Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat Sevgililer Günü Masallarının 11 Maddeyle Görünmeyen Kepaze Yanları

etiket 14 Şubat Sevgililer Günü Masallarının 11 Maddeyle Görünmeyen Kepaze Yanları

Sizler için masalsı bir 14 şubat panoraması oluşturduk.  Yalnız olanı, sevgilisi olanı, sevgilisi olma ihtimali olanı hiç birini ayırmadık. Hepinizi ayrı ayrı üzeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sevgililer günü, Berna'nın arkadaşlarına mahçup olmamasıdır.

Berna'nın her şeyi boklayan arkadaşları bu kadar fitne fesat olmasaydı; Berna 14 şubatta sevgilisiyle kutlama yapmak için bu kadar ısrarcı olmayacaktı. Berna'nın adi, pislik, ve özenti arkadaşları; tüm tüketim toplumunu ayakta tutan en önemli unsurlardır desek yalan olmaz. Kahrolsun Berna'nın şerefsiz arkadaşları. Her şeyi de sosyal medyadan paylaşın tamam mı? Hiç bir şeyden eksik kalmayın.

2. Merve ile Berk zekasızlıktan romantik bir gün geçirmek için 14 şubatı bahane ediyor.

5 senedir berabersiniz. İçiniz kurumuş, birlikte romantik bir gün geçirmek için elin Valentin'inin gününü mü bekliyordunuz? Bu ikisi bütün gece de sıkılarak o pahalı restoranda tabak tırtıklayacaklar. Ya siz evde oturmayı seviyorsunuz, en işiniz var orada?

3. Duru eğer Batuhan ona hediye almazsa Batuhan'ın ağzına sıçacak.

Batuhan sırf Duru ağzına sıçmasın diye, 3 haftadır internette hediye bakıyor. Hediye'nin güzelliğinden ziyade üzerinde düşünülmüş olması gerekiyor. Ayak üstü alınmış bir hediyeyi Duru 2 kilometreden tanır. Ayrıca Duru hediyeyi beğenirse, çiftimize altı ay mutluluklar dileyelim. İlişkiye 6 ay ömür gelecektir.

4. İlişkide 6. yılını dolduran Mahmut artık ne alacağını bilmiyor.

Parfüm, kalpli ayı, çiçek, tekrar parfüm, kalpli ayılı çiçek, kazak, kalpli ayılı çiçekli parfüm derken hediye seçenekleri tükendi. Bu kadar masrafa şimdiye iki tane reşadiye altını takmıştın kıza Mahmut. Kız sevinmiş gibi yapmaktan tükendi. Her sene bir çeyrek alıp sevgiline vermeyi düşünme vaktin geldi. Son derece mutlu olacaktır.

5. Elazığlı Meryem ile aslen Nevşehirli Recep mum ışığında yemek yiyemez. O iş olmaz!

Yemin ederim çıldıracağız! Ya siz neden televizyonda gördüğünüz her şeyi yapmaya çalışıyorsunuz? Mum ışığında yemek için de kesin, karnı yarık, pilav ve cacık yapacaksınız. Mis gibi yemekler. Lütfen mundar etmeyin. Mum ışığında salçalı makarna da yenmez. Bunlar size göre değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yedi yıldır yalnızlıktan küf kokan Arif, nedense bir tek bugün hüzünleniyor.

Arif senenin 364 gününde halinden gayet memnun aslında. Evini, hayatını, her şeyini yosun tutmuş Arif'in. Annesi oğlum artık evlen dediğinde bile 'Ben halimden memnunum yeaa' diyor. Fakat nedendir bilinmez, annesi ölse gözleri dolmayacak Arif her sevgililer gününde bir duygulanıyor. Şiirli resimli yalnızlık paylaşımları yapıyor. Arif'in bile ayarlarıyla oynayan bugün, hayırlı bir gün olamaz.

7. İlişkilerinin kötü gittiğini çevrelerinden saklayan Bennu ve Cahit'e, şov yapmak için gün doğar.

Dost var düşman var. Zaten ilişkinizi de ele güne inat olsun diye sürdürüyorsunuz. Sevgililer günü, Bennu ile Cahitin ele ele poz verip 'her şey yolunda' mesajı vermesi için harika bir gün. Artık eve gidip kaldıkları yerden birbirlerine küfredebilirler. Çünkü cemiyet hayatı bunu gerektirir.

8. Sen Erzurumlu'sun, kalpli yastık senin neyine?

Yozgatlı esnaf üzerinde 'I Love You' yazan yastık, yorgan, fincan satabilir. Ama sen onu alıp evine koyamazsın arkadaşım. Ya siz ev kredisine girdiniz neden böyle şeylere para veriyorsunuz? Sizin başınıza Erzurum'da ne geldi?

