Görüş Bildir
Haberler
2014 Yazının 8 Popüler Mayo ve Bikini Trendi

etiket 2014 Yazının 8 Popüler Mayo ve Bikini Trendi

Pimood
23.05.2014 - 10:32 Son Güncelleme: 23.05.2014 - 12:00

2014 Yazının 8 Popüler Mayo ve Bikini Trendi

Artık mayıs ayının da sonuna geldiğimize göre, 2014 yaz sezonunun mayo ve bikini modasından bahsetme zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.  Bu seneki koleksiyonlara baktığım zaman, yine renkli ve enerjik bir yaz mevsimi bizleri bekliyor. Tasarımlarda desenler, çizgiler ve renkler sınır tanımıyor. Çiçek desenleri, hayvan desenleri, geometrik şekiller yine mayo ve bikinilerin vazgeçilmezi.

2014 yaz sezonu mayo ve bikini koleksiyonlarında öne çıkan trendleri 8 başlık altında inceledim. Bakalım sizin favori trendiniz hangisi olacak?

Kaynak: http://pimood.com/2014-yazinin-8-popu...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- TIĞ İŞİ MAYO VE BİKİNİLER

1- TIĞ İŞİ MAYO VE BİKİNİLER

Annelerimizin yaptığı tığ işleri bu sezon sahillere indi. Mayo ve bikinilerde, canlı renk tercihleriyle, tığ işi modeller çok popüler olacak.

2- YÜKSEK BEL BİKİNİLER

2- YÜKSEK BEL BİKİNİLER

Yüksek bel bikinilerle sahillerde nostaljik rüzgarlar esecek. 1960′lı yılların öne çıkan modellerindenyüksek belli bikiniler, özellikle göbek kısmında fazlalığı olan bayanlar için ideal bir seçim. Yüksek bel bikinilerle karnınızı kamufle ederken, modanın retro akımına da uyum sağlayabilirsiniz.

3- BÜSTİYER BİKİNİ ÜSTLERİ

3- BÜSTİYER BİKİNİ ÜSTLERİ

Yine tercihini bikiniden yana kullanan bayanlar için büstiyer üstlü bikiniler farklı bir seçim olabilir.Kısa üstleri andıran bu bikini modeliyle hoş bir tarz yakalayabilirsiniz. Ayrıca büyük gögüslü bayanlar da bu model seçimiyle daha rahat edeceklerdir.

4- PÜSKÜLLÜ MAYO VE BİKİNİLER

4- PÜSKÜLLÜ MAYO VE BİKİNİLER

Püsküller, mayo ve bikinilerimizi süsleyen en önemli detaylardan biri. Geçen sezonda oldukça popüler olan bu trend, yine plaj modasındaki yerini aldı.

5- FIRFIRLI MAYO VE BİKİNİLER

5- FIRFIRLI MAYO VE BİKİNİLER

Fırfırlar da püsküller gibi oldukça popüler. Mayo ve bikinilere sevimli bir hava katan fırfırdetayları, sahilin enerjisini yansıtıyor gibi. Hareketi seven, bol enerjisi olan bayanlar, bu modeller tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6- STRAPLEZ KESİM MAYOLAR

6- STRAPLEZ KESİM MAYOLAR

Mayo tercihi yapan bayanlar için, en şık modellerden biri, kuşkusuz straplez kesim mayolar. Bu yaz sahillerde çok göreceğimiz modeller arasında yerini alacak olan bu tasarımlar, özellikle küçük göğüslü bayanlar için olduça ideal bir seçim.

7- ÇAPRAZ BANTLI MAYO VE BİKİNİLER

7- ÇAPRAZ BANTLI MAYO VE BİKİNİLER

Çarpraz bantlı mayo ve bikiniler yine koleksiyonlarda çok fazla yer alan modellerden biri. Bu tasarımların içinde seksi ve dikkat çekici bir tarza sahip olabilirsiniz.

8- ŞERİTLİ MAYO VE BİKİNİLER

8- ŞERİTLİ MAYO VE BİKİNİLER

Bu yaz, ince şerit detaylar da mayo ve bikinilerimize hareket katacak. Modellere seksi bir hava da veren şeritler, özellikle bikini tasarımlarında oldukça fazla yer almış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
7
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hayal Yakut

bu mayoların çoğu mayovebikini.com'da var