Görüş Bildir
Haberler
2017 Yazında İmaj Değişikliğine Giderek Bizlere Göz Banyosu Yaptıran 15 Ünlü

etiket 2017 Yazında İmaj Değişikliğine Giderek Bizlere Göz Banyosu Yaptıran 15 Ünlü

24.08.2017 - 15:07

Sıklıkla imaj değişikliğine giden ünlü isimler, 2017 yazını da es geçmedi! Kimi sevenlerinden beğeni toplarken, kimisi eleştiri yağmuruna tutuldu. Siz de görüşlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın. 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcu Esmersoy

1. Burcu Esmersoy

Uzun saçlarını kestirdikten sonra Instagram hesabından paylaşan Esmersoy, takipçileri tarafından Marilyn Monroe'ya benzetildi. Büyük gurur olmalı!

2. İpek Tanrıyar

2. İpek Tanrıyar

Sık sık imaj değişikliğine giden İpek Tanrıyar, daha önce griye boyattığı saçlarını kısacık kestirerek beyaza boyattı. Cesareti kadar güzel olmuş! 😍

3. Çağatay Ulusoy

3. Çağatay Ulusoy

Son dizi projesi İçerde'den sonra Amerika'ya gitme kararı alan Çağatay Ulusoy, sakal ve bıyığı bir proje için değil, keyfi bıraktığını söyledi.

4. Serenay Sarıkaya

4. Serenay Sarıkaya

Fi dizisinin güzel oyuncusu saçlarına afro örgü yaptırarak oldukça beğeni topladı. Son dönemin en çok ses getiren başarılı oyuncusu, bu trende uyarak güzelliğine güzellik kattı.

5. Tolgahan Sayışman

5. Tolgahan Sayışman

Sakallarını kesip saçlarını boyatarak yaklaşık 10 yaş gençleşen Sayışman, yeni imajıyla Justin Bieber'ı andırıyor. Benzetmesi bizden, yorumlar sizden! 🤗

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Merve Boluğur

6. Merve Boluğur

Eşi ile boşanma arifesinde saçlarında yaptığı değişiklik ile, Merve Boluğur da bizlerden biri olduğu gerçeğini göstermiş oldu. Güzelim uzun saçlara başka nasıl kıyılır ki? Yeni imajıyla şarkıcı Gülşen'e benzetildiği için pek beğeni toplamadı ne yazık ki.

7. İzzet Yıldızhan

7. İzzet Yıldızhan

Yaz başında çıkardığı yeni albümü için imaj değişikliğine giden ünlü türkücü, takım elbiselerinden sıyrılıp günümüz gençlerini örnek aldığını belirtti. Söylediği şarkılardan giydiği kıyafete kadar bütün tarzını değiştirdiğini söyleyen Yıldızhan, bizlere ters köşe yapmış.

8. Sıla

8. Sıla

Ahmet Kural'la yaşadığı aşk ile gönüllerimizde bir kez daha taht kuran müziğin prensesi, maalesef bu kez pek de beğenilmedi. Saç rengini açıp, kaşlarını koyulaştırması yüzünün güzelliğini örtmüş sanki biraz. Ne dersiniz?

9. Bergüzar Korel

9. Bergüzar Korel

Afrika örgüsünün ülkemizdeki temsilcilerinden olduğu için kendisine kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. 😍 Bu saç stili kendisine çok yakıştı!

10. Aydın Uğurlular (Kuşum Aydın)

10. Aydın Uğurlular (Kuşum Aydın)

Uzun sürenin ardından 'Çika Çika' şarkısıyla müzik piyasasına dönen ünlü şarkıcı, hepimizi şoke etti! Gözlerine renkli lens takıp, sakal ve bıyık bırakarak alıştığımız görüntüsünden bambaşka bir görüntü elde etmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hadise

11. Hadise

Saçlarından aldırdığı tellerle kaşlarını kalınlaştıran Hadise, doğal bir görünüm yakalamak istediğini açıkladı. Beğenenler de var, eleştiren de. Yorumu sizlere bırakıyoruz.

12. Özcan Deniz

12. Özcan Deniz

Senelerdir saçlarını boyalı görmeye alışmıştık ama, bu yaz ani bir kararla saçlarını boyamayı bıraktı, yanında bir de bıyık ve sakal bıraktı! Daha doğal bir görünüm elde ettiği için genellikle hayranlarından tam puan aldı.

13. Selin Şekerci

13. Selin Şekerci

Final yapan dizisinin ardından soluğu imaj değiştirmede alarak karşımıza çıkan Selin Şekerci, siyah saçları, perçemleri ve bronz teniyle beğeni topladı!

14. Mustafa Topaloğlu

14. Mustafa Topaloğlu

Kaşlarına yaptırdığı kalıcı dövme ile imaj değişikliğine giden Topaloğlu, bunun zorunlu bir değişiklik olduğunu söyledi. Sağ kaşı yandığı için bir operasyon geçirdiğini ve ortaya böyle bir görüntü çıktığını belirtti.

15. Şeyma Subaşı

15. Şeyma Subaşı

'Burning Man' festivaline hazırlandığını Instagram hikayesinden açıklayan Şeyma Subaşı, alışverişe vakit bulamadığı için evdeki peruklarla saçlarını renklendirmiş! Yine çok ses getirecek görünüyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
633
113
89
81
79
78
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
emelce

Tolgahan Sayışman'ı Justin Bieber'a değil Yağmur Atacan'a benzettim daha çok

urkmezeyp.

hadise bokuma benzemiş biyerlerini açarakta kurtaramaz şimdi dknsakns

Grell

seyma subasini gorunce direk eksiliyorum.Beni bu hale siz getirdiniz onedio editorleri!! seri kizgin😡😡😡😡😡😡😡