9. Daha dün Eda ile yazıştı diye terk edilen kurnaz Sinan, sırf yalnız kalınmamak için affedilmemeli.

O haysiyetsiz aynı anda 30 dalda oynuyor. Sevgililer günü için bile, en az 30 ayrı hediye almıştır. Bu adamları başınıza niye sarıyorsunuz kızlar? Bu cibiliyetsiz için gösterişli hediyeleri önemli günlerde önünüze dökmek, doğum günlerinizi hatırlamak ve gözlerinizi boyayacak her türlü tavrı sergilemek resmen ata sporudur. Sinan'ı 14 şubatta kapıya koyun. Kapıya koyun ki; hiç olmazsa bu sebeple 14 şubat sizin için gerçekten önemli bir gün olsun. AKILLI OLUN, SİZ BİHTER ZİYAGİL'SİNİZ!

10. 14 Şubat'ı yalnız geçiren Engin Can, Zehra ve İdo birbirlerini bunalıma girme konusunda gazlarlar. Yapmasınlar

İsimler size de bir yerden tanıdık geldi mi?  Ya siz niye birbirinizi gaza getiriyorsunuz? Sakat değilsiniz, aç değilsiniz, açıkta değilsiniz. Üstelik bazılarınız Urfalı! Tabii ki de yalnızlık güzel bir şey değil ama lütfen sağı solu gaza vermeyin. Siz hangi ara böyle kafayı yediniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Sevgi neydi? 14 Şubat neydi?

Çok eski bir zamanda bir kadın evine girerken, üç yaşlı adam görür kapıda. 'OOO hem yaşlı hem fakir kesin açsınızdır, hadi gelinde karnınızı doyurayım' der. İhtiyarlar kocan evde mi, kocan evde değilse biz eve girmeyiz, der. Bunun üzerine kadın onlara kapıda bir şeyler verip, akşam kocasına olanları anlatır. Hikayeyi dinleyen kocası, evdeyim çağır da gelsinler, der. Ne biçim adamsa kendisi gidip davet edeceğine karısını gönderir. Neyse, kadın adamlara gidip, eve davet eder . Bunun üzerine adamlar, biz hepimiz gelemeyiz sadece birimiz gelebiliriz, der. Biri ben başarıyım, öteki ben sevgiyim, tombul olan da ben zenginliğim, der. (Tombul kısmını ben uydurdum) Kadın koşa koşa kocasına gider. Lan çok pis bereket var kapımızda, durum böyleyken böyle, der. Adam hemen atlar. Çağır zenginlik gelsin, der. Kadın, ya başarıyı alalım noooolur bak başarılı olursak zaten zengin oluruz, der. O sırada gelinleri gelir. Sevgiyi alalım, der sevgi olursa başarı da zenginlik de bizim olur der. Nasıl sevgisiz pis bir ortamları varsa artık. Neyse, kadıncağız kibirli  hırt kocasını bırakıp, koşa koşa adamların yanına gider. Sevgiyi istiyoruz, der. Bunun üstüne, sevgi ayağa kalkar ve kapıdan içeri girer ama diğer iki adam da peşinden gelir. Kadın, ay ben bir kişiyi davet etmiştim, der Nurella sesiyle gülerek. Adamlar da; işte sevgi olan yerde başarı da olur, zenginlik de olur, der. Hikayenin ana fikrinden ve hikayeden de gördüğünüz gibi böyle saçma hikaye olamaz. Sanki fakirler sevgisizlikten fakir anasını satayım! Hikayeyi niye anlattığımıza gelince; bir eve sevgililer günü girince, tartışma da girer, kavga da girer, muhasebe de girer. Bereketi kaçar. Eda Batuhan'a küser, Mert Can, Buse'ye içinden hep kızar, Aylin, Sinan'ı affetmese bile nereye kadar affetmiş gibi davranır değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
77
39
19
6
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ne demek sen Erzurumlusun kalpli yastık senin neyine?Tamam oranın insanları görüş açısından biraz yobaz olabilirler ama sevgileri masumdur.İstanbul'un İzmir'... Devamını Gör

Mavi Kedi

Haddini aşma, o maddeler beni de rahatsız etti. Ve sende beni rahatsız ediyorsun, İzmir, İstanbul piçi ne demek? İzmir'e gel de adam gör, her gördüğün barzo ... Devamını Gör

tatlış penguen

evet günün anlam ve önemsizliğini çok güzel özetlemiş kerimei güzide sevgililer gününü sallamıyor seveceksen her gün seveceksin diyor kerimei güzide çok akıl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

erzurumlular elazığlılar saldırmadan ben çiğdemleri hazır edeyim birazdan gelirler :)