Görüş Bildir
Haberler
2016’da Hayranlıkla İzlenip Gelecekte Adından Sıkça Söz Ettirecek Gibi Görünen 14 Oyuncu

2016’da Hayranlıkla İzlenip Gelecekte Adından Sıkça Söz Ettirecek Gibi Görünen 14 Oyuncu

Erkam Evlice
09.12.2016 - 15:39

Beyaz perde kendi yıldızlarını vermeye devam ediyor. Bilhassa geride bıraktığımız yılda yer aldıkları yapımlar ve başarıları sebebiyle, gelecekte adını sıkça duyacağımızdan emin olduğumuz 14 aktör ve aktrisi sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Riz Ahmed

1. Riz Ahmed

Nightcrawler'da yer aldığı yardımcı rolün ardından The Night Of ile rüştünü ispat eden Ahmed, önümüzdeki ay gösterime girecek olan yeni Star Wars filminde önemli bir rolle yer alacak.

2. Scott Eastwood

2. Scott Eastwood

Babası Clint Eastwood'un ünü ve yeteneği altında ezilmemeyi başarıp kendi ayakları üzerinde durabilmiş bir isim Scott Eastwood. Geride bıraktığımız yılda Suicide Squad ve Snowden gibi önemli yapımlarda yer aldı.

3. Jacob Tremblay

3. Jacob Tremblay

Genç aktör, The Room filmindeki performansıyla izleyenleri derinden etkilemeyi başarmıştı. Bu yeteneği meyvesini vermiş olacak ki, 2017 yılı için şimdiden 2 projeye imza atmış durumda.

4. Michael B. Jordan

4. Michael B. Jordan

İlk olarak The Wire'ın Wallace'ı olarak sahneye çıkan Michael B. Jordan, Creed'deki performansıyla 'sempatik çocuk oyuncu'dan fazlası olduğunu ispat etmiş gibi görünüyor. Kendisini 2018 yılında görücüye çıkacak olan Black Panther filminde izleyeceğiz.

5. Tom Holland

5. Tom Holland

1996 doğumlu oyuncu, Örümcek Adam rolünü kaparak kariyeri için önemli bir adım attı. Bundan bağımsız olarak da sıkı bir drama oyuncusu olduğunun sinyallerini de çoktan vermişti. Tom Holland'ı iyi bir kariyerin beklediği şüphesiz gibi görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ezra Miller

6. Ezra Miller

Miller, Hollywood'un yenisi bir oyuncu kesinlikle değil, ama bu sene yer aldığı yapımlar kariyerini birinci sınıf bir oyuncu olarak geçireceğinin işareti gibi. Şimdilik DC filmlerinde Flash'e can verecek ve Fantastic Beasts serisinde Credence Barebone karakteriyle yer almayı sürdürecek.

7. Zoe Kravitz

7. Zoe Kravitz

X-Men: First Class ve Mad Max: Fury Road'daki rolleriyle dikkat çeken genç aktris, Fantastic Beasts serisinin ikinci filminde Leta Lestrange karakterine can verecek.

8. Daisy Ridley

8. Daisy Ridley

Kimseler adını bilmezken Star Wars: The Force Awakens'da ve haliyle yeni üçlemede başrolü kapan Ridley, ne olursa olsun hafızalardan silinmeyecek bir ün yakalamış gibi görünüyor.

9. John Boyega

9. John Boyega

Boyega da The Force Awakens'da Daisy Ridley'ye eşlik etmiş ve performansıyla kendinden söz ettirmeyi başarmıştı. Onu devam filmlerinde de görmeye devam edeceğiz, ama şu sıralar Pacific Rim'in son filminin çekimleriyle meşgul.

10. Maika Monroe

10. Maika Monroe

Yalnızca 2017 yılında 7 farklı yapımla yer alacak olan Monroe, sessiz bir yükselişi sürdürenlerden. 1993 doğumlu genç aktris, 2016'da The 5th Wave ve Indedepence Day: Resurgence'da yer almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sophie Turner

11. Sophie Turner

Onu Game of Thrones'un Sansa Stark'ı olarak bilsek de, Sophie Turner aynı zamanda sıkı bir beyaz perde oyuncusu olacak gibi görünüyor. X-Men: Apocalypse'deki önemli rolünün ardından onu Alone ve Berlin: I Love You gibi yapımlarda izleyeceğiz.

12. Sophie Kennedy Clark

12. Sophie Kennedy Clark

The Philomena, The Danish Girl, Nymphomaniac gibi filmlerde son derece önemli yönetmenler ve oyuncularla çalışma şansına erişen oyuncu da, ismini sık sık duyacağımızdan emin olduğumuz yeteneklerden.

13. Elle Fanning

13. Elle Fanning

1998 doğumlu Elle Fanning, çocukluğundan bu yana göz önünde olsa da, The Neon Demon'daki performansıyla birlikte başarısını yetişkin bir sinemacı olarak da devam ettirecek gibi görünüyor.

14. Gugu Mbatha-Raw

Free State of Jones ve Black Mirror'daki performansıyla görücüye çıkan Gugu Mbatha-Raw, Star Wars Bölüm 8'de yer alarak adından uzun süre bahsettirecek gibi görünüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
59
12
9
8
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
duygularinrengi

Ezra Miller, saksı olmanın faydalarında da büyük bir oyunculuk sergilemişti daha sonrasında Fantastik Canavarlar nelerdir, nerede bulunurlar filmiyle de bunu... Devamını Gör

Belphegor

GoT'un ilk sezonunda Sansa'ya irite olmakla birlikte bu kız ileride güzel olacak demiştim,çok güzel oldu çok da başarılı bir oyuncu oldu şerefsiz yazıklar ol... Devamını Gör