Görüş Bildir
Haberler
2 Dakikada Hangi Seri Katil Olduğunu Söylüyoruz!

etiket 2 Dakikada Hangi Seri Katil Olduğunu Söylüyoruz!

Trex
26.09.2017 - 16:04 Son Güncelleme: 02.02.2023 - 11:02

Dedektiflerimiz iş başında 🔪  🔫  ☠️

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hal hatır soralım. Bugün nasılsın?

2. O zaman Ankara türkülerinden birini seçerek yumuşayalım iyice.

A)

A)

B)

B)

C)

C)
İçeriğin Devamı Aşağıda

D)

D)

3. Şimdi de kendine bir kahraman seç!

4. Hangi Hababam Sınıfı öğretmeni hem senin hem çocuğunun öğretmeni olsun istersin?

5. Kan kırmızının bir tonunu seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak dünya tarihinden bir lider seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hannibal Lecter!

Hannibal Lecter!

Seni görenin gözleri eğer: o_O olmuyorsa, o kişi ya bilinçsizdir, ya cahildir, ya da intihara meyillidir. Öncelikle korkutucusun. Ve fakat zarifliğin, sanata karşı ilgin/becerin ve şıklığın bu korkutuculuğu makyaj gibi kapatıyor. Sosyopatlığın ise bir dünya markası. Cinayet işlemek senin için bir ibadet, bir ritüel, bir kutsanma biçimi adeta. İçi boş değil yani. Eti de kanlı seviyorsun son olarak (İnsan eti olmayaydı iyiydi, ey yamyam :)

Norman Bates!

Norman Bates!

Deli olmasına delisin, psikopat olmasına psikopatsın. Zaten akıllıdan ne gördük ki, deliyi kınayalım. Burada önemli olan nokta kendine ait bir tarzın var mı yok mu. Pek tabii ki var. Zaten dünyanın en gereksiz insanı da olsan, nev-i şahsına münhasır olacaksın azizim. Bunun yanında aile bağların oldukça güçlü. Ailenin herhangi bir ferdinin tırnağına değecek bir taş bile seni 'tatlı çocuk'tan 'Psycho' çevirir ki aman aman Allah korusun :)

Dexter Morgan!

Dexter Morgan!

Evet canisin, evet katliamlardan katliam beğenirsin ve evet sosyopatsın. Fakat böyle olmanda çok geçerli sebeplerin var. Bir kere kokuşmuş kanunlara inanmıyorsun, bunun için kendi kanunlarını işletiyorsun. Adaletin Demokles'in kılıcı gibidir yani, hainin-sapığın-kötünün başına iner, hiç şüphesiz, ki kendilerini masada buldukları vakidir. Ayrıca oldukça ayrıntıcı birisin. Gözünden hiçbir detay kaçmaz. Kılı kırk yarmak, senin için üretilmiş bir deyim kısaca. Ahh bir tane lazım senden buralara, çünkü masaya yatırılacak adam çok!

Ercüment Çözer!

Ercüment Çözer!

Senin tarzın klasik seri katillerden çok farklı. Sen işlediğin cinayetleri gizleme gereği duymayanlardansın. Çevren çok geniş bir kere, arkanı toplayan da. Ancak o çevre sana miras kalmadı, kendin yaptın. Çünkü diplomasiyi, siyaseti ve insanlarla diyaloga geçmeyi iyi bilirsin. İyi bir plancı ve lidersin de. Bir özelliğin var ki, takıntı boyuntunda: Saygısızlık. İnsanlardan çok fazla şey beklemiyorsun kısaca, sana saygı göstersinler yeter. Aksi halde sen kendine saygı göstertmesini de iyi bilirsin; yani, ya çizersin ya çözersin!

Keyser Söze!

Keyser Söze!

Sen tam bir suç dahisisin. Planların hep tıkır tıkır işler. Geri kalan herkes ise birer piyondur. İnsafsızsın öncelikle. Bir amaç doğrultusunda bir şeyin yapılması gerekiyorsa o şeyin iyi mi, yoksa kötü mü olduğunu düşünecek vaktin yoktur, anında yaparsın. Bu uğurda etrafındakilere zarar veriyor olmaksa senin pek umurunda olmaz. Son olarak kamufle olmayı o kadar iyi beceriyorsun ki, dünyanın tüm dedektifleri birleşse kelepçeyi bileğinden geçiremez, ey korkulu rüya!

Jigsaw!

Jigsaw!

Puzzle gibi insansın vesselam. Aklından geçenleri okumak dünyanın en zor şeyi. Sırrın, gizemin de çoktur. Bu yüzden herkesin merakını celbedersin. Ayrıca oyuncu bir insansın, hayatı bir oyun olarak görüyorsun. Ancak çocuk oyunu değil bu sendeki, 'hayat oyunu'. İşte bu yüzdendir 'I want to play a game' demelerin. Az ama öz konuşursun son olarak. Dinleyen kulaklaraysa büyük nasihatların vardır, bay/bayan elektrikli testere!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
797
488
184
132
95
77
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
justicegg

ankara türküleri ne alaka? biraz daha ürkütğcğ sorular paikolojik sorular daha mantıklı olurdu bence bu test kokuşmuş!!!!

Gizem Yenikler

Hannibal Lecter!

Mehmet Soydan

"Teste göre sen hangi ...'sın?" testlerinin en lüzumsuzu...