Görüş Bildir
Haberler
2014 İLKBAHAR-YAZ SEZONUNUN EN HİT 6 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TRENDİ

etiket 2014 İLKBAHAR-YAZ SEZONUNUN EN HİT 6 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ TRENDİ

Pimood
24.04.2014 - 23:28 Son Güncelleme: 24.04.2014 - 23:41

Bu sezonun en hit olacak güneş gözlüğü trendlerini incelemeden alışverişe çıkmayın!

Bahar geldi mi en önemli aksesuarlarımızdan biri de güneş gözlükleri oluyor. Göz sağlığımız için ve stilimizin tamamlayıcısı olarak son derece önem taşıyan güneş gözlükleri2014 ilkbahar-yaz sezonunda da oldukça iddialı modellerle karşımıza çıkıyor. 2014 ilkbahar-yaz defilelerinde pek çok farklı model güneş gözlükleri tasarımcılar tarafından yorumlandı.

Rengarenk çerçeveler, büyük ebatlar, çiçek ve hayvan desenliler, geometrik formlu olanlar gibi pek çok farklı stiliyle güneş gözlükleri baharın habercisi oluyorlar.

Tüm bu trendlerin yanında hit olmaya aday, sokak stilinde en çok karşımıza çıkan modelleri ise sizler için derledim. Hadi gelin bir göz atalım.

Kaynak: http://pimood.com/2014-ilkbahar-yaz-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- YUVARLAK ÇERÇEVELİ GÖZLÜKLER

1- YUVARLAK ÇERÇEVELİ GÖZLÜKLER

Geçen sezondan bu yana özellikle ince yapılı yüzler için biçilmiş kaftan olan yuvarlak çerçeveli gözlükler, bu sezonda çok popüler. Renkli çerçeveli olanlarıyla ise farklı ve dikkat çekici bir tarz yakalamak mümkün.

2- KEDİ GÖZLÜKLER

2- KEDİ GÖZLÜKLER

Kedi gözlerini aratmayan keskin bakışlara sahip olmak isteyen bayanlar için en ideal seçim. Retro bir havası da olan kedi gözlüklerle 1950′lere tekrar dönüş yapmak mümkün.

3- CLİP – ON GÖZLÜKLER

3- CLİP – ON GÖZLÜKLER

Klipsli gözlükler, eskiden hem numaralı gözlüğü hem de güneş gözlüğünü bir arada kullananların, klips yardımıyla üst üste geçirilmiş camlarından esinlenilerek yapılan modellerden biri. Bir tel yardımıyla birleştirilmiş iki çerçevenin eski kalın görüntüsüne inat, bu sene clip-on güneş gözlükleri gözlerden çıkarılmayacak gibi duruyor. Diğer hit olacak 3 trend için http://pimood.com/2014-ilkbahar-yaz-sezonunun-en-hit-6-gunes-gozlugu-trendi/ tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın