Görüş Bildir
Haberler
12 Kişiyi Öldürdüğü İddia Ediliyordu: Cep Telefonundan Kurbanlara Ait Fotoğraflar Çıktı

12 Kişiyi Öldürdüğü İddia Ediliyordu: Cep Telefonundan Kurbanlara Ait Fotoğraflar Çıktı

12 kişinin ölümünden sorumlu 'seri katil' olduğu iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu’nun cep telefonunda kurbanlara ait fotoğraflar bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen Çayıroğlu'nun evinde yapılan incelemelerde de kurbanlara ait çok sayıda eşya bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ordu'da 12 kişiyi yangın çıkararak ya da zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu hakkındaki soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Köydeki evine kurduğu güvenlik kamerası görüntüleri incelendi

Köydeki evine kurduğu güvenlik kamerası görüntüleri incelendi

Yapılan inceleme sonunda Çayıroğlu’nun şüpheli olduğu olaylardan 5’inin yaşandığı tarihlerde gece yarısı evden kamuflaj kıyafetleriyle ve fenerle çıktığı sabah saatlerinde de geri döndüğü belirlendi. 

Görüntülerde ayrıca şüphelinin kurbanlardan çaldığı av tüfeği, kuru sıkı tabanca ve eşyaları evine taşıdığı da görüldü.

Cep telefonunda bazı kurbanlara ait fotoğraflar bulundu

Çayıroğlu'nun cep telefonunu inceleyen ekipler öldürülmeden önce bazı kurbanların fotoğraflarının çekildiğini belirledi.

Ölen insanların eşyaları Çayıroğlu'nun evinde bulundu

Ölen insanların eşyaları Çayıroğlu'nun evinde bulundu
  • Çayıroğlu’nun bağlantısı olduğu iddia edilen ölümler serisinin ilki 10 Şubat 2018'de Samsun'un Terme ilçesine bağlı Özyurt köyünde yaşandı. Sevim Semiz (80), engelli kızları Emine Semiz ve Havva Gülen, gece evlerinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Sevim Semiz'in av tüfeği, Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu. 

  • 24 Şubat 2018'de, Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Yüceler Mahallesi'nde, Nuri- Lütfiye Usluoğlu çifti, gece yanarak can verdi. Çayıroğlu ile çiftin daha önceki telefon görüşmeleri ortaya çıktı.

  • 3 Mayıs 2018'de, Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Dağyolu Mahallesi'nde, Şeker Köseoğlu kayboldu. Köseoğlu'nun, olaydan 1 hafta sonra cansız bedeni, ormandaki dere yatağında bulundu. Köseoğlu'na ait av tüfeği ile buzağı, Çayıroğlu'nun evinde ele geçirildi. 

  • 13 Temmuz 2018'de, Ordu'da Üçyol mevkisinde Hasan Bayram, gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Bayram'ın bazı kişisel eşyaları, Çayıroğlu'nun evinde bulundu. 

  • 22 Temmuz 2018'de, Akkuş'a bağlı Ortabölme Mahallesi'nde, evde gece çıkan yangında Sabri Güneş, oğlu Hasan ve gelini Zahide Güneş ile hayatını kaybetti. Sabri Güneş'le Mehmet Ali Çayıroğlu'nun daha önce alışveriş için görüşme yaptığı ortaya çıktı.

  • 31 Temmuz 2018'de, Akkuş ilçesine bağlı Karaçal Mahallesi'nde, Senai- Ümit Türedi çifti, zehirlendi. Ölen çifte ait cep telefonu ve kurusıkı tabanca Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde ele geçirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Önce hayvan pazarlığı yapıyor"

"Önce hayvan pazarlığı yapıyor"
"Önce hayvan pazarlığı yapıyor"

Elde edilen delillere rağmen suçlamaları kabul etmeyen Çayıroğlu'nun kurbanlarını yaşlı ve yalnız yaşayan insanlardan seçtiği, bu kişilerle önce hayvan pazarlığı yaptığı sonra da evlerine giderek gazla zehirlediği ve evlerini ateşe verdiği öne sürülüyordu.

Şüphelinin öldürdüğü kişilere ait hayvanları çalıp keserek şarküteride sattığı iddia ediliyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Resmen bir film sahnesinden fırlamış gibi.

Dean Winchester

Alttaki gerizekalıya birisi söylesin bunun cinsiyetle yada hormonla alakası yok. Çok isterse sayın gerizekalı Elizabeth Bathory ismini güzel bir araştırsın v... Devamını Gör