Görüş Bildir
Haberler
13 Maddeyle En Gebeş Misafirliğin Pasaklı Ev Sahibine Gidilen Misafirlik Olması

13 Maddeyle En Gebeş Misafirliğin Pasaklı Ev Sahibine Gidilen Misafirlik Olması

Pasaklı insanlar her yerde. Bazılarımız onların evlerine gitmekten nefret eder. Fakat şu da bir gerçek ki, bir pasaklı evinde geçirilen süre kadar rahat ve gebeş anlar hiçbir yerde yoktur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dünyada pasaklı insanlar var ve onlar bazen çok yakınımız olup bizi yemeğe ya da evlerine vakit geçirmeye çağırılar. Gideceksiniz, gitmemek olmaz.

2. O eve misafirliğe gitmek yerine koşa koşa uzaklaşmak istersiniz ama nafile. Bu bir vatandaşlık görevidir. Kaç kere çağırmışlar, ayıp olur.

3. Gerçek bir pasaklının evinde sizi bekleyen bir sürü macera vardır. Ve evin her tarafı keşfedilmeyi bekleyen yeni bir dünyadır.

4. O sana tüm kibarlığı ile "Buyur istediğin yere oturabilirsin." der ama sen "Oturmak istediğim hiçbir yer yok." diyemezsin.

5. Aslında pasaklılık biraz da gamsızlıktır. Kendinizi biraz olsun serbest bırakırsanız pasaklının dünyası sizin de dünyanızı renklendirebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başta ne kadar tiksinmiş olursanız olun bir süre sonra kendinizi ortama ısınmış bulursunuz.

7. Çok gevşemeyin, daha yemek yeme zamanı var. Siz dışarıdan söyleyelim diye anırsanız da size yemek yapmışlarsa o yemeği tüm nezaketinizle yemek zorundasınızdır.

7. Çok gevşemeyin, daha yemek yeme zamanı var. Siz dışarıdan söyleyelim diye anırsanız da size yemek yapmışlarsa o yemeği tüm nezaketinizle yemek zorundasınızdır.

8. Yemeğin hazırlandığı mutfak sizi ürkütmesin. Sonuçta yemek pişirilmiş ve kaynama sıcaklığında birçok mikrop ölmüştür. Ye onu ye, gözünü kapayıp ye! Bir temiz sen değilsin bu dünyada.

9. O yemeği bulamayan insanları, gelecekte bir gün dünyaya kıtlık geleceğini ve insanların ölmüş fare yemek zorunda kalacağını düşünüp yemeği yedikten sonra size bir ferahlık gelecektir.

10. Pasaklı insan halıma bir şey döküldü, kumandam kırıldı diye atarlanmaz. Dünyanın en rahat evine geldiniz, cennet cennet kıymetini bilin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Artık ortama iyice ısınmışsınızdır. Çöpünüzü atmak için çöp kutusuna kadar yürümek zorunda olmadığınız, dünyanın en gebeş ortamının rahatlığı başka hiçbir yerde yoktur.

12. Tam bir temizlik hastası olarak geldiğiniz o evden,

13. Gerçek bir pasaklı olarak ayrılırsınız. Artık sık sık "Müsaitsen sana gelmek istiyorum." diye o pasaklıları rahatsız edip duracaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
41
40
11
9
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_orca_

Abartmayın lan tamam dağınığız ama o kadar da değil) yalnız yaşamanın getirdiği zorluklar bunlar allaalaaa(çok pis üzerime alındım)

Sevilay

biri bana #8 de ki gifi açıklayabilir mi

KOVALA NEJDET

gizli bir mesaj barındırıyor içinde, o mutfaktan çıkan yemeği yersen y... yersin demek istiyor ^-^

Kurumi Kumamakura

harbiden abartmayın ya misafir gelmeden önce bi yerlere tıkıştırır illa pasaklı o eşyaları. bi arkadaştan biliyorum mnxcd