Bu yazısında Ahmet Hakan ODTÜ'lü öğrencilere artan gerginlik hakkında bir takım sorular yöneltti. Bu sorulara da FKF ODTÜ Temsilcisi Sinan Bölükbaşı, yanıt verdi.
İspanya 3. Futbol Ligi ekiplerinden Barcelona B Takımı, transfer ettiği Sergi Guardiola'nın sözleşmesini 2 sene önce Twitter'da yazdığı mesajlar nedeniyle aynı gün feshetti.
Adana'da bir inşaat firması yeni yılın gelişini hem kutlamak hem de bir nebze olsun reklam yapmak amacı ile reklam panolarına 'Hoşgeldin 2017' yazısı astırdı. Ancak ortada bir yanlışlık vardı. Dünya ve Türkiye 2016'ya giriyorken Adana'nın sokaklarında Hoşgeldin 2017 panolarının yer alması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.
33 yaşındaki CNN sunucusu Poppy Harlow canlı yayında haber okuduğu sırada bayıldı. Bir süre sonra yayına kaldığı yerden devam eden Harlow 'Biraz sıcak bastı ve bayıldım' açıklamasını yaptı. Harlow'un 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.
DARPA ve Boston Dynamics'in üzerince çok ciddi miktarlarda para harcadığı ilginç robotu LS3 ya da bilinen diğer adıyla AlphaDog, iki önemli sorun nedeniyle emekliye ayrılıyor.
Malatya Üniversitesi’ndeki fotoğraf tüyler ürperticiydi... Yukarıda, bir bakın. Pek çok açıdan kötü, karamsar. Sadece, iki-üç bin yıl öncesinin ilkelliklerini toplum düzeni olarak bugüne satmaya çalışan IŞİD’ci ve benzeri uygarlık yıkıcısı kafaların üniversitelerde bulunuyor olması açısından değil. Bu hep olacak. Batı toplumlarında da olacak, bizde de. Şüphesiz bizde daha çok, çünkü bu kafanın izdüşümü yukarıya doğru iktidar ortamına kadar uzanıyor. Tüyler ürpertici veya dehşet uyandıran yönü, olayın, taşıdıkları veya ilan ettikleri “ODTÜ Yıkılsın Üniversite Kurulsun” sloganında yatıyor. ODTÜ üniversite değil mi? Hem de ülkemizin en baba birkaçından biri. Üniversite nedir? Üretendir, araştırandır ve yetiştirendir, öğretendir öncelikle. Toplumların gelecekleri orada filizlendirilmeye çalışılır. Bunlar hiç tartışılmayan konulardır. Ama bu sloganı taşıyan örümcek kafa, bunların hepsini reddediyor. ODTÜ dünyanın sayılı üniversitelerinden biriyse eğer, birileri ODTÜ’nün yıkılmasını istiyorsa, burada tam bir ihanet var demektir. Ülkenin geleceğini ayaklar altına alan bir ihanet, tabii ki topluma karşı bir ihanet.
1915'ten günümüze kadın ve erkek modasının değişimi Mode ekibi tarafından karşılaştırmalı olarak ele alındı. 100 yıllık tarihi süreç içerisinde modayı belirleyen insanlarımızın kıyafet seçimleri nasılmış hep birlikte izliyoruz.
16 yaş doğum gününde babası tarafından trollenen çocuk bunu hiç unutmamış. Babası, İnternetten aldığı ambalajın içine saçma sapan şeyler doldurup hediye etmiş. Aynısını 8 yıl sonra babasına yapmaya karar veren genç, kendisine hazırlanan şakanın bire birini babasına yapmak için harekete geçti.
Süper Lig 2015-2016 Sezonu'nun ilk yarısı tamamlandı. Geride kalan 17 haftada takımlar toplamda 742 sarı kart görürken, 52 defa da kızardılar. 4 büyüklerden Galatasaray ve Trabzonspor 3'er kırmızı kart görürken Fenerbahçe ve Beşiktaş sadece 1'er kırmızı kart gördüler.