Görüş Bildir
Haberler
1Password’dan Ailelere Özel Abonelik Sistemi

1Password’dan Ailelere Özel Abonelik Sistemi

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzik yayın servisleri, aile planlarının kullanışlı olduğu tek alan olmaktan çıkıyor. Çünkü popüler parola mahzeni yazılımı olan 1Password, yeni bir aile planı özelliğini sunuyor. Artık ayda 5 dolara, bir abonelik altında en fazla 5 kişiye kadar bireysel hesap oluşturabilirsiniz. Eğer ailenizdeki birey sayısı 5’ten fazlaysa, bu durumda aylık 1 dolar karşılığında onları da bu aboneliğe ortak edebilirsiniz.

Aile aboneliği olsa da, şahsi olarak senkronizasyon, belge depolama, paylaşma ve şifre yönetme gibi özelliklerden faydalanmaya devam ediyorsunuz. Ve yine hesabınızdaki tüm uygulamalar siz istediğinizde gizli olabiliyor. Örneğin çocuğunuz 1Password oturumunu unuttu. Bu durumda siz giriş yaparak onun hesabını tekrar etkinleştirebiliyorsunuz. Ayrıca paylaştığınız şifreleri kilitleyebildiğiniz için diğerleri tarafından değiştirilmesini de engelleyebiliyorsunuz.

Eğer 1Password aile aboneliğinin nasıl bir şey olduğuna dair daha fazla bilgi istiyorsanız, satın almadan evvel bir aylığına ücretsiz olarak deneme şansına da sahipsiniz.

Kaynak: http://www.engadget.com/2016/02/16/1p...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın