Görüş Bildir
Haberler
15 Yaşındaki Melisa Babasının Silahıyla İntihar Etti

15 Yaşındaki Melisa Babasının Silahıyla İntihar Etti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki Buse Melisa K., emekli astsubay babasının beylik tabancasıyla intihar etti. Öte yandan Twitter'da Melisa'ya ait olduğu iddia edilen bir hesaptan yapılan paylaşımlarda babasının kendisini intihara yönlendirdiği anlatıldı. 

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi'ndeki intihar olayı saat 02.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Buse Melisa K., emekli astsubay babası Özay K.'nin beylik tabancasını başına ateşledi.

Silah sesine uyananların ağır yaralı halde bulduğu Buse Melisa K., ambulansla kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Buse Melisa K.'nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Babası ile tartışmış

Buse Melisa K.'nin intihardan önce babası Özay K. ile tartıştığı öğrenildi. Kızını intihara yönlendirdiği iddia edilen baba mahkemece serbest bırakıldı.

Genç kızın intiharı sosyal medyanın gündeminde

Genç kızın intiharı sosyal medyanın gündeminde

Öte yandan genç kızın intiharı sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter'da Melisa'ya ait olduğu iddia edilen bir hesaptan yapılan paylaşımlarda, babasının kendisini aşağıladığı ve şiddet uyguladığı, 'kendini öldür', 'al silahı sık kafana bir gün ağlar sonra hayatıma devam ederim' şeklinde ifadeler kullanarak intihara yönlendirdiği anlatıldı.

İşte o mesajlar:

İşte o mesajlar:
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
daredevil.

Ben de benzer laflar işitiyordum çocukken, bunalıma falan girdim. Büyüyünce düzeldi tabi. Türkiye'de aile olmak zor, çocuk yetiştirmekle ilgisi yok kimsenin

yaptigin bazi yorumlari oku düzelmediğini anlarsın gir profiline son yorumlarına bak :) nefret küfür dolu en olmadı gündelik tartışmalarda görüyorum seni

Mastani

Psikolojik baskı ve şiddet, fiziksel şiddetten daha tehlikelidir.

yien

15 yaşında bir kız babasından gördüğü psikolojik şiddet sebebiyle intihar etti. İntiharından önce bile o denli yalnız hissediyordu ki kendini, sosyal medya ü... Devamını Gör