Görüş Bildir
Haberler
13 Adımda Fi Dizisiyle Kariyerinde Yeni Bir Dönem Başlatan Duru Güzel: Serenay Sarıkaya

etiket 13 Adımda Fi Dizisiyle Kariyerinde Yeni Bir Dönem Başlatan Duru Güzel: Serenay Sarıkaya

Dale Cooper
06.06.2017 - 14:06

Serenay Sarıkaya gerek oyunculuğuyla gerek güzelliğiyle son dönemin yükselen yıldızlarından biri. Onu ilk kez 2008'de bir TV dizisinde gördük. O günden bugüne hızlı ve emin adımlarla kariyerinde yükselmeye devam ediyor.

Şu sıralar Fi dizisinde oynadığı Duru karakteriyle dikkatleri bir hayli çekiyor. Duru karakteri aslen Serenay Sarıkaya'nın yeteneğinin çok yönlülüğünü ilk kez bu kadar net şekilde ekrana taşıyor. 

Serenay Sarıkaya'nın Fi dizisiyle kendi kariyerinde adeta yeni bir dönem başlatmasına biraz yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle Serenay Sarıkaya çalışkanlığın, azmin ve sabrın insanı günden güne emin adımlarla yükselteceğinin en canlı örneklerinden biri!

2. Duru karakteri ve Serenay Sarıkaya'nın önceki rolleri göz önününde bulundurunca Duru'nun bir dönüm noktası olduğu gerçeği aşikâr.

3. Çünkü Duru'nun tüm tutkusunu, hırsını, üzüntüsünü ve yer yer yanılgılarını kendi hayatından bir parçaymışçasına ekrana taşıyor Sarıkaya.

Belki de tam olarak kendi hayatında da böyle yollardan geçtiği için. Hem hangimiz geçmedik ki? 

Ancak o, Duru'nun derin üzüntülerin, dansa olan tutkusunu olabildiğince yalın ve abartısız şekilde canlandırıyor.

4. Duru'yu, Serenay Sarıkaya'nın canlandırdığı önceki karakterlerden ayıran en önemli özelliği göründüğünden daha farklı ve kompleks bir karakter olması.

Serenay Sarıkaya şimdiye kadar daha net karakterle karşımıza çıktı hep. Duru aslında bu kadar net bir karakter değil. Göründüğünden, gösterdiğin çok daha farklı. Elbette bir Can Manay değil lakin birden fazla baskın özelliğiyle bölümden bölüme gelişen bir karakter.

5. Dizideki karakterlere oranla daha saf ve masum duruşunun yanında kendi iç karmaşası ve yıkılıcılığına sahip Duru.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir karakterin sahip olduğu bu iç karmaşaysa bakışlarla, mimiklerle ve elbette vücut diliyle bir bütünlük yakalayabilecek mi endişesi yaratacak düzeyde.

7. İşte tam bu noktada da Sarıkaya karakterin ve oyunculuğunun sahiciliğini ön plana çıkararak kendini izlettiren en önemli etmenlerden biri haline getiriyor.

Aynı zamanda izleyiciye Serenay Sarıkaya'nın günden güne oyunculuğuna bir şeyler katıp, bir sonraki projesinde yüksek olasılıkla daha iyi olacağının garantisini veriyor. Yani, izlemeye devam diyor! 😊

8. Duru karakteri bir dönem eşiği saymamızın diğer bir sebebiyse oyunculuğu kadar sesine de aşina olduğumuz Serenay Sarıkaya'nın başka bir yeteneğiyle daha tanışmamız.

9. Evet, kesinlikle dansı!

Başarılı oyunculuğu, berrak sesi derken bir de görkemli dansçılığı eklendi listeye. 😍

10. Fi'de dansa aşık bir karakter olan Duru sık sık karşımıza büyüleyici performanslarla çıkarken...

Bu büyüleyicilikse çaba ve çalışkanlığın getirisi! Serenay Sarıkaya, Duru karakteri için 1 sene boyunca sıkı bir bale, pilates ve dans eğitimi almış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bazense üstesinden gelmesi güç, cesaret isteyen anlar yaratıyor. Ancak Serenay Sarıkaya tüm profesyonelliğiyle yalnızca oyunculuğunu konuşturuyor!

12. Serenay Sarıkaya'nın Fi'deki oyunculuğu, seveniyle sevmeyeniyle, izleyenleri kutuplara ayırmış durumda ancak şunu hatırlamakta yarar var...

13. Duru karakteri, 25 yaşındaki güzel oyuncunun artık kariyerinde yeni bir döneme geçtiğinin, günden güne daha iyi rollerle yükseleceğinin ayak sesi.

Bu güzel kariyer yolculuğunda Serenay Sarıkaya'ya başarılar diliyoruz. ❤️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1006
339
304
81
63
62
57
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nadia Wagner

Diğer dizilerini izlemedim. Ama Fi dizisinde sırıtan tek karakter bence. Diğer iki kadın oyuncuyu daha çok beğendim diye de böyle düşünüyor olabilirim. Ama o... Devamını Gör

Asosyal deli

abartmayın yahu.

theravenwoman

genellikle kötü eleştiri alıyor ama bence çok tatlı bir kız. oyunculuğu da çok güzel.