Görüş Bildir
Haberler
19 Ekim Masterchef Yaşananlar: Masterchef Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kim Oldu?

19 Ekim Masterchef Yaşananlar: Masterchef Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı, Eleme Adayları Kim Oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yarışma programı Masterchef’te dün akşam birbirinden heyecanlı anlar yaşandı. 19 Ekim Masterchef’te dokunulmazlık oyunu oynanırken, ilk eleme adayı da belli oldu. Kırmızı ve mavi takımın karşı karşıya geldiği düelloda, sütlü tatlılar mutfağı süsledi. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Masterchef eleme adayları kim oldu? İşte 19 Ekim TV8 Masterchef’te yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı Masterchef yine nefesleri kesti. Dün akşam yayınlanan Masterchef son bölümde, dokunulmazlık oyununu kazanan Araz, bir yarışmacıyı eleme potasına gönderdi. İşte 19 Ekim Masterchef tüm yaşananlar…

MASTERCHEF’TE TAKIMLARIN GALİBİ BELLİ OLDU

Dün yayınlanan Masterchef yeni bölümde ilk önce kırmızı ve mavi takımlar karşı karşıya geldi. Kaptanlar düellosunu kırmızı takımdan Hasan kazanırken, menüde  kadayıflı muhallebi, creme brulee, keşkül, supangle, creme caramel, sütlaç ve trileçe gibi tatlılar yer aldı. Şeflerin tadımı sonrası kırmızı takım haftanın kazananı oldu.

19 Ekim Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

19 Ekim Masterchef Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılardan Mehmet Şef’in tabağı ‘yıldız’ istendi. Tadım sonrasında şefler, başarılı dört ismi öne çağırdı. Tahsin, Araz, Hasan ve Sergen finale kalan isimler oldu. Şeflerin ortak kararıyla ise bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Araz oldu.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Araz'ın eleme potasına gönderdiği Rabia, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Masterchef İkinci Eleme Adayı Dilara Oldu

Masterchef İkinci Eleme Adayı Dilara Oldu

Sonrasında toplanan konseyde kalan beş isim için oylama yapıldı. Oylama sonucunda Safanur ve Dilara'nın isimler altışar kez yazıldı. Bu durumda potaya giden ikinci isim, takım kaptanı Hasan belirledi. Hasan, tercihini Dilara'dan yana kullandı. Böylece haftanın ikinci eleme adayı ise Dilara Başaran oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın