Görüş Bildir
Haberler
2014 Yaz Makyaj Trendi: Turuncu Ruj

etiket 2014 Yaz Makyaj Trendi: Turuncu Ruj

Pegarose
28.04.2014 - 12:14 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 12:16

Makyajlara bahar geliyor! Sezonun en iddialı renklerinden biri olan portakal rengi, 2014 yazının vazgeçilmez makyaj trendlerinden biri olacak.

İlk olarak 2014 İlkbahar/Yaz podyumlarında karşımıza çıkan turuncu rujlar, bu sezon hemen herkesi etkisi altına almaya hazırlanıyor. Bu makyaj trendini uygulamaya biraz çekimser davransanız da ilerleyen zamanlarda dudaklarınıza portakal rengini taşımadan edemeyeceksiniz!

Kırmızı halı törenlerine de hızlıca giriş yapan turuncu rujlar pek çok ünlünün ilk tercihi arasında yer alıyor. Şimdi gelin birlikte turuncu ruj sürmenin püf noktaların ı öğrenelim. Enerji dolu bu renk, her cilt tipinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Turuncu ruj sürerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise gözleri ve yanakları aşırı renge boğmak yerine biraz daha naturel tonlara yönelmek. Toprak tonları bu renkle şahane oluyor!

Gözlerinizi belirginleştirmek isterseniz, çok siyah olmayan bir eyelinerdan yardım alabilirsiniz.

Yüzünüze hafif parlaklık katmak isterseniz, kirpiklerinize hafif rimel sürdükten sonra göz pınarlarınızın olduğu kısımlara küçük bir dokunuşla aydınlatıcı sürebilirsiniz.

Dudaklarda Turuncu Ruj Etkisi

Kaynak: http://www.pegarose.com/2014-yaz-maky...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın