Görüş Bildir
Haberler
14 Yaşındaki Kızını Kendi Sevgilisiyle Birlikte Olmaya Zorlamıştı: 43 Yıl Hapsi İstenen Anne Tahliye Oldu

etiket 14 Yaşındaki Kızını Kendi Sevgilisiyle Birlikte Olmaya Zorlamıştı: 43 Yıl Hapsi İstenen Anne Tahliye Oldu

Batuhan
01.05.2020 - 12:08

Eskişehir'de 14 yaşındaki kızını kendi sevgilisi ile birlikte olmaya zorlayan ve çocuğunun çıplak fotoğraflarını erkek arkadaşına gönderen anne, tahliye oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehir’de anne Ö.A., 2019 yılı eylül ayında 3 çocuğunu yanına alarak bir apart otelde sevgilisi H.H.K. ile buluştu. Anne, çocuklarını bir odaya koyduktan sonra diğer odada bekleyen sevgilisinin yanına gitti. Bir süre sonra anne, yan odada bulunan 14 yaşındaki kızını sevgilisinin yanına getirdi.

Kızının çıplak fotoğraflarını ve videolarını sevgilisine gönderdi

Kızının çıplak fotoğraflarını ve videolarını sevgilisine gönderdi

Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göreanne Ö.A., kızının kıyafetlerini çıkartarak sevgilisi birlikte olmasını istedi. H.H.K.’nın istismarına uğrayan kız çocuğu, bir süre sonra odayı terk etti. Anne Ö.A., daha sonraki günlerde kızının çıplak fotoğraflarını ve videolarını da sevgilisine gönderdi.

burada sen ne dio'san o!

burada sen ne dio'san o!

Haklarında 43’er yıl hapis cezası istendi

Haklarında 43’er yıl hapis cezası istendi

Kız çocuğunun okulundaki rehber öğretmenin yargıya başvurması üzerine anne Ö.A. ve sevgilisi H.H.K, 6 Mart’ta tutuklandı. Savcılık, anne ve sevgilisine 'çocuğa karşı cinsel taciz', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'çocuğun cinsel istismarı', 'tehdit', 'kişiyi hürriyetin yoksun bırakma' suçlarından Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açtı. Haklarında 43’er yıl hapis cezası istendi.

Sanık anne Ö.A. ifadesinde, suçunu itiraf ederek olayı bütün ayrıntılarıyla anlatırken, sanık H.H.K. iddiaları reddetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba itiraz etti

Baba itiraz etti

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi, 22 Nisan’da sanıklar Ö.A. ve H.H.K.’nın aylık tutukluluk incelemesini yaptı. Mahkeme, 48 gün tutuklu kalan ‘sanıkların üzerine atılı suçun vasıf ve mahiyeti, tutuklu kaldığı süre nazara alınarak’ adli kontrol şartıyla tahliyelerine karar verdi. Mağdur kızın babası, tahliye kararının kaldırılması için Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3720
838
480
294
75
61
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Uzun süre tutuklu kalan gazeteci görebilirsiniz ama sapık asla. Yeni Türkiye pırıl pırıl.

Lestat

Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir. Zira bu iğrenç dünya düzeninin mantıklı bir açıklaması yok. Kendime "İnsan yaşadığı çağdan daha ne kadar ... Devamını Gör

Karianos Karia

Cehennem ise biz nasıl oluyor da bilmediğimiz suçlar için bu dünyada zulmediliyoruz ?

CakılPasteur

siz eşcinsellerle,evlenmeden birlikte yaşan insanlarla uğraşıp,bunları salıyorsunuz bir de ahlaktan bahsediyorsunuz ya çok küfür ediyorum çook!!