Görüş Bildir
Haberler
10+ Ücretsiz Minimalist Wordpress Blog Teması

10+ Ücretsiz Minimalist Wordpress Blog Teması

Yunus Emre KARTAL
16.10.2014 - 21:44 Son Güncelleme: 16.10.2014 - 21:46

10+ Ücretsiz Minimalist Wordpress Blog Teması

10+ ücretsiz minimalist wordpress blog teması başlığındaki minimalist tema bölümünü tam olarak anlamayan arkadaşlar için; Minimalist temanın genel özellikleri; sade, temiz, minimal bir görünüme sahip olması ve genellikle kişisel blog siteleri kullanımına uygun temalardır. Bu tarz temaları bende çok severim, bir çok blogumda kullanıyorum, burada paylaşacaklarım WordPress teması fakat blogger alt yapısına uygun şekilde dönüştürülen bir çok tema da piyasada mevcut, ve özellikle blogger kullananlar için bence en iyi seçim minimal temalardır.

Neden minimal temaları tercih etmeliyiz ? Eğer ki bir kişisel blog sahibi iseniz öyle çok özellik olmasın, sade ve hızlı olsun benim için yeterli diyenler bu temaları denemelidir. Sitesinde içeriği ön plana atıp, temayı geri planda bırakmak isteyebilirsiniz. İşte 10′ dan fazla Minimal WordPress blog teması;

Pitch teması boşlukta bir temadır ve oldukça sadedir. Konuların sol tarafından konu zamanı gösteriliyor. Panelden slider eklenebiliyor, proje ve geliştirmeler için uygun bir client temasıdır.

önizleme

indir

Sağ tarafta 125×125 ölçülerinden reklam birimlerinin yer aldığı görsel boyutlarının ayarlanabildiği ve sosyal ağlarlar kolay bağlantı kurmayı sağlayan bileşenleri bulunduğu minimal bir wordpress temasıdır. Tek bileşen ile hem yorumları hem konuları hem de etiketleri listeleme imkanı vermektedir.

önizleme

indir

Yukarıda hide/seek bir menü bulunuyor. Resim boyutları ideal ve sidebar yok ancak bileşen olarak eklenebilecek bir sürü eklenti mevcut yani onu sorun edenler etmesin.

önizleme

indir

Mono oldukça zarif ve temiz bir tema, slider ekranı var. Konu tipleri için farklı bileşenler deneyebilirsiniz. Ayrıca hareketli menü kullanımını aktif edebilirsiniz.

önizleme

indir

Ne yaptıysan onu gösteren bir temadır, ister resimli ister resimsiz başlıklar ile konular açılabilir. Tek bölüm vardır, oldukça hızlı minimalist bir temadır. Düzenlenebilir header vardır ve responsive bir temadır.

önizleme

indir

wplovin teması olarak geçen tema responsive retina bir temadır. Bu kadar daha anlatılacak pek bir şeyi yok

önizleme

indir

Sade ve temiz bir blog teması pek minimal sayılmaz ama indirilme sayısına baktım, baya bir beğenilmiş demek ki o yüzden sizlerle paylaşma istedim, wpex temasıdır, indirmek için üyelik almanız gerekiyor, üyelik ücretsizdir.

önizleme

indir

Oldukça stil bir temadır ve mutlaka alıcısı çıkar diye düşünüp bunu da ekledim. Bu temada listedekiler arasındakilerden en hızlı temalardan birisidir.

önizleme

indir

Oldukça işlevsel bir temadır neredeyse her içeriğe uygundur diyebiliriz. Yemek tarifi sitesinden, oyun bloguna, teknoloji bloguna veya her hangi bir içerikle kullanılabilir.

önizleme

indir

önizleme

indir

Listedekiler arasındaki en farklı tema olarak göze çarpıyor. Sidebar sol tarafta ve sosyal medya butonlarını çok rahatça uygulayabiliyorsunuz. Responsive ve temiz kişisel blog temasıdır.

Liste sürekli olarak güncellenecektir, beğendiğim tüm minimal temaları bu liste içerisinde ancak bu paragrafın üstünde yer alacaktır.

http://www.yeknot.com/

Kaynak: http://www.yeknot.com/10-ucretsiz-min...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın