TechRax kanalı yeni çıkan iPhone 7'nin üzerine kendi oluşturduğu kauçuk döküp 6 saat beklettikten sonra telefonun tekrardan çalışıp çalışmayacağını test etti. Bakalım 6 saat sonunda iPhone 7 hayatta kalabilecek mi?
Valiliklerde kurulan OHAL büroları FETÖ üyesi olup da tespit edilemeyenler için harekete geçti. Cumhuriyet savcılıklarının yazılarında “FETÖ/PDY’nin 15-16 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirdiği eylemlerden dolayı pişmanlık duyup, örgütten ayrılma isteğinde olan kamu görevlisi ve vatandaşların verdikleri bilgiler çerçevesinde örgüt mensuplarının ortaya çıkarılmalarını ve yakalanmalarını sağlamaları halinde” Türk Ceza Yasası’nın etkin pişmanlık düzenlemesinden faydalanabilecekleri belirtildi.
Terörle mücadeleye destek amacıyla idarelere verilen dilekçeler hakkındaki Başbakanlık Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Terörle mücadeleye destek amaçlı yapılan imzasız yapılar bundan böyle işleme alınmayacak.
BM Nüfus Fonu’na göre, kalkınmakta olan ülkelerde her 10 kız çocuğundan 9’u zorlu koşullarda yaşıyor. 62 milyon kız çocuğu okula gidemiyor, her 10 dakikada bir kız çocuğu şiddet nedeniyle ölüyor.
Trabzon'da bir epilasyon merkezine ait broşür dağıtılmasına, 'bunlar dinimize aykırı' diyerek 'tepki' gösteren maganda etrafa ateş açarak 4 kişiyi yaraladı.
Irak'la aramızda son dönemde yaşanan Başika'daki Türk askeri varlığıyla ilgili krizde Irak cephesinden yeni bir adım geldi. Türkiye'nin Başika'da eğittiği Haşdi Vatani ( Ninova Muhafızları ) grubunun komutanı ve eski Musul Valisi Asil El Nuceyfi hakkında, ‘Türk askeriyle işbirliği yapmak’ gerekçesiyle tutuklama kararı çıkarıldı.
Ligde kötü sonuçlar almaya devam eden Fenerbahçe'de Avrupa Liginde de işler yolunda gitmiyor son olarak alınan 4-1'lik Manchester United mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu taraftarlar sosyal paylaşım sitesi twitter'dan Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet etti.Twitter gündemine ilk sıraya oturan o tepkiler;
Ali Banat isimli çok zengin bir Müslüman genç kanser olduğunu öğrenir. Kanserin 4. aşamasına gelmiş ve 7 ay ömrünün kaldığını öğrenmesinin üzerine genç Ferrarisi ve diğer tüm her şeyini bağışlar. Artık onun için lüks bir arabaya binmek değil, Afrika'da terliği olmayan bir çocuğa terlik verip yüzünü güldürmek önemlidir...
Nicki Minaj, Pharrell, Michael Phelps, Amber Rose... Hepsi 'Got No Strings' için bir araya geldi. Apple, iPhone 7′nin kulaklık girişini kaldırınca kablosuz kulaklıklar bir anda ciddi bir artış gösterdi ve Apple’ın şirketi olan Beats by Dre de yeni ürünlerini tanıttı. Beats by Dre, yeni kulaklığı için Pinokyo'nun Got No Strings'i ile oldukça ilginç bir reklam kampanyasına imza attı.
Görüntülerin gerçek olabileceği iddiası zayıf kalırken viral bir kampanya olduğu da düşünülüyor. Paranormal olayları görüntüleyen ve bunları paylaşan bir kanal olan ApexTV tarafından yayınlanan görüntülerde bir ejderha gözüküyor ancak tartışma konusu yaratan görüntüler için çok fazla iddia mevcut. En akla yatan ise bilgisayar ortamında düzenlenmiş görüntü olduğu ancak gerçek olduğuna inanan çok fazla insan var.
15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Zaman Gazetesi’nin 12 yıl başyazarlığını yapan gazeteci Fehmi Koru’yu dinledi. 17–25 Aralık operasyonları sırasında Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın bilgisi dâhilinde Pensilvanya’ya giden Koru, Fetullah Gülen’den getirdiği mektubu anlattı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşam Merkezi'nde öğrencilere 'Üniversite hayatınızı 3 kelimeyle özetler misiniz?' diye soruldu. Gelen cevaplar oldukça enteresandı.
Bayhan Gürhan nam-ı diğer Popstar Bayhan, Zuhal Topal'ın izdivaç programına katıldı. Bir dönem yayınlanan Popstar yarışması ile adını duyuran Bayhan, Star TV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında Hanife isimli gelin adayına talip oldu.
Endonezya'da bir kişi, Ocak ayında ülkenin başkenti Cakarta'daki bombalı ve silahlı saldırılarda rol aldığı gerekçesiyle 10 yıl hapis cezasına mahkum oldu. IŞİD destekçisi mahkemeden çıkarılırken ise 'Allahu Ekber' diye bağırdı ve gazetecilere gülümsedi.