Görüş Bildir
Haberler
14 Mayıs Eczacılar Günü Kutlu Olsun! En Güzel, En Anlamlı Eczacılar Günü Mesajları

14 Mayıs Eczacılar Günü Kutlu Olsun! En Güzel, En Anlamlı Eczacılar Günü Mesajları

Dilan Aydemir
14.05.2020 - 14:18

Ülkemizde akademik olarak eczacılık eğitiminin başladığı 14 Mayıs Eczacılık Günü olarak kutlanır. İnsanlık tarihi kadar eski geçmişe sahip olan eczacılık, ülkemizde olduğu gibi dünyada da önemli mesleklerdendir. İnsan ve toplum sağlığını önceleyen, en önemli değeri kendisinin ve çalışanlarının emeği ile hastalarıyla arasındaki bağ olan bir meslektir. Hastalıkların giderilmesinde büyük öneme sahip olan eczacıları eczacılık günü mesajlarıyla kutlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sağlığımıza hizmet eden tüm değerli eczacılarımızın, Eczacılar Günü kutlu olsun…

Dünya Eczacılar Günü vesileyle, eczacıların mesleki ve ekonomik sorunlarının aşıldığı, hastaya hizmet odaklı bir eczacılığın daha mümkün olduğu gelecek günler temennisiyle, tüm meslektaşlarımızın Eczacılık Günü’nü kutluyoruz.

Bilimsel eczacılığın akademik kuruluşunun yıl dönümünde tüm eczacıların Eczacılar Günü'nü kutlar, meslek yaşamlarında başarılar dilerim.

14 Mayıs’ı eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış, katkı sağlamış eczacılarımızın, Eczacılar Günü kutlu olsun.

Sağlığımıza hizmet eden tüm değerli eczacılarımızın, Eczacılar Günü kutlu olsun…

Eczacılık, insanlığın hastalıklarla verdiği mücadelede, tedavi sürecinin en önemli aktörlerinden biridir. 14 Mayıs Eczacılar Günü tüm eczacılara kutlu olsun.

Eczacılar sağlık sisteminin giriş kapısı ve son halkasıdır. Tüm eczacıların Eczacılar Günü kutlu olsun.

İlaç dağıtım alanlarında kesintisiz 24 saat sağlık hizmeti veren, sağlık sorunlarına yardım için hep yanımızda olan eczacıların Eczacılar Günü kutlu olsun.

Nerede görev yaparsa yapsın, insan sağlığına önemli katkılar sunan tüm eczacıların Eczacılar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Eczacılığın anlam ve öneminin hatırlanmasına, mesleğe ömür, emek ve gönül vermiş, çok değerli hizmet ve gayretleriyle seviye ve değer kazandırmış, katkı sağlamış eczacılarımızın, Eczacılar Günü kutlu olsun.

Vatandaşların sağlık sorunlarına büyük bir duyarlılıkla yardımcı olmak için çalışan eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılar Günü kutlu olsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın