredeyse hayatını kaybeden Jean eve döndüğünde bu gücün onu daha güçlü kıldığını fark eder. Ancak bu güç onu aynı zamanda daha dengesiz bir hale de getirmiştir. İçindeki bu varlıkla mücadele eden Jean, güçlerini idrak edemediği ve sınırlandıramadığı bir şekilde serbest bırakır. Kontrolden çıkan Jean sevdiklerine zarar vermeye başlar ve X-Men’i bir arada tutan yapının çözülmesine sebep olur. Parçalanan ekip tekrar birlik olmanın yolunu bulmalıdır. Mevzubahis yalnızca Jean’i kurtarmak değil, aynı zamanda Jean’in içindeki gücü silahlaştırmak ve galaksiye hükmetmek isteyen uzaylılardan dünyayı kurtarmaktır.

Kaynak

Fragman

15. Avengers: Endgame

15. Avengers: Endgame

'Avengers Infinity War'un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir. Dünya üzerinde kalan Black Widow, Kaptan Amerika, Thor ve Hulk kendi yaslarını tutmaktayken, Iron ve Nebula ise kontrol edemedikleri bir uzay gemisinin içinde, uzay boşluğunda sürüklenmektedirler. Süper kahramanlar takımı için işler pek de iyi görünmemektedir. Ancak Kuantum Bölgesi'nden çıkmanın bir yolunu bularak Avengers ekibinin kalan üyelerine giden Ant-Man, yeni bir umut ışığı olacaktır. Daha önce var olduğunu bilmedikleri bölgeler, kahramanlar ve evrenlerin varlığını öğrenen ekip, Thanos'un kurduğu bu çarpık dengeyi değiştirmek ve kendilerinden alınanı geri getirmek için hayatlarının en büyük mücadelesine girişeceklerdir. Hepsi kişisel olarak önem verdikleri şeyleri kaybetmiş olan kahramanlarımız için intikam vakti gelmiştir.

Kaynak

Fragman

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
61
24
13
12
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Avengers bekliyorum.

Yetkin Kaya

çoğu tırt

Nurlan Elizade

En güzelini en sona saklamışsınız ) ) )