Fenerbahçe’de Avrupa Mesaisi
UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına başladı.UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında 5 Kasım Perşembe günü deplasmanda Hollanda ekibi Ajax ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Osmanlıspor maçında görev alan oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamlarken, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalıştı. Yan top çalışmasının ardından antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.
İbrahim Zübükzade Şimdi Seçime Girse İktidar mı Olur Baraj Altı mı?
Aziz Nesin'in aynı adlı kitabından uyarlanan Zübük filminde Kemal Sunal uyanık bir siyasetçi portresi çizen İbrahim Zübükzade'yi canlandırıyor. Peki İbrahim Zübükzade şimdi seçime girse iktidar mı olur baraj altı mı? İşte vaatleri, sözleri, polemikleriyle İbrahim Zübükzade. Karar sizin.
Twitter'ın Anket Özelliğini Kullanan Gökçek, İki Sorudan da İstediği Yanıtı Alamadı
etiket
Twitter'ın yeni özelliği anket uygulamasını kullanmaya başlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istediği sonuçlar çıkmadı.Sosyal medyayı aktif kullanmasıyla bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'ın başlattığı anket uygulamasını kullanmaya başladı. Ancak çıkan sonuçlar Gökçek için büyük düş kırıklığı yaşattı.Yüzde 92 'Hayır' dediGökçek ilk olarak takipçilerine, 'Twit Alemi ilk anketim... Bu akşam beni Beyaz TV'de izlediniz mi?' sorusunu yöneltti. Gökçek'e sosyal medya kullanıcılarının yüzde 92'si hayır yanıtını verirken ankete katılanların sadece yüzde 8'i evet yanıtını verdi.
Reklam
'Boğazın Boğası' Son Yolculuğuna Uğurlandı
Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 'Boğazın Boğası' lakaplı eski dünya kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam için 19 Mayıs Stadyumu Şefik Tetik Boks Salonu'nda tören düzenlendi.
Reklam
Yakalanan IŞİD'linin Üzerinden Cumhuriyet'in Adresi Çıkmış
Polisin Cumhuriyet Gazetesi'nde dün akşamdan bu yana aldığı güvenlik önlemlerinin, Gaziantep'te yakalanan 2 IŞİD'linin üzerinden gazete bürosunun adresinin çıkması sonrası gerçekleştiği ortaya çıktı. Gaziantep 1. Sulh Ceza Hakimliği 2 IŞİD'linin yakalanmasıyla ilgili yayın yasağı kararı aldı.
Titanfall Mobil Platforma Geliyor
Geçtiğimiz yılın iddialı yapımlarından olan Titanfall, iOS ve Android platformlarına geliyor. Yapımcılığını Free-to-play online oyun şirketi Nexon’un geliştiriciliğini ise Titanfall’un geliştiricisi Respawn Entertaintment ile Particle City tarafından geliştirileceği belirtilen oyunun 2016 yılında indirmeye sunulacağı ifade ediliyor.Nexon’la yapılan iş birliğinin önnemli olduğunu belirten Respawn Entertaintment’un CEO’su Vince Zampella, Nexon’un rakipsiz yayıncılık ağından ve free-to-play  deneyiminden yararlanacaklarını ifade etti.  Zampella, oyunun nasıl bir mekaniğe ve stile sahip olacağını ise henüz açıklamadı. PC, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında bugüne kadar 8 milyon satan Titanfall’un ikinci versiyonunun PS4, Xbox One ve PC için geleceği bu yılın başında onaylanmıştı.LOG
Reklam
Kumar Oynatırken Yakalanan Partililer: 'Seçime Hazırlanıyorduk'
Adana'da seçime 1 gün kala Geleceğin Türkiye Partisi Adana İl Başkanlığı'nda kumar oynayan ve oynatan 87 kişi yakalandı. Yarınki seçimlere giremeyen partinin yetkilileri ifadelerinde 'Seçime hazırlanıyorduk' dedi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında yine tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Parti binasına 18. kez baskın düzenleyen polise, içeride çok sayıda kişi olmasına rağmen kapıyı kimse açmadı. Polis, bir süre daha kapıyı çaldı ancak açan olmayınca balyoz ile duvarı delmeye başladı. Polis tam delinen yerden içeri girecekken partililer kapıyı açtı. Polis, açılan kapıdan içeri girip arama yaptı. Yapılan aramalarda tombala malzemeleri saklandığı yerde bulundu. Para cezası kesildiBunun üzerine 6 parti üyesine hakkında tombala oynatmaktan adli işlem başlattı. Tombala oynayan 81 kişiye ise Kabahatlar Kanunu'na göre 208'er lira para cezası kesildi.'Seçime hazırlanıyorduk'İfadesi alınan partililer ise tombala oynadıklarını kabul etmeyerek 1 Kasım 2015 pazar günü yapılacak olan seçim için toplandıklarını, partililerin hangi sandıkta görev alacağını bildirdiklerini söyledi.'Parti seçime girmiyor'Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanan listeye göre Geleceğin Türkiye Partisi, 1 Kasım seçimlerine girecek partiler arasında yer almıyor.İHA
Reklam
Reklam
İzlediğinize Kesinlikle Pişman Olmayacağınız Az Bilinen 21 Psikolojik Gerilim Filmi
Psikolojik gerilim filmleri, karakterlerin dengesiz duygusal durumlarının sürekli olarak değiştiği konuları ele alan gerilim türünün özel bir alt kategorisidir. Bugün listelerde zirveleri zorlayan Dövüş Kulübü, Cinnet, Zindan Adası vb. gibi birçok filmde karşılaştığımız bu tür, sinemaseverler için her zaman ilgi çekici bir konu oldu. İşte bu türün takipçisi olanlara gözden kaçırmış olabilecekleri filmleri derledik. Şimdiden iyi seyirler.IMDb puanları baz alınarak sıralanmıştır.
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Sevgili okurlarım bilmem farkında mısınız? Türkiye’de, demokrasi tarihinde hiç görülmemiş bir değişme yaşanıyor: İktidar partisi AKP, vaatlerini bile gölgede bırakan tehditlerle seçimleregidiyor... Hep vaatlerle seçim kazanan AKP, bu kez tehditlere bel bağlamış görünüyor.AKP’nin çok sık değişen görüş ve politikalarına katılmayanların hain sayıldığını zaten biliyorduk... Bu politika ve görüşler, en temel iç ve dış politika konularında çok sık değiştiği ve insanlar bu değişime aynı hızda ayak uyduramadıkları için ülkede, yandaşlar dahil, hain sayılmayan kimse kalmadığını da görmüştük.
Reklam