onedio
Reklam
Reklam
Adana 2016'yı Görmeden 2017'ye Giriyor
Adana'da bir inşaat firması yeni yılın gelişini hem kutlamak hem de bir nebze olsun reklam yapmak amacı ile reklam panolarına 'Hoşgeldin 2017' yazısı astırdı. Ancak ortada bir yanlışlık vardı. Dünya ve Türkiye 2016'ya giriyorken Adana'nın sokaklarında Hoşgeldin 2017 panolarının yer alması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.
CNN Sunucusu Canlı Yayın Sırasında Bayıldı!
33 yaşındaki CNN sunucusu Poppy Harlow canlı yayında haber okuduğu sırada bayıldı.  Bir süre sonra yayına kaldığı yerden devam eden Harlow 'Biraz sıcak bastı ve bayıldım' açıklamasını yaptı. Harlow'un 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.
AlphaDog Emekliye Ayrıldı
DARPA ve Boston Dynamics'in üzerince çok ciddi miktarlarda para harcadığı ilginç robotu LS3 ya da bilinen diğer adıyla AlphaDog, iki önemli sorun nedeniyle emekliye ayrılıyor.
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Malatya Üniversitesi’ndeki fotoğraf tüyler ürperticiydi... Yukarıda, bir bakın. Pek çok açıdan kötü, karamsar. Sadece, iki-üç bin yıl öncesinin ilkelliklerini toplum düzeni olarak bugüne satmaya çalışan IŞİD’ci ve benzeri uygarlık yıkıcısı kafaların üniversitelerde bulunuyor olması açısından değil. Bu hep olacak. Batı toplumlarında da olacak, bizde de. Şüphesiz bizde daha çok, çünkü bu kafanın izdüşümü yukarıya doğru iktidar ortamına kadar uzanıyor. Tüyler ürpertici veya dehşet uyandıran yönü, olayın, taşıdıkları veya ilan ettikleri “ODTÜ Yıkılsın Üniversite Kurulsun” sloganında yatıyor. ODTÜ üniversite değil mi? Hem de ülkemizin en baba birkaçından biri. Üniversite nedir? Üretendir, araştırandır ve yetiştirendir, öğretendir öncelikle. Toplumların gelecekleri orada filizlendirilmeye çalışılır. Bunlar hiç tartışılmayan konulardır. Ama bu sloganı taşıyan örümcek kafa, bunların hepsini reddediyor. ODTÜ dünyanın sayılı üniversitelerinden biriyse eğer, birileri ODTÜ’nün yıkılmasını istiyorsa, burada tam bir ihanet var demektir. Ülkenin geleceğini ayaklar altına alan bir ihanet, tabii ki topluma karşı bir ihanet.
Reklam
Süper Lig'de Takımlar 52 Kırmızı Kart Gördü
Süper Lig 2015-2016 Sezonu'nun ilk yarısı tamamlandı. Geride kalan 17 haftada takımlar toplamda 742 sarı kart görürken, 52 defa da kızardılar. 4 büyüklerden Galatasaray ve Trabzonspor 3'er kırmızı kart görürken Fenerbahçe ve Beşiktaş sadece 1'er kırmızı kart gördüler. 
Reklam
Reklam