Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşındaki Dilek İnce’yi Öldürüp Valize Koyan Sanık Yayın Yasağı İstedi: 'Herkesin Öğrenmesini İstemiyorum'

16 Yaşındaki Dilek İnce’yi Öldürüp Valize Koyan Sanık Yayın Yasağı İstedi: 'Herkesin Öğrenmesini İstemiyorum'

FreiGeist
11.01.2019 - 12:14 Son Güncelleme: 11.01.2019 - 16:55

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 16 yaşındaki Dilek İnce’yi  öldürdükten sonra cansız bedenini valize koyan ve ablasının ihbarı ile yakalanan sanık Ahmet Tazeoğlu  İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı. Tutuklu sanık mahkeme heyetinden duruşmaya basın yasağı getirilmesini isteyerek savunmasını yarım bıraktı.

"Bazı rahatsızlıklarım var, bunları herkesin öğrenmesini istemiyorum"

"Bazı rahatsızlıklarım var, bunları herkesin öğrenmesini istemiyorum"

Sanık Ahmet Tazeoğlu (34), mahkeme salonunda sözlü savunmasını yaparken duruşmanın basına kapalı olmasını istedi. 

DHA'nın aktardığı bilgiye göre talebi reddeden mahkeme heyeti, sanığın savunmasına devam etmesini istedi. Bunun üzerine sanık Ahmet Tazeoğlu,  'Bazı rahatsızlıklarım var, bunları söyleyeceğim ama herkesin öğrenmesini istemiyorum' dedi.

Duruşmada, sanığı ihbar eden ablası tanık olarak dinlendi: "Dilek yok artık"

Duruşmada, sanığı ihbar eden ablası tanık olarak dinlendi: "Dilek yok artık"

Gülay Şahin, 'Dilek, Ahmet ile kavga edince çıkıp gelmiş, telefon ile annemi arayıp Ahmet'in kendisini satmak istediğini söylemiş. Annem arayıp Dilek’i bana gönderin, dedi. Biz Dilek’e 'Babana gönderelim seni ya da yurda gönderelim dedik ama istemedi. Biz de Dilek’i eşimle Antep’e anneme göndermeye karar verdik. Eşim Dilek’i Antep'e gitmesi için otogara bırakmaya gitti. Ahmet bizdeydi, öğrenince gidip Dilek’i alıp getirdi. Daha sonra biz eşimin çalıştığı taksiyi, durağa bırakmaya gittik birlikte. Ben de hava almak istemiştim. Döndüğümüzde Ahmet’e ve Dilek’e seslendim. Ahmet’e gelin, dedim. 'Dilek yok artık' dedi. Ahmet aşağıya geldi eşim belli etmeden yukarı bakmaya gitti. 'Dilek ölmüş' dedi. Biz de polis çağırdık, kardeşimi alıp götürdüler. Bildiklerim bu kadar.' dedi.

Ablasının eşi Eyüp Şahin de tanık sıfatıyla dinlendi: "Ahmet beni satmaya çalışıyor" dedi.

Dilek İnce'nin 'Ahmet beni satmaya çalışıyor' dediğini anlatan Eyüp Şahin 'Eşimle birlikte taksiyi bırakmaya giderken Dilek’i arka tarafta gördüm, sigara içiyordu. Biz taksiyi bırakıp geldik. Dönünce Ahmet’e 'Dilek nerede?' diye sordum. O da bana 'Kız yok, boş ver. Üç çocuk sahibi adamsın içeri girme' dedi. İçeri girmeye çalıştım. Yerde valiz vardı, ayağımla ittim baktım çok ağırdı. Evi gezdim baktım bulamayınca tekrar valize bakmaya gittim. Saçını falan görünce resmen uyuştum. Gidip eşime söyledim, polisi aramamız gerektiğini söyledim' şeklinde konuştu.

Tutuklu sanık Ahmet Tazeoğlu'nu "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme" suçlarından yargılayan mahkeme, duruşmayı eksiklerin giderilmesi ve yazılı savunmanın verilmesi için erteledi.

Tutuklu sanık Ahmet Tazeoğlu'nu  "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürme" suçlarından yargılayan mahkeme, duruşmayı eksiklerin giderilmesi ve yazılı savunmanın verilmesi için erteledi.
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sae

Adi pedofili! Bu nasıl zihniyettir ya, kız 16 adam 34 ve ailesi buna karşı bile çıkmamış.

Aysun Bulut

Haklısın.Şuan merakım acaba ailesi ne düşünüyor 16 yaşındaki gencecik kızı 34 yaşında sapığa verdiler ve kız canice öldürüldü.Vicdan azabı çekicekler mi acaba?

efsane romeo

Ahmet kim amk yurt ne alaka niye ahmetle dilek aynı evde ne geziyor. Pek i yurda niye götürüyorlar. Dilek öğrenci mi? Adam gibi sunu şu haberi kim kimin neyi... Devamını Gör

Tıntın

16 yaşında bir çocuğun 34 yaşında bir adamla işi ne?

Tıntın

kız istese, aile istese bile kanunların, devletin buna bir yerde dur demesi gerek.