Görüş Bildir
Haberler
'İntihar Etti' Denilen Çocuk Gelini Ailesi Öldürmüş

'İntihar Etti' Denilen Çocuk Gelini Ailesi Öldürmüş

adem kara
24.05.2014 - 16:40 Son Güncelleme: 26.05.2014 - 10:54

Fotoğraf: AA

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, tarım ilacı içip ardından av tüfeğini karnına ateşleyerek intihar ettiiği öne sürülen 16 yaşındaki evli Fatma Koçak'ın, annesi ve üvey kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan anne ve üvey kardeş, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Besni'de 2.5 ay önce annesinin onayıyla 26 yaşındaki Bayram Ali Koçak'la evlenerek Nevşehir'e giden 16 yaşındaki Fatma Koçak, 23 gün önce evden kaçtı. Polis tarafından bulunup annesine teslim edilen 2 aylık gelin Fatma Koçak, geçen perşembe gecesi av tüfeğiyle karnına ateş edilmiş halde ölü bulundu. Yakınları genç kadının tarım ilacı içtikten sonra intihar ettiğini öne sürdü.

Koçak'ın ölümü ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis, olayın cinayet olduğunu belirdi. Olayın meydana geldiği bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen polisler, genç kadının annesi Ayşe Gündüz ve üvey kardeşi Kadir Yakut tarafından planlanarak öldürüldüğünü ve cinayetin anlaşılmaması için intihar süsü verildiğini saptadı. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Gündüz ve Yakut, işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0