Görüş Bildir
Haberler
18 Ocak Günlük Burç Yorumları: Yengeç Dolunayı Bugün Başlıyor! Burçları Bugün Neler Bekliyor?

18 Ocak Günlük Burç Yorumları: Yengeç Dolunayı Bugün Başlıyor! Burçları Bugün Neler Bekliyor?

Astrolojik anlamda her gün farklı bir olay ile karşı karşıya kalıyoruz. Astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık yorumlarını kaleme alıyor. Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını kaleme aldı. Astroloji severler ise bu yorumları dikkatle her gün okuyor. 18 Ocak Salı günü yani bugün Yengeç burcunda dolunay gerçekleşecek. Yengeç dolunayı yaklaşık 15 gün etkisini sürdürecek. Bu durumda her 12 burcun da etkilendiği noktalar farkı olacak. Peki yengeç dolunayının ilk gününde burçları neler bekliyor? 18 Ocak günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlük burç ve yükselen burçlar her gün okunanlar arasında yerini alıyor. 12 burcun farklı yorumları, günlük yaşama da etki ediyor. Bugün gerçekleşecek olan yengeç dolunayının ilk gününde burçlar nasıl etkileniyor? 18 Ocak günlük burç yorumlarını sizin için derledik...

18 Ocak Günlük Burç Yorumları

18 Ocak Günlük Burç Yorumları

Koç: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, Uranüs’ün Boğa burcunda ileri hareketine başlaması ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep aksına geçmesiyle ayın ikinci yarısında sizi hareketli günler bekliyor.

Boğa: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, ocak ayının ve 2022 yılının sizin için en önemli günlerinden biri, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçtiği ve Uranüs’ün ileri hareketine başladığı 18 Ocak tarihi olacak! Henüz erken veya hayali olduğunu düşünseniz de artık kabuk kırma zamanına geldiniz.

İkizler: Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Yengeç burcunda 18 Ocak’ta gerçekleşecek dolunay ile birlikte, parasal kaynaklarınız önem kazanıyor. Kendinizi stresten ve duygusal kararlardan uzak tuttuğunuzda ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Ailenizin ya da önceden çalıştığınız alanların destekleriyle projelerinizi tamamlayabilir, kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Önemli iş birlikleri yapabilirsiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 18 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kişisel hayatınızda çok önemli kararlar veriyorsunuz. Artık ne yapmak istediğinizden emin olduğunuz için bunları uygulamak konusunda tüm zorlukları bertaraf edebilirsiniz. Popüler hale gelebilir, aranılan kişi olabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz olaylar içine çekiliyorsunuz.Evliliğiniz varsa ya da önemli bir ortaklığınız büyük bir değişimin ayak seslerini hissedeceksiniz.

Aslan: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 18 Ocak’ta Uranüs Boğa burcundaki ileri hareketi, ay düğümlerinin de Boğa Akrep hattına geçecek olması kariyerinizdeki önemli ve sürprizli günlerin kapısını aralıyor. İş hayatınız ve bulunduğunuz konumla ilgili beklentilerinizin dışında hareket etmeyi öğrendiniz.

Başak: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Uranüs 18 Ocak’ta Boğa burcunda ileri hareketine başlıyor. Yetersiz olduğunuzu düşündüğünüz bazı olayların sonuna geldiniz. Özellikle kariyerinizi destekleyecek planlara hazırlıklı olmalısınız. Bu planlar beklenmedik anlarda ve şekillerde hayatınıza dahil olabilir. Kontrolü yitirdiğinizi düşünerek kendinizi geri çekmek yerine burada neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Terazi: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, artık nerede olmak istediğinize dair bir karar veriyorsunuz. Çalışmalarınızı sonuçlandırabilir, kendi işinizi kurmakla ilgili düşüncelere ağırlık verebilirsiniz. Bu konuda ailenizin desteğini almak veya aile kaynaklarınızla hareket edecek olmak gibi gündemleriniz olabilir.

Akrep: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, ocak ayının sizin için en önemli günü 18 Ocak olacaktır. Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, Uranüs’ün ileri hareketi ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçişi yaşantınıza yepyeni bir yön vermeye hazırlanıyor.

Yay: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 18 Ocak’ta Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, ay düğümlerinin de Boğa-Akrep aksına geçmesiyle birlikte değişen düzeninizi daha da değiştirmeye hazırlanıyorsunuz. Sorumluluklarınız ve çalışma alanlarınızla ilgili radikal kararlarınızı uygulamaya alabilir, dahil olmak durumunda kaldığınız değişiklere ise daha iyi bir şekilde adapte olabilirsiniz.

Oğlak: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlakolanlar, 18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunaya ek olarak, Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketinin başlaması, ay düğümlerinin de Boğa-Akrep hattında seyredecek olması madalyonun diğer yüzünü ortaya çıkaracaktır. Aşk hayatınız başta olmak üzere tüm ilişkileriniz için radikal kararlar alabilirsiniz. Profesyonel ortaklıklar kariyerinize yön veriyor.

Kova: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Uranüs’ün Boğa burcunda ileri hareket edeceği, ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçeceği ve Yengeç burcunda bir dolunayın gerçekleşeceği 18 Ocak tarihi itibariyle, sizi zorlayan her şeye bir sünger çekiyorsunuz.

Balık: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşk hayatınızla ilgili önemli kararlara imza atıyorsunuz. Hayatınıza birini dahil etmek, sosyal ortamlarda yer almak ve hayatın mutlu yanlarına odaklanmak öncelikli tercihleriniz haline gelebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın