Görüş Bildir
Haberler
15 Yaşındaki Melike Ayrıldığı Nişanlısı Tarafından Öldürüldü

15 Yaşındaki Melike Ayrıldığı Nişanlısı Tarafından Öldürüldü

Akın Çelik
03.12.2022 - 16:04

Aksaray’da 15 yaşındaki Melike Arıbaş, ayrıldığı nişanlısı tarafından başından vurularak öldürüldü. Kızını korumaya çalışan baba da başından yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıldığı nişanlısının silahlı saldırısına uğradı.

Ayrıldığı nişanlısının silahlı saldırısına uğradı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Taş Pazar Mahallesi’nde meydana geldi. Melike Arıbaş, ailesiyle birlikte bir yakınlarının nişanına gitti. Arıbaş, bir süre sonra nişana gelen ayrıldığı nişanlısı 22 yaşındaki Muhammet Kılıç’ın silahlı saldırısına uğradı. Tabancayla başından vurulan Melike Arıbaş, kanlar içinde yere yığıldı. Kızını korumaya çalışan Doğanay Arıbaş da başından yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan baba- kızdan Melike Arıbaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Muhammet Kılıç kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı.

Muhammet Kılıç kısa sürede yakalanarak gözaltına aldı.

Polis, olayın ardından kaçan Muhammet Kılıç’ı kısa sürede suç aleti silahla yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise 12 boş kovan bulundu. 

Muhammet Kılıç’ın emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

keşke kızını şimdi değil de 15 yaşında nişanlamaktan korusaydın...

Yigit Karabey

15 yasindaki COCUK!!!! olarak verin haberi!!!!

Mad Chemist

aile 15 yaşında nasıl müsaade ediyor ga hiç mi içiniz sızlamaz sizin? kızının ölümünde parmağı var bu ailenin Allah kahretsin sizi ve cahilliğinizi. yaşayın ... Devamını Gör