Görüş Bildir
Reklam
Türkan Şoray'ın "Uzaklarda Arama" Filminden Yeni Fragman
Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray'ın yönetmenliğini üstlendiği Uzaklarda Arama filminden ilk uzun fragmanı yayınlandı.Türkiye de yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiştir ama karakterler ve sonrasında yaşananlar hayal ürünüdür. Film, şehir merkezindeki pavyonun yakınlardaki küçük bir kasabaya taşınma emrinin çıkmasıyla başlayan olaylar zincirini mizahi bir dille ele alır. Bu karmaşık ortam içinde kasabalının da şahit olacağı tutkulu, imkansız bir aşk yaşanır. Birbirinden çok farklı insanların dünyalarının kesişmesinden doğan trajikomik bu hikayeyi 9 yaşındaki Yusuf’tan dinleriz.´Uzaklarda Arama´ filmi 27 Kasım’da sinema salonlarında ki yerini alacak.
'Muhalefete Tavsiyem, Genel Merkez Odalarını Nereden Oy Alamadıklarını Gösteren Haritalarla Kaplasınlar'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, 'CHP bu seçimde de Ege ve Marmara dışında kendini gösteremedi. Bir dahaki seçime o illerde de biz birinci olacağız. MHP / Haziran seçimlerine göre hiçbir ilde oy sayısını arttıramadı. HDP ise 1 milyon oy kaybetti. Muhalefete tavsiyem, genel merkez odalarını nereden oy alıp nereden alamadıklarını gösteren haritalarla kaplasınlar' dedi.
Reklam
Şampiyon Yüzücüden Seremoni Sırasında Romantik Evlilik Teklifi
etiket
Amerika'da yapılan Missouri Grand Prix yarışmalarında 100 metrede birinci olan ve altın madalya alan ABD'li yüzücü Matt Grevers'in madalyasını, yüzücü sevgilisi Annie Chandler taktı. Daha sonra sevgilisini fotoğraf çektirme bahanesiyle yanına çağıran Matt tam o sırada yere eğilip cebindeki yüzüğü çıkarıp romantik bir evlenme teklifi yaptı.
Reklam
Reklam
Rusya: 'Yolcu Uçağı Bombayla Düşürüldü'
Rusya Devleti Güvenlik Kurumu Başkanı, 31 Ekim'de Rus uçağının Sina’da düşme nedeninin 'bomba'dan kaynaklandığını açıkladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, uçağın düşürülmesinden sorumlu olanların bulunması için 'özel kuvvetler'e talimat verdi.
Ekmek Yemeyince Doymayan İnsanların İyi Bildiği 18 Şey
etiket
Biz az çorba ile bir kova ekmek yiyen insanlarla birlikte yaşıyoruz. Lüks restoranda, yemekten önce masaya gelen ekmekleri yiyip ana yemeğe yer bırakmayan insanlarla… Ekmek nimettir ve bu toprakların insanı katıksız bir ekmekçidir. Yemese de masada görmek ister koca bir somunu, çavdarlı ekmeği, Vakfıkebir ekmeğini…
Reklam
Hakkari Havalimanı 3 Aydır Hizmet Veremiyor
Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşa edilen ve önemli yatırımlardan biri olan Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda terör saldırıları nedeniyle 3 aydır hizmet verilemiyor.
Demirtaş Bugün Yemin Edemeyecek
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ameliyat olduğu için bugün düzenlenecek yemin törenine katılamayacak. HDP, Demirtaş'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
Dolby Atmos Teknolojili Lenovo Vibe X3 Duyuruldu
Lenovo yeni akıllı telefonu Vibe X3 ’ü resmen tanıttı. Üç farklı modelle birlikte kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazırlanan telefonların ortak özellikleri arasında Texas Instruments OPA1612 amplifikatör, gürültü engelleme için Cirrus Logic WM8281 codec ve Sabre 9018C2M yer alıyor.
Reklam