onedio
Reklam
Müdür, 'Maşallah Fıstık Gibisin' Diyerek Kadın Çalışanının Kalçasına Dokundu; Yargıtay 'Babacan Tavır' Dedi
etiket
Bursa'da bir kamu kurumunun müdürü, emri altında çalışan kadın memurun kalçasına dokundu. Olay sonrası travma yaşayan genç kadın, konuyu yargıya taşıdı. Ağır ceza mahkemesinin 'cinsel saldırı gerçekleşmiştir' kararının temyiz edilmesiyle devreye giren Yargıtay, 'Müdür babacan tavır sergilemiştir' diyerek oy çokluğu ile verdiği kararla mahkumiyet kararını bozdu.
Reklam
Reklam
Hangi İlçe Ne Kadar Etkilenecek? İşte İstanbul'un Tsunami Senaryosu
İBB ve ODTÜ işbirliği ile gerçekleştirilen 'İstanbul Tsunami Bilgi Kitapçıkları' çalışması tamamlandı. Çalışmayla, İstanbul'un olası bir tsunamiden etkileneceği öngörülen denize kıyısı olan 17 ilçesi için ayrı ayrı raporlar hazırlandı. Raporlara göre depremde oluşacak tsunamide Kadıköy'de deniz 1000 metre içeri girecek, Adalar'da dalga boyu 12 metreyi bulacak.
Reklam
Reklam
Patlayan Fabrikanın Eski İşçisi: Sigara İçiliyor Diye Şikayet Ettim, İşten Çıkarıldım
Sakarya'da 4 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasının eski bir çalışanı, fabrikada sigara içilmesini şikayet ettiği için işten çıkarıldığını söyledi. Bir başka eski işçi ise sürekli patlama korkusu ile çalıştıklarını ve işe başlamadan önce hiçbir eğitim almadıklarını söyledi.Patlamada hayatını kaybeden 2 işçi için cenaze töreni düzenlenirken akıbeti belli olmayan 3 işçi için ailelerinden DNA örnekleri alındı.
Reklam